Merhaba, benim herhangi bir fetişim yok ama arada denk geldikçe kız arkadaşımın ayağını öpüp elimle seviyordum. İki gün önce sevişirken soyunduktan sonra beni yatağa sırtüstü düşecek şekilde itti ve ayağıyla cinsel organıma dokunmaya ayak parmaklarını üzerimde gezdirmeye başladı. Güldük, şakalaştık sonra sevişmeye devam ettik. Sizce benden bir beklentisi mi var, ayaklarıyla ilgilenmemi mi istiyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen kkz arkadaiınla ilgilen ayaklarını bırak 😊 onlarla da başkası ilgilensin.
Bu arada ayaklarıyla ilgili özenliyse onu topuklu ayakkabı almaya götürmelisin, gözünün önümde onlarca çift ayakkabı denemeli.. Tabi onu nasıl giydireceğin sana kalmış😊 umarım kızmazsın yazdıklarıma, çok hoşuma giden bir durum bu. Denk gelmiştim bir mağazada mini giymiş bir kızın sevgilisiyle birlikte ayakkabı denemesi, personel ha bire ayakkabı getiriyordu.
Benim bir fetişim yok, hoşuma gidiyor ama sadece o kadar. Soruyu anlamadınız heralde, benden bir şey mi bekliyor diyorum
Aalında senden birley beklemiyor, sadece ayağıyla oynamak istemiş ve bunu yapması bile başkı başına onun fantezi dünyasının geniş olduğunu gösterirr bayıldım gerçekten. Normal bir kız pek yapmaz böyşe şeyşer çok şanslısın. Ona küçük süprizler yapmalısın bence. Mesela kaygan çoraplardna almalısın bir dahaki sefere bunu sana yaparsa daha etkili olır veya ayaklarına yağ sürmelisin bebek yağı... Bunarada fiziğinü de merak ettim, ayakları bacakları orantısı
1.72 boyunda fiziği düzgün ama çok hafif balık etli diyebilirim, bacakları uzun bir kız. Ayakları da boyuna göre küçük bence 37-38 giyiyor.
Ayy o fizişe o ayaklar cidden etkileyici. Siyah ince çorapla bacakları baldırları nasıl görünür acaba. Balıketli kadınlara bu çorap harika gidiyor. Hiç öyle dolaştığı oldumu yanında dışarda?
Evet çok defa giydi siyah çorap, balıketli derken sadece kalça kısmında biraz var yoksa vücudu oldukça fit, bacakları da ince.
Ahh merak ettim gerçekten. Sevgilini öyle dolaşırken görmek hoşuna gidiyormu peki? Ve ne kadar mini giyinir? En kısa ne kadardı bu güne kadar? Dışarda yani. Seninnyanında elbet daha açık dolaşıyordur ama dışarda erkeklerin onu gördüğü en kısa hali eteğin veya şortun.
Kimin hoşuna gitmez ki, güzel bir kadın görmek. Ne bileyim ne kadar açık giyiniyo ben yokken bilmiyorum ki. Benle beraberken şort etek falan daha rahat giyiyor tabiki ama ben yokken ne giyiyo bilemem bana da düşmez zaten. Ha şöyle diyebilirim normalden daha kısadır etek boyu genel olarak düz giymez
Yani düz dediğim diz kapağıysa bir karış üstündedir etek boyu hep
Ahh ben seninleyken ki giyimini merak ediyorum zaten. Sen yokken elbette bir tık daha açık olabilir eğer leyif alıyorsa etraftaki bakışlardan. Ama bitnkarıl olayı gerçekten kışkırtıcı ahh bi mekanda otursanın resmen çamaşırına kadar sıyrılacak eteği, ve baldırları ortaya çıkıyordur. Bu manzara her erkeği mahveder ama yaa. Sen yanında nasıl rahat duruyorsun o durumd.
Bacakları uzun olduğu için öyle çamaşır görünme durumu falan olmaz. Ben varken açık giyinebiliyor yokken giymediğini cesaret edemediğni söylüyor
Ahh oturuş pozisyonuna bağlı aslında çamaşırının görünmesi. Onu o mini eteğiyle ayakkabı bakmaya götürmelisin yüksek topuk ayakkabılar denetmelisin. Ve o sırada içgiyerken oturuş pozisyonu mutlaka değişecektir ve eteğinin o sırada sıyrılması baldırlarının iyice ortaya çıkması da söz konusu 😊 ama onu ayakkabı denerken görmeyi istiyormuajn gerçekten merak ettim. Ve ayakkabıları ona görevlimi giydirmeli önünde eğilerek yoksa sen mi giydirirsin her seferinde?
Daha önce gittik ayakkabı da aldık, ben de giydirdim kendi de giydi etek de giyiyordu hiç de anlattığın gibi bişey olmadı.
ciddimisin. nasıl bir manzra çıkıyordu karşına? etek sıyrılması filan olmadımı ya da ayakkabı denerken bacakların aralanması veya bir bacağını kaldırdığında baldırların poposuna kadar görünmesi filan? yaa kendi gözlerimle gördüm cidden. sonra eşim kızdı bana sen niye bakıyorsun dedi :D ahh o manzaraya bakılmaz mı yaa tüm mağaza görevlileri seferber olmuştu öyle bir kadın için.. O da gayet farnkındaydı bacaklarını gösterdiğinin zaten bilerek umursamazca devam ediyordu..
hayır olmadı açmadı hiçbiryerini bilerek. ayakkabıyı giydirirken baktığımda tabiki görüyorum açılan kısımları ama bilerek açmıyordu yani ulu orta olacak iş değil yani
Olabilir senin yok ama onun fetişi olabilir.
kaç giyer
38
o kadar farklı sayılmaz
Ne?
41 giyse ok
Ne diyosun kardeşim hiçbişey anlamadım
lan olum büyük kadon ayağı çekici dirrrr
Soruyu nerenizle okuyosunuz anlamıyorum. Kız arkadaşımın ayakları bana çekici geliyor ama fetişim yok, benden bişey mi bekliyor diye sordum
anla yaaa