Iliski sırasında hep bunu yapıyor hangi amaçla ne zevkle yapiyor anlayamiyorum yalamalimiyim yoksa ısırmalı mi? Yani niye sokuyo bilen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Agzimdayken dilimle yalama fikrini sevdim ama elle sivazlamak ilgi. cekici gelmiyor bana
Kocam parmağını neden ağzıma sokuyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Genelde o anlık zevkle oluyor Benim. durumumda emmesi hoşuma gidiyorm Penisi ağzına almış gibi hareket edebilirsin, bilmiyordum oral yapan biri misin ama?
Valla dişini degdiriyorsan aman dikkat diyeyim de 😄 deepthroat tarzı şeylere girişme ama güzelce dudaklarını ve dilini kullan derim Baş parmagi sokuyor demi agza
Aslaa dis degdirmem knk once ucunu minik dil darbesiyle yaliyorum snr vakumlayarak agzimdan çıkarıyorum snr dipten uca kenarlarini dondurma gibi emiyorum ama dilimle degil dudaklarımla en son birden gırtlak yapiyorum ve oralde elimi hiç kullanmıyorum sivazlamiyorum yani 😄😄 eksigim varsa soyle
Yorum yaparken kutucuklar arttığı için bazen yorum yerine güncelleme yapılıyor istemeden geçmişte yapmisligim vardır benimde Elinle oksamayi neden sevmiyorsun?
Ya orası başka bir hikaye şimdi.😂 Ama içini emerken geri kalan kısmı neden şimdi boşta kalsın değil mi? ya da hiç tasaklari emdin mi bilmiyorum o sırada yine ellerin kullanılması bayaa azdırıyor
Ya mastürbasyon yapacak kadar yapma canım sende burada niyet adamı boşaltmak değil ki Azdırmak. istekli olsun ki iyice yapacağını iyi yapsın Daha iyi yapsın 😄 mastürbasyon daha çok boşaltma amaçlı oluyor
Yaz buradan ya nolacak benim öyle tripler. yoktur gel özele diye 😂😂😂 Muhabbetine sitedeyim gülüp eglenip kafa dağıtıp gidiyorum nasılsa Bana muhabbet olsun da isterse mektupla olsun. 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genelde o anlık zevkle oluyor
Benim. durumumda emmesi hoşuma gidiyorm
Penisi ağzına almış gibi hareket edebilirsin, bilmiyordum oral yapan biri misin ama?
Yapiyorum evet büyük zevkle 🤤🤤
Öncelikle sen bu işi biliyorsun. O zaman dilini kullanmayı da biliyorsundur zaten anlatmama gerek yok detaylica
Öyle var sayarak yap bak. parmagini da
Oda seni parmaklayinca parmağını penisi gibi kullanıyordur haliyle aklına getir 😄
Oralde gercekten cok iyiyim parmak. mevzusunu oyle dusunemedim hani hafif isirsammi acaba emsemmi diyordum o zmn penis gibi düşünelim tsk ederim ☺
Valla dişini degdiriyorsan aman dikkat diyeyim de 😄 deepthroat tarzı şeylere girişme ama güzelce dudaklarını ve dilini kullan derim
Baş parmagi sokuyor demi agza
Aslaa dis degdirmem knk once ucunu minik dil darbesiyle yaliyorum snr vakumlayarak agzimdan çıkarıyorum snr dipten uca kenarlarini dondurma gibi emiyorum ama dilimle degil dudaklarımla en son birden gırtlak yapiyorum ve oralde elimi hiç kullanmıyorum sivazlamiyorum yani 😄😄 eksigim varsa soyle
Bak belki ben kaçırdım ama ağzında iken dilinle de yalayabilirsin. O dil hareketleri de güzel oluyor ve başını da emebilirsin.
Elini arada özellikle başını emerken kullan. Gövdesini ağzında islattiktan sonra elinle kaçta okşa ve ucunu yalayıp em. Etkili olur
Ahaha güncelleme yaptın kız 😂😂
Knk sana yaziyodum🤣🤣🤣 ne ara oldu o
Ahhaha 😂😂 bende soru güncelleyince ne oldu diye baktım 😂😂
Sonra bir gormiyim mi bana gelen cevap oraya gitmiş. 😂😂 Iyi güldüm gece gece valla hahaha
Yorum yaparken kutucuklar arttığı için bazen yorum yerine güncelleme yapılıyor istemeden geçmişte yapmisligim vardır benimde
Elinle oksamayi neden sevmiyorsun?
Bence hepsini agzina alamayanlar eliyle tatmin ediyo yani bana oyoe geliyo
Ya orası başka bir hikaye şimdi.😂
Ama içini emerken geri kalan kısmı neden şimdi boşta kalsın değil mi?
ya da hiç tasaklari emdin mi bilmiyorum o sırada yine ellerin kullanılması bayaa azdırıyor
Evet tasaklari avuclayarak yaliyorum onuda vakumlayarak ağzımdan cikariyorum 😃😃
Ama simdi avuclamak başka el ile mastürbasyon yapmak baska
Yani bak elleri kullanmak her zaman kötü değil 😂😂
O sırada sivazlayabilirsin yine
Kafayı yemezse neyim😂 benim resmen içimi çekiyor gibi oluyordu
Ya mastürbasyon yapacak kadar yapma canım sende burada niyet adamı boşaltmak değil ki
Azdırmak. istekli olsun ki iyice yapacağını iyi yapsın
Daha iyi yapsın 😄
mastürbasyon daha çok boşaltma amaçlı oluyor
Tm ulan yapicam sjdhs 😅😅 sonucu da sana yazicam
hHah şeytanın aklına karpuz kabuğunu soktuk 😂😂
Özelden yaz bak diyormusum hahaha aşağıda adama yaptığımız gibi linç yerim 😂😂
Burdan yazarim 😄
Yaz buradan ya nolacak benim öyle tripler. yoktur gel özele diye 😂😂😂
Muhabbetine sitedeyim gülüp eglenip kafa dağıtıp gidiyorum nasılsa
Bana muhabbet olsun da isterse mektupla olsun. 😂😂
Ama bak adam canını cikarircasina yaparsa bana kızmak yok 😂😂
Knk ben sert seviyorum zaten ustune tsk ederim 😅😅
Ahhaha 😂😂 gönlüne göre olur umarım k zaman 😂😂
Canını çıkarsin şöyle elinin altında bir ezsin yoğursun seni.😂
Şakası bir yana bende öyle etki yaratıyordu seviyordum
Update bekliyorum bak hala :D
Knk cok guzeldi 😄
Noldu dökül bakalım :D Bir işe yaradı mı taktik :D
Komşu komşu nerdesin 😂😂
Sitede çok online değilsin galiba.
Kanka naptın hiç ses çıkmadı :D
Ekstra bişi yapmana gerek yok garibim bir yerde görmüştür.
Aksine çok tecrübeli ve atesli
Hahahah tamam tamam bişi demedim.
ekstra bişi yapmana gerek yok ayak uydur yeterli hahaha
kolay gelsin
elle sivazlamak ilgi. cekici gelmiyor bana
elle neyi sıvazlıyor anlamadım.
Penisi
hımm anladım ama unu yaparak bir erkeği boşaltabilirsin :)
hele de hayaları avuçlarsan düşünemiyorum bile :))
Avucluyorum 🤭
yapmaaaa :)
bir el de bana lazım ondan öyle dedim :)
14 yaşındaki ergenin gocam adlı hikayesi
canım sjdhsj 4 yıllık evliyim 😄😄
canın mıyım gerçekten? xD
Slk yazdim sistem canim yazmjs
Şeyine dokunmadan önce olsun bari dokununca zevk suyu olur bide eli😀
Isır ve bırakma. 😂😂😂
Knk o zaman hazzı bozulur 😄😄
Pqrmak farklı asıl hedef başka
Niye sokuyo knk niye
Zevkkk
Peki napmaliyim
Ne yapacaksın gel hadi anlaşıldı