Evlenmiş ayrılmış veya hâlâ evli olup çocuğu olan 30 ile 42 yaş arası her kadın milf'tir. Daha sonra da mature sınıfına girerler. Milf ya da mature olmak kötü bir şey değildir ki..
alttakiler gibi fazla uzun uzun yazmak, topu ceza sahası etrafında döndürmek istemiyorum. ama istersen milf olduğunun anlaşılıp anlaşılmayacağına bakabilirim :)
En mükemmel anlamanın yolu sana oral yaparken sana verdiği zevk kadar kendisininde zevk alması ve uzun harika nereyi nasıl yalayacağını biliyor olmasıdır
milfin tanımı bende deneyim, karşı tarafa ne vereceğini bilen ve dolgun vücuttur. Yani özetle; büyük göğüsler, dolgun kalçalı bir kadın tanımı. Kesinlikle genç kızlara göre tercihim milftir her zaman.
Erkekler Ne Diyor
Evlenmiş ayrılmış veya hâlâ evli olup çocuğu olan 30 ile 42 yaş arası her kadın milf'tir. Daha sonra da mature sınıfına girerler. Milf ya da mature olmak kötü bir şey değildir ki..
Fizik mutlaka eder. Göğüsler özellikle. Tabi çağla şikeli gelde anla sıkıyorsa. Okadar sportif var mı
gögüsden nasil anlasilir sarkik olursami? ama ya milf degilde yasi geregi sarkiksa?
Anlarsın mutlaka yüzünden bile belli olur o çocuksu hatlar herzaman azalır.
göbek bölgesi ve göğüslerden anlaşılabilir. bu soru sahibi bir milf mi :)
evet ben bir milfim
evli misin :)
hayir
alttakiler gibi fazla uzun uzun yazmak, topu ceza sahası etrafında döndürmek istemiyorum. ama istersen milf olduğunun anlaşılıp anlaşılmayacağına bakabilirim :)
olabilir
bekliyorum o halde :)
En mükemmel anlamanın yolu sana oral yaparken sana verdiği zevk kadar kendisininde zevk alması ve uzun harika nereyi nasıl yalayacağını biliyor olmasıdır
milfin tanımı bende deneyim, karşı tarafa ne vereceğini bilen ve dolgun vücuttur. Yani özetle; büyük göğüsler, dolgun kalçalı bir kadın tanımı. Kesinlikle genç kızlara göre tercihim milftir her zaman.
senin yaş aralığın milf grubuna giriyor da vücudunun tarifini yapsan daha net anlaşır?
Milf demek bence cekici olgun kadın demek. Sen ne soruyorsunki?
Buruşuk vajnadan belli olur milf oldugu yalan mı😂
evet dogru
O zaman bunu anlamayan erkek hayatında hic vajina görmeyen erkektir öyle biride zor bulunur 🤣🤣
yani cok burusuk degil, ama var :D
İçi dar dışı diri olanlar tercihim daha fazla anlatma 6 ay libidom yükselmez 🤣🤣
yani aslinda darlik konusunda anlasilicami sanmiyorum, aslinda yorum yapilsa vajinama cok makbule gecerdi
Yorum yapılsa derken nasıl yani😀
görüntüsüne
Görmediğim şeyin yorumunu yapacak kadar münnecim olmadım daha🤣🤣
tabiki paylasicam burdan degil ama
Himm peki midem bullanmaz dimi 😜😂😂
yani bilmiyorumki, görenler cok sevdi seni bilemicem
Ben dışı diri olanı severim demiştim 😜😂
iyi sen bilirsin, fazla görüntüsüyle ilgilenmedim acikcasi, Şu an tam olarak diriligi neresinde ariosun anlayamiyorum o yüzden
Buruşuk olmasın yeter diri olsun
iyide ben yorumlayamadigim icin sana yollicam,
Peki tamam
İyi geceler
Milf ne demek 🙄 daha neler göreceğim acaba
milf istekli olgun mu demekti
Teyzecim boş yapmayalım lütfen
Yaş ve hünerlerine göre
Milf yaştan belli etmiyorsa daha ne ister bi erkek
Bazıları kendine iyi bakıyor anlaşılmıyor
Milf candır baldır harikadır anlaşıyır