Hangisi size zevk veriyor?
Altta olunca erkeğime teslim oluyorum, üstte olunca hakimiyet bende oluyor. İkisi de ayrı güzel bence 😈
Altta olunca erkeğime teslim oluyorum, üstte olunca hakimiyet bende oluyor. İkisi de ayrı güzel bence 😈
Hı hı. İkisinin de ayrı güzel yanı var. Yorgun olan alta geçer bizde. İkimiz de üstte olmak istiyoruz. Sıraya koyduk. Her ilişkide kim önce başlarsa o üstte başlıyor. Sonra sıra diğerine geliyor.

Üstte olan kendini jokey sanıyor. Kadın üstte olduğunda diz çöküyor ya da bacaklarını uzatarak içine alıyor ya işte ben o zaman zıpladıkça çok uyarılıyorum ama hakimiyet hep onda oluyor. Yani otoriteyi üstte olan kapıyor. O durumda haydi biraz da misyoner pozisyonunda devam edelim diyorum. O zaman da ben eze eze si*iyorum. İkisini de de çok seviyorum. Aslında güzel bir tartışma konusu bu soru. Teşekkür ederim. Keyifli günler ve zevkli geceler…
#06romeo 😎
Üstte olan kendini jokey sanıyor. Kadın üstte olduğunda diz çöküyor ya da bacaklarını uzatarak içine alıyor ya işte ben o zaman zıpladıkça çok uyarılıyorum ama hakimiyet hep onda oluyor. Yani otoriteyi üstte olan kapıyor. O durumda haydi biraz da misyoner pozisyonunda devam edelim diyorum. O zaman da ben eze eze si*iyorum. İkisini de de çok seviyorum. Aslında güzel bir tartışma konusu bu soru. Teşekkür ederim. Keyifli günler ve zevkli geceler…
İkisi de ayrı güzel. Önce bir üstte olup kadınıma hakim olmayı isterim. Ama sadece kadınım rahatladın diye yapıyorsak altta olup onu izlerim, o rahatlar üstümde. 😄
Cevap
83Cevap
Yatakta zevk almak, zevk vermek önemlidir. Zevk alıp zevk veriyor olduktan sonra altta veya üstte olmak bir şeyi değiştirmez.
anal
doggy
prone bone
cowgirl
cow girl reverse
cim/cif
torture
misyoner
bacak omuz
kaşık
blowjob
rimming
oral
s-m / bdsm
bacım ,
sen alt , üst ile sınırlandırmışsın kendını , işin ehli deneyimli profesyonel partnere silkelet , galaksideki yıldızları say.
Genelde domaltip arkada olmayi isterim ama
Altta olup kucagimda ziplarken memeleri oksamak ve kivrana kivrana ohhhh ceke ceke orgazminj izlemek cok zevk veriyor
Birde kadin ustte olunca tesislere kadar hepsini rahat aliyor vajina dudaklarinjn atesli atesli tesislerimi opmesi beni deli ediyor
Üstte kıvrak hareketler yapmak daha çok hoşuma gidiyor 😄
Aynen ben 😀 normalde altta olmayı severim ama o kıvrak hareketleri yapabilmek için üste geçiyorum bazen 😀
Bunu seven kızlar var mıymış bee 😂
Arada iyi bir parneri üste almak ya da kontrölü bırakmak hoşuma gider, yıldızlara sahneyi bırakmak gerekiyo bazen ki yeteneklerini sergileme şansı olsun.
biz karışık yapıyoruz her zevki almak için. biraz ben alltta biraz kadınım altta. tek düze standart yapmıyoruz sıkıcı olur
ikiside ayrı güzel oluyor. sürekli pozisyon değiştirmekte güzeldir. altımda olsa parçalar gibi yapıyorum dayanamıyorum ya
Aynen, ikisi de ayrı güzel. Kadının üstte olmasının seyir zevki ve görsel uyarı kuvveti daha fazla 🔥
İkiside güzel ama genelde hakimiyet hep bende olmalı. Sert olmayı itaat ettirmeyi zorlamayı ve hatta biraz acı vermeyi seviyorum.
Adaletli olsun, biraz ben üstte olayım, biraz o üstte olsun, önce partnerim boşalsın, sonra ben boşalayım oh mis..
Üstte olmaya partnerimi en derinime kadar hissetmeye bitiyorum. Partnerim elleriyle kalçamı kavraması ritmi yönlendirmesi harika oluyor.
Gerçek istekli birisi 👍🖤
Cowgirl ve kucağıma alıyorum genelde bazen duvara yaslıyorum onun haricinde partnerim üstte
Üstte Olup Onu Altımda Zevkten Yoğun Hazlardan Kendinden Geçtiğini Görmek Beni benden Alıyor 😍😍😍
aşkom öylede böylede içinde olduktan sonra alt üst farketmez
Kontrolü elde tutmayı severim ama ara sıra altta olmak da güzel olur
üstte olmayı ve sahip olmayı gücümü ağırlığımı kullanmayı seviyorum.
Belli bir şey e şartlamaya gerek yok o an isterse canin
Yaşanılan güzel hissin görülmesi için üstte. olmak.
Yatakla sınırlı kalmamalı , fanteziler ve zevkler konuşarak cinsel yaşam renklendirilmeli
O anki keyif alma ve fizik gücü moral gücü ile etkili bence ama istek varsa her şekil verimli olur.
iki konudada tecrübem yok o yüzden düşünçemi söyleyeceğim , tamamen sana katılıyorum abla
2 sinin de verdiği zevk ayrı o yüzden 2 side diyorum.
Ne altta ne üstte. En güzeli doggy. Ama doggyden prone bone pozisyonuna dönmekte ayrı bir zevk tabi.
Her ikisini de yaparım
Günaydın. Erkencisin okula mı
@Kaptan_Cousteauu ayn hazırlanıcam şimdi
İyi dersler kimseye azdırma
En zevklisi hangisi senin için?
seks e başlayınca her pozisyonda da Seksi devam ettirerek güzel olur.
Her pozisyonda altanda girerdim eşime yd sevgilime ustende basardım her türlü farketmez
Üste olmak ve altta olmak ikisininde zevki anlatılmaz yaşanmadan
Benim tercihim ikisinden farklı olarak ayakta kucakta burada alt üst yok.
İkisinin tadı farklı olur, ne hep üstte ne hep altta
kimse üstte olmak istemiyor zor oldugu için benim için farkı yok her şekilde her pozisyonda yaparım doyumsuz
Altta olup partnerimi kucağımda hoplatmaya bayılıyorum ama üstüne çıkıp ağırlığımı da koyarım
alt üst farketmiyor hatta illa yatakda olacak diye de bi tercihim yok
bunun altı üstü olmaz hepsi deneniyor zaten. ben altta olmasını isterim kızın
Evet ama kadının üstümde inlemedi bana daha çok zevk veriyor ben kendimi düsünmem
Altta olmak. Kontrolü devralmayı sevmem.
Araba mı sürüyon ne kontrolü alt üstü seks 😂😂
Ya daha karşıma dediğinizi bilen vs.. birisi çıkmadı ya da ben anlamıyorum neyse
Yeri geldiğinde üste yeri geldiğinde alta
Altta olmak beni daha iyi hissettiriyor.
üstte olmayı her zaman daha zevk verici buluyorum
%60 - %40
Üst-Alt
Üstte olup kendimi hissettirmek
Yatakta olmak yeter seviyesine geldik çok şükür
Kanka seninle olsunda alt üst farketmez
Herk ikisininde yeri ayrı güzel
İkiside ayrı ayrı çok güzel.
Önce üstüme alıyorum sonra altıma
Bencede guzel ikiside
Her ikisininde zevki ayrı
Alttayken hakimiyet kadındayken daha zevkli sanki
Benim için fark etmiyo ikisinden de zevk aliyorum
Altta olunca ortalk karsr 😍
Hiç farketmez her türlü girerim bem büyük uzun
Bir öyle bir böyle, ikisi de sarıyor
Altta olmak tabiki
en kolayı ve rahatı desene kim ugraşacak
Yok köşeye dikine olmak mk
saan hepsi güzeldir boş ver seçenekleri
Eşim ufak yapılı olduğu için o üstte oluyor.
Alfa modu her zaman bende...
Ben altta daha zevk alirim
Üstte