Ereksiyon olamıyorum sizce evlenebilir miyim? Yani beni bu durumda sırf duygusal olarak aşık olduğu için kabul eden çıkar mı çocuk sahibi olabiliriz spermim var çok şükür yeterince 🥰.
Kanlı kizlar pipisi kalkan erkeklere abza der duygusallık ve romantizm bekler ama pipim kalkmıyor diye olma mi parmaklarim ve dilim yetmez mi çok iyi yalar ve bakarım memeleri falan ne bileyim 😒
Yanlışın var üstad. Öyle her bu sorunla gidene onu yapmazlar. Önce sorunu araştıracaklar. Psikolojikte olabilir genetikte çevre faktörleri de çok fazla gerekçeler var hangisi olduğunu bilemezsin hiç gitmeden.
Ben böyleyim böyle eş bulayım kafasına gireceğine araştır. Günümüzde o kadar pahalı olduğunu sanmıyorum bunun. Proteze kadar gitmemiştir olay belki de.
Canim abicim 10 kere doktora gittim hap ve iğne kan tahlili derken çözemedi zaten mutluluk çubuğunu. 60 yaşındaki umutsuz vakalara uyguluyoru dediler. Sehvette hiç yok yalnız 🤐. Kalmadı erkeklikten bir şey döl dışında. Psikoloojik değilde psikiatrik bir iğneden sonra oldu ama bu durum napsam bilmiyorum.
Abi benim öyle bir sorunum yok ama bu doktorlarla çok çalıştık. şu an sinir sıkışması tedavisi görüyorum. 4 kere doktor değiştirmek ZORUNDA kaldım. ilk 3 ü hiç bir şey yapamadı. şu an 4. olana gittim ve sorunum çok çok azaldı. Kovala abi. Sadece karşındaki için değil kendin için de iyi olan bu olmalı. Umarım çözülür ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aseksüel biriyle evlen. yoksa sorun olur.
Çok zor kanki
Kanlı kizlar pipisi kalkan erkeklere abza der duygusallık ve romantizm bekler ama pipim kalkmıyor diye olma mi parmaklarim ve dilim yetmez mi çok iyi yalar ve bakarım memeleri falan ne bileyim 😒
Demek ki bu kizlar paraya ve pipiye düşkün degiliz derken de yalan söylüyorlar hay ya
Kanlı 10 sn ereksiyonu koruyabiliyirum girmesi için yeter kiklerkende ereksiyonu korur ereksiyon için birliktelik için yeterli olur heralde...
Olmaz
İllede sağlam koklemek mercimeği fırına iyi vermek lazım di mi
Her kadın becerilmeyi arzuluyor demek ki meğer kadınlarda abaza imiş seks hastası imia
Bunun tedavisi var.
Kaç milyarlık penil protez ameliyatı var oda riski geçtim ve bozuluyirmus düğmesi falan.
Yanlışın var üstad. Öyle her bu sorunla gidene onu yapmazlar. Önce sorunu araştıracaklar. Psikolojikte olabilir genetikte çevre faktörleri de çok fazla gerekçeler var hangisi olduğunu bilemezsin hiç gitmeden.
Ben böyleyim böyle eş bulayım kafasına gireceğine araştır. Günümüzde o kadar pahalı olduğunu sanmıyorum bunun. Proteze kadar gitmemiştir olay belki de.
Canim abicim 10 kere doktora gittim hap ve iğne kan tahlili derken çözemedi zaten mutluluk çubuğunu. 60 yaşındaki umutsuz vakalara uyguluyoru dediler.
Sehvette hiç yok yalnız 🤐. Kalmadı erkeklikten bir şey döl dışında. Psikoloojik değilde psikiatrik bir iğneden sonra oldu ama bu durum napsam bilmiyorum.
Abi benim öyle bir sorunum yok ama bu doktorlarla çok çalıştık. şu an sinir sıkışması tedavisi görüyorum. 4 kere doktor değiştirmek ZORUNDA kaldım. ilk 3 ü hiç bir şey yapamadı. şu an 4. olana gittim ve sorunum çok çok azaldı. Kovala abi. Sadece karşındaki için değil kendin için de iyi olan bu olmalı. Umarım çözülür ya
Valla abim özelde konuşsak sorumu begenirseniz size ulaşırım gizlice.
Tabi ki
Mesaj attım hayırlı cumalar.
Nickim...143
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!