Önceden aynı pozisyonlarda böyle bi sıkıntım yoktu rahat gidiyordum baya zorlanmıyordum suanki kadar ama su sıralar seks esnasında bacaklarım aşırı uyuşuyor sonra ağrımaya başlıyor yakıcı bi acı olur ya sonra hala devam edince titremeye başlıyor bu sefer yarıda kesmek zorunda kalıyorum ayaga kalkınca bikaçsaniye bacaklarım hissizlesiyor sonra biraz hareket ettiriyorum erkek arkadaşım biraz masaj yapıyor falan sonra yine devam ettireye baslıyoruz yine uyusmaya başlıyor sonra yine bi agrı titreme geliyor neden olabilir hala cözemedim alkolle alakalı olabilirmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir soruya birkaç ay önce de denk gelmiştim onu da aynı cevabı yazmıştım kasılıyor olabilir misin yani bir şekilde ilişkiye giriyor olabilir misin çünkü öyle durumlarda kasları fazlasıyla kasılır ve uyuşma gibi durumlar ortaya çıkabilir ya da yediklerin sana gelmiyor olabilir ilişki öncesinde bir şeyler yememeye ya da içmeme dikkat et bir de profilinde 30 ve 35 yaş arası yazıyor o yaşlarda böyle şeylerin olması normal.
#reda00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Kasıyor olabilirsin, canını yakacak diye kendini ve kaslarını kasarsan titreme olur
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç kasmıyorum ilk defa ilişki yaşamıyoruz ya girmeden önce degil zaten ileri geri yaparken bir anda bacağım uyusmaya başlıyor
Soran+1 yılYüzücüyüm zaten vucudum esnek ondanda kaynakli oldugunu dusunmuyorum alkolden olabilirmi beynini uyusuklatiskyor ya
Soran+1 yılAma demussin ya yeterince rahat degilsen diye bahsettigim ayakta dogy dayandigim cisim biraz alcak kaliyor sevgilimde Benden uzun olunca tam noktada bulusma saglansin diye parmak ucumda durup harekwt ediyorum ondanmi kaynakli acaba ama onceden de sık sık ben parmak ucumda durabiliyordum uzun süre devam ediyordu hiç böyle sorun yaşamıyordum şimdilerde vücut artık tepkime mi yapıyor olabilir
zevk alıyorsan onla alakalı olabilir ama doktorada gözük bi istersen
00 Yorumla
+1 yılDostum 30 35 yaş aralıgındasın bunu hala çözemedinmi yıllardır
03 Yorumla
Soran+1 yıl22 yaşındayım
Soran+1 yılVe okusan ya biraz önceden böyle bi sıkıntım yoktu demişim su sıralar basladı demişim bosunamı demişim
- +1 yıl
sakin olsana dövmediğin kaldı
haha başka birine s. iktir artık :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlkolle alakalı değil eşimde de var
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden kaynaklı peki çözdünüzmü
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılÇözdüm
Cevap sahibi+1 yıl@Reyhan62 yazdım size
Cevap sahibi+1 yıl@Reyhan62 açtım gizliyi
+1 yılohaa uyuşacak kadar çok sevişmek de güzelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir. Huzursuz bacakta olabilir
00 Yorumla
+1 yılHangi pozisyonda?
04 Yorumla
Soran+1 yılAyakta dogy bide dayandığım masa biraz alcak olduğu ve sevgilim benden uzun olduğu için dengelensin diye parmak ucuma cıkıp hareket ediyorum ondanmı kaynaklı diyorsun ( ama öncedende parmak ucumda yapardım ve uzun sürerdi hiç sıkıntı yaşamaZdım) şimdi neden böyle sebepppp
- +1 yıl
Kalsiyum eksikliği de yaşıyor olabilirsin, kramp mı giriyor? Normal doggyde de oluyor mu?
Soran+1 yılYok olmuyor normal dogy de Demir eksikliğim falan vardı evet anemi (kansızlık) o etkiliyoemu
- +1 yıl
Evet, etkiler. Yaş kaç?
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora git
10 Yorumla
+1 yılHeycandan
05 Yorumla
Soran+1 yılNe heyecanı ya en güzel kısım heyecanla mahvedemem ya önceden hiç olmuyordu
- +1 yıl
Yeni mi oldu
Soran+1 yılSon 2 3 ilişkidir böyle
Soran+1 yıl1 haftadır yani
- +1 yıl
Hadi yaa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri