Sevgili ile cinsellik hariç ne konuşulur?

İnsanlar bunu her gün yapıyor. Kendileriyle konuşuyor. Kendilerini olmak istedikleri gibi görüyorlar.
İnsanlar bunu her gün yapıyor. Kendileriyle konuşuyor. Kendilerini olmak istedikleri gibi görüyorlar.
Arkadaşlar düzenli ilişkimi bitirdim. Biraz canım sıkıldı ama şimdi annemle konuştum ve rahatladım. Bence yanlışım ben her zaman karşımdakine yaranmaya çalışıyorum ve onu memnun etmeye o kadar odaklanmışım ki! Kendimi unutuyorum. Biri ile cinsellik harici konuşmadan nasıl sevgili olunur bilmiyorum. Her zaman birinin beni sırf güzelliğim ve onu memnun etmemle sevmesine kafayı takmışım ama hayat kısa ve bunlar bana kolay sevgili yaptırsa da bir süre sonra kendimi yıpranmış hissediyorum. Sonra ilişkiyi bitiriyorum ve bu benim tercihim oluyor. Pişmanlık yok ama yeni ilişkimde bir şeyleri değiştirmeliyim.
.
.
Konuyu bilmeyenler için özet niteliğinde 4 aydır bir ilişkim var. Bu ilişkim iyi gidiyordu ama beni ne kadar etkilediğini onu sevdiğimi yazdığımda karşılık alamamaya başladım. ihmal edilmenin bir süre sonra beni yorduğunu anlatmaya çalıştığımda onun beni aşırı umursamadığını hissettim. Zaten uzaktan bir ilişkiydi ayrıca ben okuluna aşırı kafayı takmış ve sadece kendi istediği zaman aralıklarında cevap veren bir kaçıktım.
Üstüne üstlük çocuk imhorny vs yazdı ve ben onu reddettim *dayım yemeğe gelmişti* bunun üzerine bozuk davrandı sonra normal konuşmaya devam ettik. Kırıldığını hissettim. Sonra birden aklıma "neden her ilişkilerimde böyle oluyor başka kızlar hiç cinsellik konusu olmadan da bir ilişkiyi sürdürebiliyor ama ben buna sanki zorunlu hissediyorum kendimi' diye düşünmeye başladım. Temiz bir başlangıç yapmak istiyordum. Bunları anlattım sonra yeni karar " bu gece o iş yasak" kuralı koydum. karşımdaki kişi sadece bana "kesinlikle" dedi. Gece ilerledikçe verdiğimiz sözleri unuttu ve ben alt tarafı 1 gün normal ilişki nasıl merak etmiştim. 😂 cidden neden uğraşıyorum ki? Başka insanlar gibi ayrılırken depresif değilim. Arkadaşımla komedi filmi izledim ve güldüm. Tabii ki tek düşüncem karşımdaki insanı aşırı üzdüğümü biliyorum. Sürekli bana "neden?" Diye sordu. Galiba başka birine aşık oldum sanacak. İşte benim hikayem bu. Yeni ilişkim için yeni taktikler istiyorum.
Sevgili ile cinsellik hariç ne konuşulur?