+1 yılAldırırım. Ama pahalı diye değil. Ücretini veririm ben ona, ama kız arkadaşım aldığı zaman yanında benim için bulundurduğu zaman daha seksi ve hoş oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPahalı olduğu için yapmam asla. PArasını düşünecek değilim. Ama seks olacağı bellidir ve evde yoktur. Alabilir misin diye sorarım tabiki neden sormayayım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Kız arkadaşım yok xd
Ama ben alıyorum yani sorun olmuyor😂😂
101 YorumlaMerhaba, maalesef şu an kız arkadaşım yok kız arkadaşım olsa bile prezervatif kullanmayı ne yapıcaz ki prezervatifi hiç bir işe yaramaz boşuna para vermiş oluruz. :D. Neyse şakayı bir kenara bırakıp soruya cevap verecek olursam prezervatif erkek takıyor sonuçta neden biz parayı ödeyip alalım ki? Bana prezervatif aldırmaya çalışırsa almam ki istemezse benimle cinsel ilişkiye girmesin sanki çok da umurumda. :D
40 Yorumla
+1 yılahah alıp kafasından aşağı gül yaprağı gibi dökermişim 😃😃 ahah al ulan köpek alll hahs
54 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahah türk filimi gibi
- +1 yıl
😄😄 ashshh aynen aynen ahsh
- +1 yıl
Sabah sabah gözümün önünde canlandı 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 shshsh
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Aldırmam. Gider kendim alırım.
Arkadaşım gidip almaya çekindiği için para verip benden almamı istemişti. Bunu birde düğün günü aldırdı bana. O telaşın içinde bir de. Ulan daha önce alsana işte. 🤭🤭😂😂10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılParası önemli değil de, ben markete veya eczaneye gidebilecek durumda değilsem ondan isteyebilirim almasını.
10 Yorumla 34 bedenli garı bulduk da
Prezervatif al yavrum demesi kaldı
Peh20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Kullanmasını merak ettiği modeli aldırırdım. Ama parasını ben öderim
10 Yorumla
+1 yıliddaya girmisdik ona sutyen alacakdim aldim yanin da ben begendim bende ona kondom al dedim almadi utandi 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevkini süreceksem, kılıfınıda uydurur ben alırım. Olmadı bulamadım eldeki cerrahi eldiveni keser, kesilen kısmını paket lastiği ile boğarım gene yolda kalmam devam ederim
00 Yorumla
+1 yılAldırırım, neden olmasın, iki taraf da hazırlıklı olmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılTabiki böyle bir gerekçe için aldırmam. Sana mı aldırıyor
00 YorumlaHayır ama o içten almak isterse alır yoksa ben illa al demem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Neden alsın ki ben alırım lazım sa hele de parasıni ona verdirmem yani alsa bile parasını veririm 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim teklif ettiyse o ödemeli benim canım istemiyor o hadi illa gel yapalım derse masrafı öder ama ben teklif ettiysem ben öderim sadece prezervatif değil otel ya da apart parası da var işin içinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla bana pet aldıran hatuna bende prezervatif aldırırım
00 Yorumla🤣 🤣 🤣 🤣 Pahalı diye mi aldırdın yoksa 🤣🤣
Eşim almıştı ama parası yine benden çıktı 🤣00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılHiç almadım kullanmadım sevgilim de olmadı kız arkadaşımda
00 Yorumla
+1 yılO ne saçma şey yaa, pahalı diye sevgiline neden aldirayim
00 Yorumla
+1 yılo ne ya. erkek para hesabı yapıyorsa ona erkek demeyin hemen alakayı kesin
00 Yorumlaaldırırım tabi onun yüzünden kullanıyoruz o zaman o alacak
00 Yorumla
+1 yılo gelsin bana prezervatifler benden. hem gerek yok benim açımdan
00 YorumlaKayganlaştırıcı aldırmıştım ben utanırım falan dedi ama maskeyi şapkayı taktı aldı geldi..
00 Yorumlaprezervatifi sevmiyorum o ıslaklığı hissetmek lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kere aldırırım daha sonra yıkar yıkar kurutup kullanırız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok aldırmam almamda icinede boşalmadan geri çekerim tabi kız arkadaşım olunca bunu yaparım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onu alıyorsa kayganlaştırıcı da alsın derim. Demek ki işim gücüm var alamıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Ben alırım ya niye aldırayım ki ama şu model bu model diye değişik bişey isterse o alsın ben öderim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Özür diliyorum ama prezervatif ücretinden korkan adam da sevişmesin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılFiyatını ona ödettirmek saçma olur ama eğlence olsun aldırılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParasını verip aldırmışlığım var. O ne öyle hergün hergün istiyor. Bi iş yapsın bari
00 Yorumla
+1 yılBelki seçimlerimi merak ettiğinden ona alabilirim.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe fark eder kimin aldığı yani sonuçta onun kullanılacağı yer ikisinin de ortak noktası
60 Yorumlaböyle bi erkek varsaa çıksın :) tacımızdır 🌺🌺 :D
65 Yorumla- +1 yıl
Niye ki? Hoşunuza mı gidiyor prezervatif almak bir kadın olarak? Biz yani erkekler o kadar da düşmek diyoruz da anlamaya çalışıyorum 😅
- +1 yıl
Niye baş tacı olsun? Bir erkeğin alması kadar sıradan ve normal bir şey olmalı.
Eğer kadın hapla korunuyorsa bir erkekte gidip alabilmeli yeri geldiğinde. Hayat müşterek deyip bu tarz şeyleri tekelleştirmek azıcık abes bence. - +1 yıl
En değişik yorum bravo 😊
- +1 yıl
var efendim var görebilene haha
+1 yılBana o güzelliği yapsın korunma hapını da ben alırım 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılprezervatıf sevmem kullanmam ama kullanmam gerekırse kendım alırım ona taktırırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapanlar varmış cok hazirci bu erkekler 😄
75 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@alicanonk neyden utanir anlamadim 😄
Cevap sahibi+1 yıl@alicanonk ben aldim ya mecbur kalinca aliyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle adamdan bi cacık olmaz
70 Yorumla
+1 yılPahalı mıı o alakadan dolayı değil de kendini koru gibisinden aldırabilirimm
00 Yorumla
+1 yıldaima yanımda 2 tane bulunur olmadığı zamanlar da kullanmam tene değmek zevkli oluyor
00 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum ki aldırim öyle bişi olsa bile ben onu bulundururum
00 Yorumla
+1 yılPrezervatifle ilişkimi olur gaz maskesiyle gül koklanmaz kaç kere dicez 😊
00 Yorumla
+1 yılBazen alıyorum
113 Yorumla- +1 yıl
profıl avcılar sahil mi kanka
- +1 yıl
demek ki senin kinin cebinde yedek yok ya da para yok cebinde :)
+1 yılOnu da erkek alsın bi zahmet
14 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen muşamba takıyorum. Gerek yok
10 YorumlaBen kendim alirim fjdjdjdksk
10 Yorumla
+1 yılErtesi hapı aldırmıştım
10 Yorumla
+1 yılGelirken alsın nolacak
10 Yorumla
+1 yılYani bende yoksa alsin bi zahmet
00 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir şey değil ki, rahatça alınabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılKendi işimi kendim görürüm :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yanımda taşırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPahalı diye yaptırmam böyle bir şey
00 Yorumla Off çok çirkin düşünürken hayali bile ürkünç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Et ete değmeden zevk alamam pek.
00 Yorumla
+1 yılHayır her zaman cebimde 1 kutu hazır
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama ben alırım tabi kız arkadaşım olursa
00 Yorumla
+1 yılAldiririm elbette ne var ki bunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılProfildeki ikizler sanami ait 😂
00 Yorumla
+1 yılHayır ben kendim alırım kız arkadaşıma aldırmam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir beraber aliriz cesit cesit seyler var
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar