Sevgilim ilişkiye girdiğimiz için vajinamın genişlediğini sanıyor. Bu cahillik değil mi?

Sevgilimle 1.5 yıldır beraberiz. Cinsel anlamda ikimizde birbirimizin ilkiyiz ve normal bir cinsel hayatımız var. Yaklaşık 15-20 kez cinsel ilişki yaşamızdır. En ilk ilişkimizde çok zorlanmıştık çünkü benim canım çok acıyordu (normal olarak) daha sonra gittikçe alıştık. Şu anda da yapsak canım acıyor hatta çoğu zaman durdururum onu, ama haliyle ilkine göre çok yol kat ettik. Daha fazla şey yapmaya başladık. Mesela önceden hepsini alamazdım ama artık hepsini alabiliyorum. Her neyse yaklaşık 1 hafta önce tekrar ilişkiye girdik her şey normal geçti yine canım acıdı ama dediğim gibi tecrübeliyiz artık. Bugün öyle telefonda konuşurken "çok garip ilk başta başının acısından alamıyordun, şimdi ise köküne kadar alıyorsun" dedi. Ben de "Ne'si garip normal değil mi?" dedim. O da ne bileyim falan diye geveleyip "acaba *mını mı genişlettik" dedi. O kadar sinir oldum ki. Aylar öncesinden böyle bir şey düşünecek kadar bilgisiz ve s*lak olduğunu bildiğim için. Onu bu konuda bilgilendirmiştim (v*jinanın yapısın da sadece ilk ilişki sonrası, yabancı cisim sokulması (penis, vibratör vs. harici) ve doğum sonrası değişiklik olur, şeklinde). Her neyse ben de ona aylar öncesinde ona açıkladığımı hatırlattım tekrar. Ve o üslubundan ötürü s*lak ve cahil dedim. Sonra böyle dediğim için yüzüme kapattı. Boş yere mi kırılıyorum yoksa bu kırıcı bir şey değil mi? Sorduğu *mını mı genişlettik sorusunu nasıl bir üslupla sorduğunu canlandırın kafanızda. Bu ayıp ve kırıcı bir şey değil mi? Gerçekten çıldırıcam.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca kendi p*nis boyuna güvenmediği için ezik kompleksine girdiğini de düşünüyorum
Sevgilim ilişkiye girdiğimiz için vajinamın genişlediğini sanıyor. Bu cahillik değil mi?