Tinder'in ne olduğunu bir çoğumuz biliyoruz. Cinsel birlikteliğin , Flört ve tek gecelik ilişkilerin yuvası..

Peki Tinder kullanan birine ne kadar güvenebilirsiniz? Tinder kullanan biriyle birlikte olunur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tinder'in ne olduğunu bir çoğumuz biliyoruz. Cinsel birlikteliğin , Flört ve tek gecelik ilişkilerin yuvası..

Peki Tinder kullanan birine ne kadar güvenebilirsiniz? Tinder kullanan biriyle birlikte olunur mu?
Hayır demeyeceğim çünkü hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor ben mesela bu siteye yeniden girmiştim içinde ne buldum sen de yakından biliyorsun zaten kullanmış olabilir kullanıyor olabilir yapabileceğim bir şey yok birliktelik yaşıyorsam zaten seviyorumdur ve ben öyle bir piskopatım ki ben karşı tarafı sevince hiçbir beklentim olmuyor yani beni seviyor sevmiyor benim umrumda değil ben sadece bana sevmesine yani onu sevmeme izin versin bana yeterli belki oda zamanla beni sever öyle ilişki yaşamaya devam edebiliriz ama kesinlikle net konuşmuyorum asla yapmam demiyorum hayatta her şey olabilir ama genelde öyle sitelerde bezi olan erkekler hiç temiz olmuyor yine KizlarSoruyor oraya göre daha temiz bir platform ama ben yurtdışında yaşıyorum burada öyle programlarda birbiriyle tanışıp iki hafta sonra buluşup deliler gibi cinsellik yaşayan insanlar çok var nasıl yapıyorlar anlamıyorum tanımıyorsun bilmiyorsun senin önceki cinsel geçmişini bilmiyorsun belki adam ya da kadın artık herneyse hastalık sahibi tuhaf bu insanı bence kendi bedenine yaptığı bir haksızlık bir zülüm gibi bir şey aslında benim için benim yapacağım bir şey değil ama seviyorsam da gülü seven dikenine katlanıyor yapacak bir şey yok.
#reda
Kız bir nefes al, nokta virgül hak getire. Upuzun yazmışsın. Gözlerim yandı okuyana kadar. 🤭
Djjdjfjjd
😂😂
Benim arkadaşım bölgeden bölgeye hobi amaçlı kullanıyordu daha sonra mesleğini söylemiş galiba yanına gidince yalan olduğunu öğrenmiş
Burası da çok farksız sayılmaz bana göre
Birdaha kullanmayacaksa olur fakat geçmişte tinder kullandın senle birlikte olmam diye bir şey söylemem yani.
Hobi amaçlı ne ya skdkd saçmalık
Canı sıkılıyordu giriyordu
Sanane?
Is basvurusu yaptigim bir yerden kabul aldim adami arastirdim chat sitelerine uyeydi ölümü muge abla bulmakla ugrasmasin ne olur ne olmaz sapiktir diye kabul etmedim😂tinderci adamla sevgili olur muyum ben 😂
burada olmam veya o ne ki burada öğrendim diyen kızların yüzde doksanı tinder kullanıyor boşuna ayak yapmayın kasmayın yani kızlar hadi hayırlı işler size.
Cevap
21Cevap
sanmıyorum ya... itici bir durum benim için
süreki aranma modunda olan adamla işim olmaz
Bana saçma geldi. O ne demek yani sırf o uygulamayı kullandı diye ilişkiyi kesmek ya olmamak? Benle birlikteyken o uygulamaya gerek kalmazdı zaten.
3,5 yıldır kullanıyorum. 6 hanımla birliktelik yaşadık ancak manken gibi değiller; vasat altı bir yer.
Beni erkegin kişilik yapısı ile düşünce sistemi ilgilendiriyor.
Olurum aşk anlamında değil ama çok fake var güven 0 cevap yok
Nasıl bır platform bılmıyorum bıle. Denıldıgı gibiyse hiç işim olmaz
Olmam. Bana güven vermez. Esasen sosyal medya ilişkileri yerine reel ilişkileri tercih ediyorum. 🌸
hayır tabii ki hem güven vermez hem de o kişinin ciddi ilişki insanı olmadığını düşünürüm
hayir tabikide tindermis c2 mis omeglaymis daha neler duyacaz ya
Olurum da en yakın mesafe de ki kız 60 km uzaklıkta aw
Güvenemem ya öyle biri sevgilim olamaz tabi kullandığını biliyorsam.
Olmam, sitenin amacı belli ordan birini hayatıma alıpta hastalık kapmam
Eski sevgilimde vardi direkt sildirmistim ama bence boyle isler pesinde olan biriyle cok uzun surmez ilerde hayatima birini alirsam ve yakalarsam kosarak uzaklasacam artik
Bu gibi uygulamalar ezik bir psikolojinin paravanidir...
İyi niyetli insanların sitesi
Tinderin ne olduğunu şimdi öğrenmiş olmam peki
Hayır olmam tabi ki de
Hayır kimseye güvenilmez Tinderden
Olmam çünkü çok gereksiz bir uygulama.
Tabiki olmam. Ama artık heryer tinder. Site KS amaç tinder
Tinderin ne olduğunu bilmiyordum, hayır olmam
Ors oldugunu kabul edicek önce tabiki olurum
Ben kullanmıyorum karşı tarafta kullanmasın
Olmam gereksiz bir uygulama.
😆 üzgünüm beni bi gülme tuttu
Olmam ya orada herkesin amacı kız düşürmek
erkek düşürecek halleri yoktu zaten
büyük konuşmayım ama hayır ben yapamam 😀
Ben cahil kalmışım ne olduğunu bile bilmiyorum.
estağfurullah :) Cinsel birliktelik için aracı olan bir uygulama :) avrupa da ve amerika da çok yaygın kullanılıyor :)
Olmak istemem inşallah öylesi denk gelmez
Ne olduğunu bilmiyordum, böyleyse hayır
Tinder eskortluk yeri ben Neşet anlamamdım
evlerden ırak
Hayır
ben bilmiyorum
Hiç bir fikrim yok😒
Hayır olmam
Hayıır
Hayır istemem
Hayır
Oldum