Bir çok şeyin tedavisi vardır. Bazı teknikler erken boşalmanın önüne geçebilir. Zaman ve destek en büyük etkendir. Öyle olunca mutlaka bir etkisini görürsünüz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabaErken boşalmadan kastınız ne Penisin vajinaya girdikten sonraki 1 dakikada boşalmasina erken boşalma denirBiraz daha uzun sürmesini istiyorsanız geçiktirici etkili prezervatif kullanınSık bırak tekniği kullanın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır daha yeni bir tane soruda şöyle öneri vermiştim yine aynı soruyu erken boşalma ile ilgili demiştim ki kalın prezervatif takarsan daha geç boşalırsın çünkü sinir uçlarının belli bir kısmı devredışı bırakmış olursun Bu soruda daha değişik bir şey yazacağım şöyle bir yöntem deneyebilirsin istersen ilk kez yani erkek arkadaşım boşalırken bunu penetrasyon ile değilde oral ya da elin ile yapmaya çalış çünkü ilk boşalma genelde çok çabuk olur ona sonrasında böyle 15 dakika filan sevişme süresi olsun daha sonrasında sürekli onu ereksiyon halinde tutmaya çalış sonrasında tekrar cinsel birleşmeye geçin ama sana değilde odadaki başka bir şeyleri kontrol olsun cinsel birleşme gerçekleşirken sen onu sürekli böyle üzerinden it ve geri bırak sonra tekrar it tekrar geri bırak böylece sana konsantre olmadığı için ilişkiye konsantre olmadığı için ama ilişkide de olduğu için sinir uçları uyarıldığı için ilişki devam edecek ama daha geç boşalacak umarım anlatabilmişimdir baya karışık oldu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleczaneden Selectra 50mg isimli ilacı alın.. bu ilaç aslında hafif bir antidepresan. bağımlılık vs vs yapmaz... bu ilacın yan etkisi geç boşalmaya neden olması ve üroloji uzmanlarıda ilacın bu yan etkisini erken boşalma problemi olan hastalarında etki olarak kullanıyorlar. alkolle alınmaması lazım her ilaöta olduğu gibi. işilikden 4 5 saat önce tok karna kullansın.. her sabah 1 tane alsa sizin sorunuz kalmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. 00 YorumlaTedavısı var. Ama kabul etmesı zor. Sende sextıng yap baskalarıyla kendını tatmın et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalmanın tedavisi var... Ama aldatmak veya boşanmak da birer seçenektir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılçeşitli yöntemleri var karşı taraf dediğini yapan birisi ise bir ara yapmanız gerekenleri yazarım size?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin niyeti yoksa ayrılmak. Çocuk varsa aldatmak. Ben evliyim. Aştım. Sen eşinle konuştun mu?
06 Yorumla
Soran+1 yılTedavi oldunuz mu
Cevap sahibi+1 yılTedavi olmadım. Yöntemleri araştırdım denedim. Zamanla başardım
Soran+1 yılNe kadar sürede
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası ilk iki yıl napcağımı bilemedim. Geciktiricili prezervatifler. Spreyler. İlişki anında geri çıkıp bekleyip tekrar girmeler… başaramadım. İki yıldan sonra bir yıl saldım. Üçüncü yılda denemeye başladım diğer yönteme. 6 ayda aştım
Soran+1 yılNeydi diğer yöntemler
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle cinsel ilişki sıklığının arıtırlması. Sonrasında nefes kontrolü. Yavaş başlayıp sonlara doğru hızlandırmak. Ayrıca eşimin orgazmını öne çekmek için onun da klitorisine dokunmak. İlişki anında destek olmak. Bunların hangileri var sizde
Gizli Üye(36-45)+1 yılTedavisi var ama sonda hissiyat olmuyor. Seks zeka işidir uymuyorsa ayrılın
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılİlaçlarla hissiyatı azaltıyorlar Oda boşalmayı uzatıyor ama zevk düşüyor
Soran+1 yılKadında mı erkektemi zevk düşüyor
Cevap sahibi+1 yılİkisinde de cünkü ilaçlar ereksiyon problemi yapıyor sert olmayınca sende zevk almıyorsın
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm varda kaç dakika kalabiliyor içinde onu söylemen gerekli öncelikle?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. var tabiki. ama destek almayı kabul etmesi lazım. en basiti geciktirici sprey
00 Yorumla
+1 yılyarılmak deyılde ılerde o sorun kendılıgınden duzelır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin ne kadar erken boşalıyor ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılgirerkenmi boşalıyor hemen :/
00 Yorumla
+1 yılEreksiyon hapı alsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama
00 Yorumla
+1 yılbence aldatmak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldüzenli seks ve ön sevişmeyi uzun tutmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar cözüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeciktirici sprey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatma ayrıll
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaş kaç?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Var tabi ki de
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne