Merhaba, dövmenin nerde olduğu ve anlamı her zaman için önemlidir, özel bölgelerine dövme yaptıran kadınlar hakkında illaki birşeyler düşünür insan, sadece erkekler değil, kendi hemcinsleri de düşünür bunu,,, kimsenin görmediği bir yer değildir demek ki oraya yaptırıyorsa, illaki birileri vardır görmesini istediği ya da gösterdiği
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Özel bölgeye dövme yapana kadar açık olan bir bayan hakkında ne düşünülebilir ben poposunun iki kanadında gördüm daha önce açıkçası onlar yapılırken do….. K gerektiğini söylemişti kim olsa yanlış anlar tamam kol bacak sırt bir yere kadar ama özel bölge popo yanlış anlaşılır bence hertürlü
çok çekici ama yanlış anlarım ;) İlk dövmecinin özel bölgeye sahip olduğunu düşünürüm ki elletipde vermeyen neredeyse %1 dir ;) Ki özel bölgeye dövme yaptıran biri onu göstermek için can atar diye düşünürüm :P
Özel bölgeye dövme yapılması bence yanlış neden dersen sonuçta o bölgeye dövme yapan erkek sevdiğim insanin özel bölgesine dokunmasını asla tahammül edemem
Aga soruya bak xjhxhxgdhbdx onuda bi zahmet yanlış anlayalım artık özgürlük özgürlük diye boş duyar kasmayın sen özel bölgene dövme yaptırıyorsan o bölge özel değildir artık he kimse yaptırmasın demiyorum isteyen yaptırsın kendi tercihidir buna karar verme hakkı bana düşmez ama senin deyiminle yanlışta anlarım yani ve herkes anlar kimse boş duyar kasmasın burada ben veya başka bir erkek özel bölgesine dövme yaptırsa siz ne düşünürsünüz?
adi üzerinde özel bölge, dövmeyi genelde erkekler yapiyor, ne yani, bir kadin poposuna dövmeyi erkege yaptirinca normal mi sence? Kaldiki dövme zaten itici
Şeyini dövmeciye açan kız herkese açmıştır diye düşünülmesi çok normal
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2 hafta önce hıv+ pozitif olduğumu öğrendim ve dövmesini yaptırdım. Olabilecek herhangi bir duruma karşı. Duyar kasacaklar için söylüyorum Türkiye'de yaşamıyorum.
Dövmeciyle seks yaptığı bile benim için bir ihtimal olur. Fakat kesin değil bunu hayalimde kurabilirim. Sonuçta bu kişi hiç ilişki yaşamamış olabilir de