Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kesinlikle böyle bir yönelimi kabul edemem. Çünkü bildiğiniz saldırganlığa giriyor bu. Sadistik bir düşüncenin ürünü. Böyle bir durumu cinsellikle bağdaştıramam. Bu sevmek değil, zarar vermek çünkü. Yakınlık, ilgi ve temas; şiddetle, sertlikle, kabalık ve acıyla kurulamaz. Karşılıklı sevgiyi, güveni mutluluğu, anlayışı, yakınlığı, bağlılığı, huzuru paylaşıp çoğaltmanın güzelliğini beraber ortaya çıkartıp yaşamak varken bencilce ve saldırganca bulduğum, onur kırıcı ve yaralayıcı davranışların hiç birini kendi cinsellik, yakınlık ve sevgi anlayışımla asla bağdaşlaştıramam. Bir insanı incitmeye, zarar vermeye canını yakmaya çalışmak cinsel sadizme girer. Cinsel sapkınlıktır. Narsist insanların eşlerine zarar verme eğilimleri çok yaygın görülür. Çoğu zaman narsizm ile sadizim iç içedir. Bu eğilimler normal birer cinsel paylaşım değildir. Psikopatolojik bir hastalıktır. Psikopatlarla hayatınızı riske atmayın. Böyle bir durum yaşarsanız, farkederseniz lütfen şüphelinin. Çok net söyleyebilirim ki bu durum asla ama asla sağlıklı değildir. Karşılıklı kurulmayan, onaylanmayan, tek taraflı istek ve zorlamalar ile yapılan hiç bir yönelim sağlıklı değildir. Kendinize istemediğiniz şeyleri yapmaya yeltenen, sizi buna zorlayan insanlara lütfen dur deyin. Uzak durun. Cinsellik, iki tarafında hiç bir rahatsızlık duymadan yaşaması gereken, kişilerin kendi kabulleri, onayları ve sınırlarıyla beraber yürütecekleri, her an durma ve vazgeçme haklarının olduğu, karşılıklı birbirlerini anlamak üzerine kurulan bir değerdir. Hiç bir yönüyle ve hiç bir aşamada asla tek taraflı olarak yaşanamaz, talep edilemez. Aksi haller, sapkınlığa cinsel sadizme girer. Birine istemediği bir durumu yaşatmak ahlaksızlıktır, ihanettir, bencilliktir, alçaklıktır, saldırganlıktır. Birine zarar vermekten zevk almak demek psikopatolojik bir hastalıktır.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCan yakmak değil konu, konu tamamen zevk meselesi taddıkça artmasını istiyorsun o an biz sert oldukça kadınlar daha fazla zevk alıyor ve bizde kadınlar zevk aldıkça heveslenip zevke gelebiliyoruz zevkin doruklarına çıkabilmek için sertleşmeye başlıyoruz hem partnerimiz mutlu oluyor hemde biz
10 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir ama erkekler seks esnasında içgüdüsel olarak kadının canını yakarak onu bağırtmaya ihtiyaç duyar. Kadının çığlık sesi hem tahrik edicidir hem de erkeğe kendini bilinçaltında güçlü hissettirir. Erkekler içgüdüsel olarak zayıflığı sever,
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTek erkekler değil ki, kadınlarda sert sekse bayılır. Saçlarımı eline dolayıp sertçe kavrayıp çekmesi, kalçaya atılan şaplaklar, deepthroat, dudaklarımın parçalanması beni zevkten dört köşe eder.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
193Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Genelde erken boşalma sorunu olmayan erkekler sert seksi daha çok seviyor. Çünkü erken boşalma sorunu olan bir erkek sert seks sevmez gadası. Sert seks hızlı olmayı darbeli matkap gibi ileri geri gidip gelmeyi gerektirir. İnsan ne kadar hızlı olursa o kadar boşalma süresi kısalır.
#gadası20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSert ya da yumuşak bir yala bence kimlik seviyorlar🥲 kimlikteki sayılar ne kadar büyükse o kadar çok şansın oluyor Ben galiba buradan kaybettim hatta bir kere kaybettim sağlam kaybettim artık bir daha kazanmak gibi bir niyetim yok zaten.
ayrıca seksi sert ya da yumuşak sevmediğin erkek ya da kadın olmakla bir alakası yok.
eğer gerçekten hakkını vererek yaşamak istiyorsan zaten bunu sert bir şekilde yapmak gerek sürekli yumuşak devam ederse belli bir yerden sonra yani sıkılırsın dersin üstünde kalk yapamıyorsun bir şey tamam git😅 Bu işin zevki orada zaten yani sert olmasında o derinin deriye çarptığında ki sesi duymakta ya da penisin tamamını içinde hissedebilmekte bunu birde prone bone yaptığını düşün🤤😋birde gerçekten istediğin kişi ile yaptığını düşün
AAMMAAAA prone bone diyince ağız sularımın akması aseksüel olduğum gerçeğini değiştirmez 🤨😅73 Yorumla- +1 yıl
Tamam inanmış gibi yapalım 🙆🏼♀️))
- +1 yıl
Jsjsj valaa kimse inanmıyor🤦♀️Ama ben aseksüelim🥳
- +1 yıl
Kimlikteki sayılardan kastın nedir merak ettim?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmem.
Kadına acı veren hiç bir şeyi sevmem. Seks benim için iki tarafın da zevk aldığı bir şeydir.
Sırf sert seviyorum diye partnerimin canını yakmaya gerek yok. Buna hakkım da yok.
Tabi ki seksin belirli anların da hızlanıp, biraz sertleşebilir. Ama bu sertlik tatlı şekilde olur.
Bazıların da anlamsız bir sertlik var. Morartmaya kadar giden. Gözlerinden yaş akıtmaya kadar devam eden tipler var.
Ben şahsen yapamam.
Partnerimin canı yandığını hissettiğim an yavaşlar veya dururum.
Seks de bile karşı tarafa büyük saygı içinde olmamız gerekiyor.60 Yorumla
+1 yılBana göre bu sadece erkeklere mahsus bir durum değil.. Sert seks kesinlikle güzeldir.. Bir çekişme olmalı, direnç olmalı ve ufak can yakma durumları olmalı ki tadı çıksın.. Tabi ki tarz meselesi.. Keyifli geceler..
100 YorumlaMerhaba, genelde erkekler kadına cinsel ilişki esnasında acı vermeye bayılıyor hobilerimden biri bu diyebilirim. :D. Bana kalırsa gelene bakıldığında zaman hem erkekler hem de kadınlar sert cinsel ilişki seviyor tabi sadece gözlemlediğim kadarı ile böyle bir sonuca ulaştım net bir şey değil. Kadınlar acı çekmeyi erkekler ise acı vermeyi seviyor genelde cinsel ilişki esnasında şahsen nedense ben de sert seks severim.
131 Yorumla
u +1 yılPartnerlerini yatakta domine etmeyi seviyorlar, içindeki erkeklik güdüleri ve maçoluk sekste çıkıyor ortaya. Bir çok Kadınında haz aldığı bir durum söz konusu aslında. Erkekler İz bırakmayı ve hissettirmeyi seviyorlar, birazda ruh haliyle ve arzularla alakalı sanırım, sürekli sert olacak, sert olunca romantiklik olmuyor diye bir şey de yok. Mesela Şefkatli başlayıp sert bitebilir.
121 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılsoft ve tutkulu başlasa da devamında sert seks daha güzeldir. daha çok hissedilir. kadınlar buna bayılır. sahip olunma duygusunu tatmin eder. gücü hissederler. erkeğin ağırlığı, gücü, hızı sertliği aynı zamanda kadına olan istek ve arzusunun da yansımasıdır.
ayrıca kadının üstte olduğu pozisyonlarda kadının erkeğe binip sert şekilde yapması da bize zevk verir. içindeyken kontrolü alıp sıka sıka kontrol etmesi ve sert ve hızlı yaşatması zevki ikiye katlar.
benim sert sekste favorilerim ayakta ve kucakta, doggy, pronebone pozisyonlarıdır.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler hem yumuşak hem sert seks sever ama doğası gereği daha çok sert davranışlar gösterdiği için sert bir ilişki yaşamak isterler. Bu isteyiş yatakta hükmetmek ve bu hükmü bizzat göstermekle sonuçlanır. Kalçaya sert tokatlar, saçı hunharca çekmeler, yapma ya da yavaş yap diyen partnerinin tam zıttına hareket edecek şekilde eylemler erkekleri zevkten bayıltır çünkü olayın hakimi olduğunu hissetmek iyi hissettirir. Yatağı bir güç gösterme aracı olarak kullanırlar. Güreşçiler gibi güreşir dururlar ve partnerlerini tuş etmeye zevkten tuş etmeye çalışırlar. Daha duygulu, daha içten, daha aşk dolu sevgi dolu seks her zaman nirvana sekstir. Yalnız görsel fena vampir adam coşmuş kan emecek kan grubuna bakıyor bence 🤣
10 Yorumla Evet genelde sert sevilir. Belki de gücünü ispat etme çabasıdır, belki daha bir şehvet duyulmasıdır ama şunu da çok net söyleyebilirim ki sert ilişki seven kızların sayısı en az erkekler kadardır. Özellikle en az kısmını vurgulamak istiyorum.
30 YorumlaÖzünde şiddete meyillidir erkekler.
Bunu en iyi ifade edebildiği yer de yatakodasıdır.
Aşağıda bir çok üyenin belirttiği gibi bunu işkenceye çevirmenin anlamı yok. Tadında bir sertlik bence iki taraf için de keyifli olacaktır.150 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılGeneli sert sever, dozunda sertlik güzeldir. Sertlik adı altında şiddet uygulayanlar ikiyüzlünün tekidir
121 Yorumla- +1 yıl
Sen sert severmsn
+1 yılCan yakmak demeyelim de, içine girerken önden ya da arkadan, yavaş aşkım hızlı sokma aşkım dediği zaman, onu yapmak istiyor insan yapma dedikçe basmak istiyorum. Daha zevkli oluyor. Canı yanıyor olabilir bunu yapınca ama, benim amacım canını yakmak değil. Bu hissi erkek olmadan anlayamazsınız
10 Yorumla
+1 yılBilinçsizce can yakmak sevişmeyi bilmemektir ama çoğu zaman bilinçli bir şekilde partnerlerimin canını yakarım, sebebi şuki canını nerde yakacağını bilir nerde hangi dozda yapacağını bilirsen bu kadının çoklu orgazm yaşamasında büyük rol oynar burada püf nokta kadının bu acıdan zevk alması, ayaklarını yerden kesmek ve kendinden geçirmek, doğası gereki kadın cinsellikte domine edilmeyi sever.
10 YorumlaSert seks ile mazoşistliği birbirine karıştırmamak lazım aralarında çok ince ama sonuçları çok keskin bir çizgi vardır. Biri zevk verirken diğeri cinsel arzuları bitiren duygular yaşatır. Yani kadın ya da erkek sertliğin dozunu çok iyi ayarlamaları eğer bu dozu ayarlamaya becerebiliyorsan sen bu işi öğrenmişsin demektir 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklik hormonu testosteron sertliği, şiddeti emrediyor ;) testesteron hormonu aynı zamanda vücutta yağ hücrelerinin yıkılıp kas hücresi yapımında görev aldığı düşünülünce ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. Bu bağlamda çiftler arasında boy kilo uygunluğu önemlidir. Vücut geliştirme sporu ile uğraşıp steroid alarak kas yapanlar bu konunun istisnalarıdır. Zaten steroidler yüzünden üst düzey vücut geliştiriciler genç yaşlarda vefat eder.
10 Yorumla
+1 yılaslında erkekler kadına göre daha ağır daha iridir bu başlıca kadına biraz acı verir.. örneğim ben 90 kiloyum.. ellerim büyük biraz iri bir yapım var.. bir saplak atmaya kalkışsam izi rahat kalır.. kısaca bu sertliği kadınlar ayarlamalı.. çünkü erkek yatakta tüm gücünü denemek ister.. vede en önemlisi ne kadar sert olursak olalım.. seksin sonunda kazanan kadın olur.. :D
10 Yorumla
+1 yılPartner soft seviyor erkek sert ise bu fazlası ile işkence olur.
Fakat karşılıklı bir şekilde istek sert ise bu keyif verir.
Kadını hazırlamaz sadece ç... nü düşünüp hunharca illede sert seviyor diye bir seks yapmak; kadını yatakta tekme tokat dövmek ile eşdeğerdir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet genelde sert olmaktan daha çok keyif alıyoruz. Hatta kadınların aksine yumuşak girişler yapıp sevişerek, koklaşaral başlamaktanda hard core girmek daha çok işimize geliyor. Ön sevişmeyi seviyorum diyen kadının gönlü olsun diye yalan söylüyor genelde. Evet ön sevişme güzel de gelebilir ama maksimum 5 dk dayanılır kalkıkken.
10 Yorumla
+1 yılSert severim ama kadına acı çektirme anlamında değil. Özellikle doggy'de partneriminde onayı varsa şaplak atmayı veya hızlı olmayı severim. Tamamen kadının o anki ruh haline göre davranırım ama genel olarak kadınlar sert davranılmasını istiyor.
20 Yorumlatabiki acıyacak kadın o acıyı hissetmeli doktorculuk oynamıyoruz ne yapıldığının farkına varılmalı. Ayrıca ben zevk alırım kadının acı çekmesi hoşuma gider sonrada yok bu beni doyuramıyo yok bilmem ne diye zırıldıyo cıkcık
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakimiyet kurma ihtiyacıdır. Hükmetme ihtiyacını gidermek için can yakıyorlardır. Ben sert sevmiyorum. Hakimiyet kurması gereken de benimdir. Aksi halde zevk alabileceğimi sanmıyorum.
710 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisn sen
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda?
- +1 yıl
Hakimiyet konusunda
- +1 yıl
Sen mi kurmak istersin hakimiyeti
- +1 yıl
Hukmedermisn erkeğe
Cevap sahibi+1 yılYukarıda yazdığımı okuduğunuzu varsayıyorum. Tekrar etmeme gerek yok sanırım
- +1 yıl
Size bı kaç şey sormak istiyorum izninizle
Cevap sahibi+1 yılBen konuşmak istemiyorum teşekkürler. İyi günler
- +1 yıl
Rahatsızlık verdim özür dilerim iyi geceler
Can yakmak mi 😂🤣 bunu. Ismi vardi. Insan degiller. Benceh
11 Yorumla- +1 yıl
Bdsm
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. bu soru kadınlar içinde geçerli olmalı :') bazı kadınlar neden canının yanmasını istiyor. ?
kimi egosunu tatmin etmek ister, can yakarak.
kimisi için bir fanteziden ibarettir. Kimide gücünü ve performansını göstermek ister.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kompleksi erkek ise eğer evet sert Seksi sever çünkü erkek olduğunu kanıtladığını sanır.. Erkek gibi bir erkek kadının arzularına göre seks yapar.. Her zaman söylüyorum kadın dişiliği ile gurur duymalı, ezildiğini ve aşalandığını hissetmemeli..
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki adam vampir mi ben mi yanlış görüyorum 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Zeki adamsın 😂
- +1 yıl
Ahah görsele güldüm ama tuhaf şekilde komik geldi 😂
- +1 yıl
Çünkü bu başlık altında komik durdu 😂 abarti bazen iyi oluyor eğlendiriyor ")
- +1 yıl
Evet gayet güzel olmuş bak ne güzel güldük somurtkan somurtkan geziyordum evde 😂
Sert severim bu demek değildir ki partnerimin istemediği veya canını acıtarak yapacağm anlamına gelmez lakin arzulu bir partnerle hard yapıp odayı seslerle doldurmak isterdim şahsen.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes görsele laf etmiş bence görsel gayet başarılı hard seven bayanlar için 😅
141 Yorumla- +1 yıl
😄✨
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu biraz daha zevk meselesidir. Cinsel ilişkide belirli bir noktadan sonra yavaş veya yumuşak hareketler kişiyi tatmin etmez ve daha çok zevk için hızlanıp, sertleşirler.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle sert seks severim, duvardan duvara denilesi kadınlar tapılasıdır, sınır neredeyse tanımayan sert davranan kadınlar beni hep uçurmuştur, severiz.
10 Yorumla
+1 yılSert ve yavaş bana göre çünkü bir ilişkide duygusal cinsellik haz aranmalı... Canını yakmaktan neden hoşlanır daha fazla haz alır karşıdakinin zevk aldığını duydugunda daha tahrik olur
10 Yorumla
+1 yılBu aslında karşılıklı taleplerle de alakalıdır, sekste yerine göre soft, yerine göre sert davranmak gerekir, ama dozu önemli,, şiddet bana haz veren bir şey gibi gelmiyor
10 Yorumlabacaklarını omzuma alıp bastırarak yaparken yavaş yırttın parçaladın demesi benim dahada hoşuma gidiyor. erkeğim yırttın parçaladın diyince dahada parçalamak geliyor altımdayken.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence bu tek taraflı değil iki tarafında istediği bişey mesela ben soft baslayirlp öyle devam etmeyi severim kimisi de direkt sert sever bu hep böyledir yani 😊
10 Yorumla
+1 yılBende öyleyim aslında. Sert ve acıtıci olmak zevk veriyor gibi. Sanırım bu yuzden en az 1 saat sürer her ilişkim. Bu daha çok kişilerin zevkleri ile ilgili.
10 Yorumla
+1 yılsekste esas olan kadin orgazmidir. Kadinin tum fantezileri onu orgazma yaklastirir. Sabirli olmali bu gorevi hissederek yasamali erkek. Arada kendide katkida bulmali.
10 Yorumla
+1 yılTutku dolu ilişkiyle yapılan cinsel ilişki iki tarafında zevk almasını sağlar sertle yapilip gucunu ispatlamaya calismaya gerek yok onemli olan iki tarafinda tutkulu bir iliskiye sahip olsun
10 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı olmadığına göre? Ben soft başlayıp hızlıya geçmeyi severim. 😏 Kadının canını yakmaktan da keyif almam. Kadın vücudunu baya seviyorum. Baştan sonra öperim iyice.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın olarak ben de sert seks seviyorum. Diğer türlüsü seks değil sevişme gibi oluyor.
250 Yorumlamesela ben sevmem. ama yapmayacağım anlamına gelmez. soft daha çok seviyorum, teni hissetmek daha iyi oluyor :)
20 YorumlaErkekler sever de her kadın sevmez. Hele benim sertliğime katlanabilen kadın sayısı çok az olur.
30 Yorumla
+1 yılSert yapınca kadının çıkardığı ses yükselebiliyor, bu da daha fazla zevk veriyor. Sanırım daha güçlü hissetmemize sebep oluyor emin değilim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sert seviyorum. Böyle kadını resmen parçalamak istiyorum. Öyle ki. Bir kaçgün yiyip içerken oturup kalkarken beni hatırlasın. Akıldan çıkmayayım.
10 YorumlaBi insan nedən can yakmayı sevsin öyle bişey yok bence ama karşı taraf isterse o başka istediği gibi yaparsın sadece
10 Yorumla
+1 yılCan yakacak kadar değil vahşilik hız inlemeler göğüslerin sallanması ve en güzeli o şap şap sesinin çıkmasını kim istemez ki
10 YorumlaKendimede sevmem karşımdakinede ekstra dikkat ederim
Sanırım ben bu durumu yine internet ve seks sitelerinin takibine bağlıyorum10 Yorumlabazıları seviyor ama ben sevmiyorum ve kadının canının yanması en son isteğim ( sekste tecrübesiz birinin yorumu )
10 YorumlaErkekler de kadınlar da içindekini dışarıya yansıtır. Bu konuda bari. Sekste bari erkek ve kadın diye ayrılmasın insanlara
10 Yorumla
+1 yılBen hem set hem soft seviyorum
Sert derken işkence
Yoksa hızlı gir çık bana göre mı bilmiyorum10 YorumlaGenelde kadınlar sevişmeden sonra finali sert seksle bitirmek ister.. Hayvansal iç güdüleri dışa yansıyor
10 YorumlaKadinda oyle seviyorsa yapar ama kadin sevmiyorsa erkegin oyle davranmasi biraz sadistlik oluyo sanirim
10 Yorumla
+1 yılYavaş tempo ile başlayıp hızlanarak devam etmek en güzeli. Ses odada yankı yapmalı bam bam bam diye 😉💥💥
10 YorumlaBazı kadınlar neden canının yakılmasını severse ondan 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Koyduğum görsele gülüyorum hâlâ 😂
- +1 yıl
İlk bakınca herkes yanlış anlıyor oysa adam vampir bişey yaptığı yok 😂 çok fesatlar çok 😂
Kadınım çaresizce inlemesi ona sahip olmann hissini daha çok hissettirir ondan diye düşünüyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Yok aslında çoğu kadın sert sevdiği için bizde hepsi sert seviyor sanıyoruz
20 YorumlaFotoğrafın iğrençliğini belirtmek ister ve duruma göre değişir diyelim. Bir çok iyi ya da kötü sebepleri olabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılNormalde çok uysal ve durgun bı yapım var ama yatakta sert oluyorum.
20 Yorumla
+1 yılGörsel tam olmamış ama sert severim kıvrandırmayı hakim olmayı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları var öyle kadının canını yakmak için. Yani gücünü göstermek için.
20 Yorumla
+1 yılBence değişik pozisyon ve tarz iyidir. Ama özellikle patlama anında her iki taraf içinde sert olması daha zevklidir. Tadını kaçırmadan partnerin canını almadan tabi :)
10 YorumlaBelirli araliklarla sert olmak iyidir ama dozunu kacirmamak lazim hersey tadinda guzeldir.
10 Yorumla- Devamını Gör (153)
Devamını Gör(198)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem