Aslında evet yani benim hiç cinsel hayatım olmadı öncesinde, bunu biliyor Belki de ondan böyle dediğiniz gibi Ama böyle kötü oluyor ve canım sıkılıyor onu rahatlatmak istiyorum
Yani bunu ona tam olarak ifade etmedim ama laf arasında şey demişti. Seni rahatlatmak bana daha çok haz verir demişti. Ama ben hiç mastürbasyon falan yapmam ki ona nasıl uyum sağlayabilirim 😢
Ben onu istiyorum ve zaten tahrik etme konusunda ustasın der bana Ama şöyle ki hiç cinsel yaşamım olmadı, mastürbasyon yapmadım. Sevdiğim adamla yaşamak istedim ilkleri Beni anlıyor musunuz :(
bu onu biliyodur da işte ereksiyon oluyor belki dokunacak penisine ama karşında inleyecek felan sen sessiz kalacaksın o sırada kendini sapık gibi hissedebilir
adamı naısl tahrik ediyorsan yapma artık:) fena çakara gideceksin sen daha mastürbasyon yapmamış birisin evinde öyle kala kalırsın valla.. hazırlıktan kastı nedir bilemedim ama
Yok zaten hemen gitmem inme iner bana rezil olurum rezil 🤣 En son bir şeylerin adını koymadan oynaşmayı yasaklıyorum sana dedi ahahahshs tahrik etmeyeceğime söz verdim Uslu durucam artık
Mesajda çok iyi yaparım ama telefonda da oluyor. Ama söz verdim artık rahat duracağıma Yani kelime oyunlarına şu kafam çok iyi basıyor 😂 Bende böyle bi cinsim işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ne alakası var canım sonuçta seninle bu hale geldi ki rahatlasa sende mutlu olurdun dimi ama
Sorumu anladınız mı?
evet anladım sevgilin ereksiyon oluyor ve mastürbasyon yapmak istemiyor 2 nedeni var senden utanıyor ya da birsey izleyerek bosalabiliyor
Kendimi sapık gibi hissediyorum dedi zaten
Ama ben başka bir sebebi var mı acaba diyd düşündüm
bu senden dolayı da olabilir böyle seyler sana göre ters geliyorsa seni rahatsız etmek istememiş
Aslında evet yani benim hiç cinsel hayatım olmadı öncesinde, bunu biliyor
Belki de ondan böyle dediğiniz gibi
Ama böyle kötü oluyor ve canım sıkılıyor onu rahatlatmak istiyorum
işte seni rahatlatmak istiyorum bu beni de mutlu ediyor benimde hoşuma gidiyor gibi seyler diyorsan aslında geri cevirmez
Yani bunu ona tam olarak ifade etmedim ama laf arasında şey demişti. Seni rahatlatmak bana daha çok haz verir demişti. Ama ben hiç mastürbasyon falan yapmam ki ona nasıl uyum sağlayabilirim 😢
işte gördünmü senin mastürbasyon yapmadıgını biliyorsa senin rahatsız olacagını düşünüyodur ereksiyon olunca erkekler her an hersey cıkabilir ağzından... sevgilin seninle beraber boşalmak istiyor belliki
Ben ne yapacağım peki 😢
ona istekli oldugunu göstersen mesala bilemedim simdi hiçmi canın cekmiyor ki
Ben onu istiyorum ve zaten tahrik etme konusunda ustasın der bana
Ama şöyle ki hiç cinsel yaşamım olmadı, mastürbasyon yapmadım. Sevdiğim adamla yaşamak istedim ilkleri
Beni anlıyor musunuz :(
tahrik etmede ustasın fakat mastürbasyon yapmadın cok cok degişik bir durum:) dm atarmısın bi bana
Ben onu tahrik etmekten haz alıyorum öyle diyeyim 😂
bu onu biliyodur da işte ereksiyon oluyor belki dokunacak penisine ama karşında inleyecek felan sen sessiz kalacaksın o sırada kendini sapık gibi hissedebilir
Evine gittiğimde ne yapabilirim bu konuda?
o zaman eger yine böyle tahrik edersen ya senden yalamanı ister ya da dokunmanı oda aynı sekilde sana dokunmak da isteyebilir
Evime geleceksen hazırlıklı gel, sen rahat dursan ben durmam dedi zaten
adamı naısl tahrik ediyorsan yapma artık:) fena çakara gideceksin sen daha mastürbasyon yapmamış birisin evinde öyle kala kalırsın valla.. hazırlıktan kastı nedir bilemedim ama
Yani bünyeni hazırla şok olma dedi ahahahahsh sinirim bozuldu ben ne yapıcaam
o zaman gitme daha iyi sanki bence biraz telefonda rahatlat onu
Yok zaten hemen gitmem inme iner bana rezil olurum rezil 🤣
En son bir şeylerin adını koymadan oynaşmayı yasaklıyorum sana dedi ahahahshs tahrik etmeyeceğime söz verdim
Uslu durucam artık
peki eminmisin onu tahrik etmeyecegine :D ben buna inanmadım cunku sen seviyorsun baya baya karşıdaki tahrik olsun kıvransın seni istesin dursun
bide bu konuşmalar mesajlaşarak mı oluyor konuşarak mı
Mesajda çok iyi yaparım ama telefonda da oluyor. Ama söz verdim artık rahat duracağıma
Yani kelime oyunlarına şu kafam çok iyi basıyor 😂
Bende böyle bi cinsim işte
ah siz kadınlar:) konuşarak olunca biliyorsun daha cok azdırıyor insanı
En son haline üzüldüm ama bu yüzden rahat duracağım artık
bir ara gelirseniz fena seyler olur ama dikkat o zaman:) cunku senin kalbinde temiz
Çok teşekkür ederim
ne demek ne zaman istersen yazabilirisn
Seni istiyor, baska seçenek istemiyor. Bu iyi mi kötü mü
Benim için iyi ama ben onun kötü olmasını istemiyorum böyle
Çözümü sende o zaman
Yapmak istemiyordur her eroksiyona mastürbasyon yapsaydik cenazede bile yapardik
evlen kaçırma birader bulamazsın bu tür az
sana saklıyor galiba knka sdfsfsd
Görüntülü mü yapıyorsunuz
Hayır bir şey yaptığımız da yok zaten soruda belirttim
Ereksiyon olduğunu nereden biliyorsun
Kendisi söylüyor söylemese bile anlıyorum artık zaten
Nasıl mesela
Yaşlar kac ki
26-28
Senin aklını karıştirsn nr
kötü bence yapsın sonuçta ihtiyaç
Yapmamak daha iyi ;)