Neden ön sevişmeyi seviyorum diyen erkekler, cinsellik anı geldiğin de sevişmez. Bir çok erkek "keşke sütyenin olsam, keşke kilodun olsam, seni saatlerce yalarım, dudaklarını sürekli öperim" vs der, ama çoğu ne oral seks yapar, ne de uzun uzun öpüşür. Direk sekse geçerler. Neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Bunun temeline inersen değişik şeyler bulabilirsin. Erkeklerin orgazmı kadınlar gibi değil. Erkeklerin orgazmı sadece boşaldıklarındaki maks. 10 saniyelik zevkli bir süreç. Kadınların ise tam tersine sürekli yükselen, orgazma ulaştıktan sonra bile bir çok kez daha orgazma ulaşıp zevk alabilme kapasitesi bulunmakta. Aşağıya daha iyi anlamanda yardımcı olacak bir kaç grafik bırakıyorum.

12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden saatlerce öpüşürüm, sürekli yalarım, gögüslerin de boğulurum gibi konuşuyorlar?
En İyi Cevaplar
+1 yılön sevişme bile ülkemizde yanlış biliniyor.
sevişme bütündür ilk temastan sona kadar gider. ama bizimkiler ne yapar. biraz öpüşür koklaşır sonra sevişmeyi keser. ve yansın pata küte gir çık işlemi. böyle cinsellik olmaz. bu hayvanidir. insana yakışır değil
türkçeyi bile bizmkiler bilmiyor demek ki. ÖN tekısı alan bir eylemin devamı var demekt. r
yani sevişme sona kadar kesintisiz olur ilişki içerisinde yaşanır sevişme kesilmez.
ayrıca sevişmede ilişkiden önce kaıdnın yalanarak en az 1 kez boşalması gerek ki vajinal kaslar çalışmaya başlasın sıvı salgısı dengeye binsin ve kadın tam odaklansın.
yalancı filmleri gerçek sanıyorlar ve kadına uyguluyorlar. halbuki erkeklerin egolarını okşamak için çekilmiş filmler onlar. kadını köle erkeğ efendi gösterirler. her hizmeti kadın sunar erkek sadece gir çık yapar. bunlar yalan uygulanabilir cinsellik değildir. kadına işkencedir12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki.. Her cümlene ayrı ayrı katılıyorum
- +1 yıl
teşekkkür ederim cann
+1 yılOral seksten çok ama çok tiksiniyorum. Iyyy o idrarı sıvısı ağzıma geliyor. Herşeyin fazlası zarar. Batının bilimini almak yerine böyle saçmalıkları aldığımız için gelişemiyoruz belki de. sekste sınırlar belli. Gerisi fazlalık gereksizlik.
011 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne idrarı deli misin?😂 Ben yıllar önce merak ettim ve vajinamı okşayan parmağımı yaladım. Hiç de çiş tadı falan yoktu. Senin yaladığın kız pismiş demekki.
- +1 yıl
Hayatımda öyle bir iğrençlik yapmadım. Zevk suyu denen şey var. Benim için idrardan farksız. İşediğiniz yeri yalamaya merakınız nedir anlamadım? 😊
Soran+1 yılÇiş dediğin şey, ıssız ada da kalsan seni kurtarabilecek bir şey. Haberin var mı? Susuz ve yiyeceksiz kalan insanlar, çişini içerek hayatta kalmış. Millet şarıl şarıl yaklaşık 150-200 ml içmiş de ölmemiş. Ki sen çiş içmeyeceksin.
IYI YIKANDIYSA TADI GELMEZ, BIZZAT KENDIM TATTIM.- +1 yıl
Ha işte kardeşim. Bu uydurduğun kendi düşünceni haklı çıkarma çabası. Su varken çişi ne yapayım? Sextede zaten başka yollarla da orgazmın sınırına ulaşabilirsiniz. Böyle saçmalıklara gerek yok. Tadı gelmez diye sağlıklımı oluyor? Oraya has bakteriler vesaireler ne olacak?
Soran+1 yılSivri zeka kardeşim😂 Issız ada da, susuz ve yiyeceksiz kalanlar içmiş ve hayatta kalmış dedim. Sen ise, su varken çişi ne yapayım mı diyorsun? Yok bu zeka ile savaşamam by
- +1 yıl
Hanımefendi oradaki anektodu anlamadınız işte. kafayı oralle bozacağınıza düzgün okuyun. Demek istediğim şu;Madem su varken çiş içilmez yani gereklilik yoktur, cinselliktede oral gerekli değildir. Sağlıksızdır. bel soğukluğu, genital siğiller, herpes maya ve sifilis (frengi) gibi cinsel yolla bulaşan hastalıkların (CYBH) oral genital temas yoluyla bulaştığı kanıtlanmıştır. HIVin bu yolla bulaşma olasılığı hakkındaki görüşler değişmektedir. Normal cinsellik varken böyle pis şeyi ne edeyim? Ne gerek var?
Soran+1 yılKafayı yarım yamalak sevişme ile bozacağına, eşiniz ile hastaneye gidin. Belki kız sapasağlam. Her yalanan kişi de bu risk mi var? Sokağa çıktığımızda da ölebiliriz, ev de mi yaşıyorsun tedbir için? Komiksin by
- +1 yıl
İnsaoğlu zevk uğruna neler yapıyor ah ah. Kendini haklı çıkarma çabaları vesaire. Bu kendini haklı çıkarma çabası ne? Zararlı ve pis olduğunu kabul etmek bu kadarmı zor? biyolojiye kafa tutuyorsunuz zevkleriniz uğruna😅. şunu demek çokmu zor?"Evet pis ve sağlıksız ama sevkim uğruna yapıyorum" bu kadar zor olmamalı. Ayrıca böyle kısaltmalardan hiç hoşlanmam. By diyip tekrar yazman sözlerimi takıyorsun anlamına geliyor. Az öncede by yazıp tekrar yazdın. Nedir bu çelişki?
Soran+1 yılYa nesi zararlı manyak mısın? Tamam hastalık kapanlar var da, kadın da hastalık yoksa ve temizse bir şey olmaz. Anlayamıyor musun bunu cidden?
Soran+1 yılSus o zaman da yazmayım. Duş da 3 kez sabunluyorum ben, pis diyemezsin.
- +1 yıl
Anladım teşekkürler.😅
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Oral candır partnerim dayansa yarım saat yaparım
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
+1 yılSeninki kolpacı çıkmış demekki e sende buna izin vermişsin hata sendede var kendini hemen salıyosun aslına bakarsan sende ön sevişmeyi seviyorum diyosun ama olayın gidişatına sende dayanamıyosun demekki ondan öyle oluyo emin ol 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılErgen gibi gözlükle havalı olduğunu sanmışsın da, ben bakireyim. Çevremden duyduklarıma göre sordum.
- +1 yıl
E fikrine saygı duyarım yazdığına göre yorum yaptım sende deseydin çevremden duyduklarıma göre diye 😎 ama sorarken ayrıntı vermen lazım ki tekrar cevap vereyim ki bi beklenti içinde olma diye türkiye de hele evlilik olduktan sonra bu dediklerin duydukların gibi olacağı kesin net 😎🚙
Soran+1 yılBen kim hatalı diye sormadım canım, düzgün okursan detay vermeme de gerek kalmaz.😇 Ayrıca zamanla değişen de var. TAMAM by wlxudldudkdjd
- +1 yıl
Yani o senin elinde sonuçta bu dediğin de bir çesit fantezi yani çiftlerin isteğiyle olur ama şimdiden takma bunları
Her hangi bir muhalefetin iktidara gelmeden önce ki söylemleri ile iktidara gelince yaptığı icraatları gibi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende bu dediklerinin hepsini yapmak isterken karşıma çıkanlarda ne tesadüf olacak ki hadi gir durumundalar. Oysaki ben tepeden tırnağa heryeriyle ilgilenmek istiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Cidden bir insanda şans olacak. Kadın mesela bana oral yaparım diyor. Bildiği tek şey ağzına sok çıkar. Şöyle yap böyle yap diye yönlendiriyorum bu seferde ben senin or. bunmuyum oluyor. Vajinasını yalamamı istiyor ama benim istediğim hijyenikte tertemiz değil ve kokuyor. Cinsel uyum çok çok önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu beraber olduğun partnere bağlı bence.
Bir çok erkek kadının bedeninin nasıl bir güzellik olduğunu ve aslında ona doğru yaklaştığında neler yaşayabileceginin farkında değil o yüzden.
Tecrübeli biri hemen sekse gecmez011 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe de zamanla kazanılıyor işte. İnsanın içinde olmalı ki, zaten yapabilsin. Sence neden içlerinden gelmiyor olabilir?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü p*rno izleyerek cinsellik öğreniyorlar.
p*rno görürsün kadın hep azgindir erkek ne yaparsa yapsın kadın hep mutlu.
Bunu izleyerek cinsellik ve seks öğrenen adam doğrusunu öğrenene kadar eline yüzüne bulaştırır.
Benim ilk kendi zamanlarımi hatırlıyorum öpüşürken baldırı falan okşamarken kız arkadaşımın bacaklarını aralamasi ve zevk aldığını göstermesi ilk cinsellik tecrübem diyebilirim. Bunun üstüne katarak ilerleyen biri ile p*rno hemen içine girmeyi görüp yapanla bir olur mu?
p*rno maalesef yıkıcı bir etkiye sahip.
Cevap sahibi+1 yılYorumlara baksana
Okuyorum gülmemek için zor duruyorum.
Sorduğun soruya bile sana yürüyerek cevap veriyorlar ama soruna cevap yok.
Sen bile şu an içine girilecek bir varliksin yani. Düşüncenin ve sorunun önemi yok resmen.
Bu adamlar mi sevişmeye önem veriyor yemesinler beni
Soran+1 yılMaalesef haklısın. Kadınların cinsellik beklentisi ve ihtiyacı yokmuş gibi, p*rno bile geneli o şekilde ve evet, burada da yürüyenler çok oluyor. Ama anlamadığım şey, p*rno da sevişme var ve neden onu örnek almıyorlar sence?
Cevap sahibi+1 yılSence o adam onu oylr mi izliyordur. Hemen aaa bak nasıl sert yaptı, bende böyle sertim zaten falan filan.
Kaç kişi burada soft p*rno izliyor sor bakalım 😅 kaç kişi fingering orgasm ya da nereden bileyim yalayarak orgasm eden videolar izliyor.
Çoğunluk sert seks ve içine boşalma videoları izleyip finito.
Ve sıkıntı bunların çocukken yani 16 17 yaşlarda böyle alışkanlık kalması.
Kendi şeyini yalatir ama çoğu erkek yalamaz mesela
Soran+1 yılTc erkeği için fazla detaycı ve bilgilisin. Senin gibiler çok az😅
Soran+1 yılHep mantıklı konuşmuşsun yaa. Zeki insanlar beni inanılmaz etkiliyor. Ama sayınız çok az işte🤦♀️
Cevap sahibi+1 yılAhaha sağol. TC erkeği bilmem ama ben kadın bedenini seviyorum onun etkisi var diyelim. Ve meraklıyım araştırım.
Ayrıca şeytan ayrıntıda detayda saklıdır. Detaylar önemli ve özellikle kadın bedeninde 😄
Cevap sahibi+1 yılTekrar teşekkür ederim 😄😄
Bir soru sormuştun ve bende soruna gerçek cevap vermek istedim.
Sen merak ettiğin varsa sor yine cevaplarım ben
Soran+1 yılRica ederim, bence de önemli😅 Gizli de olmasaydın istek atardım
Cevap sahibi+1 yılAsıl zevk cidden detaylarda yatıyor. Herkes boyun ölmeyi bilir örneğin ama boynu nemlendirip nefesini hisettirdiginde kadının aldığı zevk çok daha aşırı yüksek oluyor. Örneğin yani 😄
Açtım profili o vakit senin icin
+1 yıloral yapmaktan nefret ederim ama ön sevişmeyi atlarsam ne farkım olur karısına 1 kez gelip yatan dayılardan
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden nefret ediyorsun
- +1 yıl
bilmem sevmiyorum hoşuma gitmiyor karşımdaki için handikaptır kabul
Soran+1 yılHandikaptır ne😅
- +1 yıl
yani karşındakinin istediğini yapmaman onun gözünde senin için - olabilir demek :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yapmadım lakin yapacağım kadını göklere çıkartacağım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes bir değil bu bir, köprüyü geçene kadar herkes lafta iyi bu iki, onların çoğu aceleci aptalın teki bu üç.
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı değil ama geneli böyle sanırım çünkü çok duydum
Cevap sahibi+1 yılVardır elbet, mesela ben oral bağımlısıyım. 😅😅
Soran+1 yılBöyle diyenler de ya her seferin de yapmıyor, ya da dilini çeke çeke yarım yamalak yapıyor😅
Cevap sahibi+1 yılİşte ben öyle değilim aşkım... Genelleme yapmak iyi değildir. :))
Soran+1 yıl🤦♀️ Keşke okuduğunu anlasan.. Bak yorumunun altındaki ilk yorumuma. Ilk 3 kelimeyi tekrar okursan iyi olur😅
Cevap sahibi+1 yılHmm peki peki anladım.
Peki sana fenk gelenler yarım yamalak yapanlar mıydı?
Hepsi böyle bunların odun odun
30 Yorumla
+1 yılO kişiye bağlı ama sen bilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok duydum, demekki böylesi cok
+1 yılben yaparım seks 2plan on sevismezz seks seç degil
02 Yorumla
Soran+1 yılSence neden yapmıyor bazıları?
- +1 yıl
ne kaybettiklerini bilseler yaparlar
+1 yılKöprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar işte
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye bunu seks bileti gibi görüyorsunuz ki? Öpmek ya da dokunmayı sevmiyor musunuz?
- +1 yıl
Ben severim kendimi bunun dışında tutuyorum ben 5 dk zevkim için 1 saat ortam hazırlayan biriyim
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılForeplay'siz yapanda ayı falan herhalde.
02 Yorumla
Soran+1 yılO nedir?
- +1 yıl
Bahsettiğin şey.
+1 yılBen ortasında öıkarıp yslamayı severim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen öküzlerle karşılaşmışsın 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek oral sever cnku😂
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam oral severiz de kız daha çok ön sevişme devam etsin sonda oral anal ne yapıcaksa yapılsın diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşi bilmiyorlar benim elime geçecen sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. baya hizlisin sen bu kadar tecrube edindigine gore
08 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma. Hızlıysam da sana mı dert, soru bu mu? Ayrıca çevremden duyduklarıma göre sordum. Sorudan bile kendine ekmek çıkarmaya çalışacak kadar basitsin.
Soran+1 yılAğlama hadi by
Soran+1 yılSen söyle kuzu, sorduğum soruyu niye kişiselleştirdin?
Soran+1 yılTamam sorun değil hoşçakal
Sevmiyorum gec boşalıyorum zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişmeden nasıl tahrik olup da sexe hazır olacak peki?
Sana denk gelmemiş
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece 1 2 kişiden bahsetmiyorum. Arkadaşlarımdan ve çevremden duyuyorum. Şimdiye kadar 30 40 tane seks hikayesi dinledim ve geneli böyle
Soran+1 yılBöyle diyenler genelde hiç sevişmiyor. Sence neden? 😅
Soran+1 yılYok sen sevmiyorsun demiyorum. Böyle olanlar sence neden böyledir diyorum
+1 yılSahiden böyle olan var mı
012 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çok ki..
- +1 yıl
Ciddii anlamda beynim durdu diyebilirim 😀😀
- +1 yıl
Ahmak dolu ülke
Soran+1 yılÖyle 😅
- +1 yıl
Yalamakdan bile vazgeçiyorlar mı sahiden
Soran+1 yılNe yalaması, boynundan bile öpmeyen çok kişi var😂 Bak yorumlar da biri, oral seksten nefret ederim yazmış😂
- +1 yıl
Direk mikişme kısımına geçmek istiyorlar yani
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çok az vaktini alıcam da
Soran+1 yılBuradan yaz😅
- +1 yıl
Yazmıyorum işte buraya lütfen be😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep yanlış kişilere denek geldin sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremden de çok duydum