uzun süredir bir sevgilim yok 27yaşındayım. konuştuğum biri var iyi biri benle ilgileniyor durumu falanda iyi ama ben ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum yanındayken hiç heyecanlamıyorum ne gözlerine bakmak istiyorum ne de arzuluyorum kısacası hiç bişey heyecanlandırmıyor. genellikle konuştuklarım insanlar böyle çok iyiler ama ben bişey hissetmiyorum. Cinselliğe çok mu önem veriyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum :( evli arkadaşlarm yanlış yapıyorsun sonradan seversin diyorlar bu doğru bişey mi sonradan sevebilir miyim gerçekten? bundan önce de konuştuğum biri vardı onu çok arzuluyordum ama sevgili olmadık bidaha görüşmeyi kestim. Nerde yanlış yapıyorum? aşka cinselliğe çok mu fazla önem veriyorum? karşımdaki çok iyi tamam karekter olarak ama bu beni mutlu etmiyor ki.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Arzulamadığınız biriyle sevgili olmak sadece sizi mutsuz eder böylece kendinizi yıpratırsınız ve üzersiniz, bir insanı tanıyarak ya severiz ya da sevmeyiz bunun siyahı beyazı olmaz üstelik gönül, işlerin de acele etmemek lazım daha hayatınızın baharındasınız ince eleyip sık dokuyarak ilerlemek en doğrusu olur, ve şunu bilin nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren yaradan, yarattığı insanı da hangi gönüle yerleştireceğini iyi bilir sonuçta yarınların neler getireceğini bilemeyiz kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Birini sevdiğin için sevgili olursun arzuladigin için değil bence
05 Yorumla
Soran+1 yıldoğru insan sevdiğini arzular heralde
Soran+1 yılnasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen evlenebiliriz bir yıldırım şeysine bakar 😁🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir insanı sırf cinsel olarak arzuluyorsun diye aşık olmak saçma çünkü karakteri önemli ya kötü biriyse seni üzer
02 Yorumla
Soran+1 yılama arzulamadğn birine aşık olablr misin? birini çok seviyorsun ama cinsel anlamda hayalini bile kurmuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılOlurum niye olmayım olduktan sonra xaten istek duyarsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapmayi düşünüyorsun arkadaşım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası