En şiddetli orgazm ınızı ne zaman yaşadınız ve kiminle yaşadınız. Sevgilinizlemi yoksa mastürbasyon yoluylamı vs
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaklaşık dört ya da beş ay önce yaşadığım birisine ilgim var ama onu farklı tutmak istedim o benim için diğerlerinden farklıydı çünkü onu sürekli düşünmemeye çalışıyorum yani onu hepsinden hep farklı tutmaya çalışıyorum o yüzden onu cinsel emellerime alet etmek istemedim Ben hiçbir zaman onunla cinsel bir hayal kurmadım sonrasında bir gün artık dayanamadım çünkü değer veriyorum o benim için diğer insanlardan farklı ve ben onu arzuluyorum bunu sürekli her ne kadar kendime itiraf etmesem bunu reddetsem de sonra bir şey yapmadım sadece kendimi elimle tatmin ettim sonra böyle yaklaşınca gözümü kapattım ve gözümün önüne birden o geldi öyle bir orgazm oldum öyle bir rahatladım ki böyle kedi gibi uysallaştım zaten sonrasında değişik bir hal aldım ben bile kendimle koptum nasıl bu kadar rahatlayabilirim diye galiba rahatlamanın gerçek anahtarı her zaman ilgi duymak yani insan sevmedigi birisiyle bu işi yapamaz diye düşünüyorum o rahatlamayı ben asla unutmam kolay kolay öyle bir bastırmıştı ki tam orgazm olurken o baskın arzu nefesim kesildi böyle gözümün önü var ya bir anda böyle hafiften grileşti gibi oldu oturduğum yerde yapıyordum kaslarımı kontrol edemedim ayaklarını yere bastırdım hatırlıyorum çünkü benim kontrolüm dışında olan bir şeydi ben onun üstüne iki gün yürüyemedim fazla çünkü artık ne kadar baskıladıysam topuklarım filan acıdı unutmam yani kolay kolay bunu.
#reda20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilime yaşatmıştım lütfen dur diyordu ama bunu istemediğini biliyordum ve daha hizli ve sert girip cikmaya devam ettim. Gozleri filan kaydı sirtima tirnaklarini geçirmişti. Artik durayım dedim ve durduktan sonra bütün vucudu yaklaşık 5 6 dakika durmadan titredi ❤️
00 Yorumla
+1 yıl35 yaşında olgun bir kadına yaşattım kırize giriyor sanmıştım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
+1 yılBen alkol kullanmam, anca bir seferinde iki kadeh alkol aldım ki oda alkol oranı düşük bir içecekti, ancak o geceki iliskimde yaşadığım orgazm muazzamdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl@gamzeelikizzzz
Yaşadım eski partnerimle
Uygun pizisyon la çişini sertce çikartmiş baçakleri titreşim oldu , kendi kontrol edemiyodu ve cennet yuzunu gösterdı !00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimle birlikte olurken yaşadım yaparken okşuyordu zevk suyum geldi daha da hızlandı bacaklarımı hissetmedim kasıklarımı zor yürüdüm 10 dk
411 Yorumla- +1 yıl
Efsanemiziniz ya
- +1 yıl
Banada geksin o adam
- +1 yıl
@Canseverkdkdkd istersen gelir
Cevap sahibi+1 yıl@Canseverkdkdkd İnan istemezsin
- +1 yıl
Kötü mü ya kdk
- +1 yıl
@Canseverkdkdkd korktun galiba 🙈
- +1 yıl
- +1 yıl
@Canseverkdkdkd korkma korkma acımicak 😍
- +1 yıl
- +1 yıl
6 ayı geçti mastürbasyon yapmadım desem? inanır mısınız? @gamzeelikizzzz
02 Yorumla- +1 yıl
İnanmam
Komşunun eşiyle kocasına uyku ilacı vermişti ve onun yanında yatağında sabaha kadar inanılmaz derecede sevişmiştik 🔥👿
00 YorumlaBen dün gece iyi bir orgazm yaşadım :) ama yaşattığım kişiye sorsanız dün gece derdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben her seks yapısında doyurucu orgazm yaşarım çünkü iş olsun diye seks yapmam...
00 Yorumla
+1 yılGerçek mastı öğrendiğimde
Dedim ben seks mı yaptım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski kız arkadaşımı duşta kucağıma almıştım ben ayaktayken. Nasıl olduysa 5 dk bile sürmeden öyle bir boşaldım ki şelale gibi bir şeydi, kramp girdi ayağıma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon yaparak orgazm olabilen kadın varsa alnından öpücem.
32 Yorumla- +1 yıl
Anladığım kadariyla beceremiyorsun. Bir gün tahtil al, vucudunla taniş, nasil orgazmi alabiliyorsun...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl21 yaşındaydım. Kız arkadaşım oral yapmıştı, boşalmama yakın mastürbasyon yapmıştı. En şiddetli orgazmı o zaman yaşadım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Evliyim ama mastürbasyon dan daha fazla haz alıyorum
00 YorumlaYaklaşık 1ay önce , s.. x partnerim oluk oluk geldi ardına bana bi oral yaptı ama iliğime kadar hissettim ve arkasına doggy yaparken boşaldım
00 Yorumla
+1 yılçok zaman oldu ama nasıl veya kimle olduğunu söylemek istemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
peki ya senin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun zaman oluyor Bütün vücudum titremişti
63 Yorumla- +1 yıl
Hmm ayrıldınız mı
- +1 yıl
kaç saat sürdü
- +1 yıl
Demekki sana durmadan 1 saat oral yapılsa neler olur neler uuwww
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon ile yaşadım iki hafta önce falan
71 Yorumla- +1 yıl
mastürbasyon neden
+1 yılüniversitede arkadaşımla trample yaparken
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde mastürbasyon ile oluyor. O an karşımda arzuladığim kadın olsa her yerini yiyebilirim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ilk seksimde yaşadım sevigilim di
00 Yorumla
+1 yılŞiddete karşıyım ama ben 😂😂
00 Yorumla
+1 yıl1,5 saat sonunda boşalınca
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimle
+1 yılherzaman mastürbasyon yaptim da
00 Yorumla
+1 yılilk masturbasyonun vücutta yaşattığı şok bambaşka.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon ile. Kadınlarda da genelde öyledir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Kafam güzel iken yaşadım harikaydi sevgilimle 😍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilimle...
10 Yorumla
+1 yılSen kaç kere yaşadın orgazm
00 Yorumla2 sene oluyor
00 Yorumla
+1 yılSevgilimle
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon
01 Yorumla- +1 yıl
Birde ilk saksoda
Gizli Üye(18-24)+1 yılannemle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında