ama çok nadir inliyorlar ben sadece o inleme sesiyle bile tahrik olabilirim ama onlar kontrolün daha çok kendilerinde kalmasını istedikleri için genelde inleten taraf oluyorlar oysa inlemeleri daha tahrik edici değil mi kızlar haksız mıyım?
Üzgünüm ama seks yaptığın kişi senden hoşlanmıyor olabilir... Bazen erkekler istemeseler de, kendini seks yapmaya zorunlu hissederler.. Örneğin eşini sevmiyordur ama yanlış anlaşılmamak için seks yapar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eşlerin beraberce inlemesi sexse zevk ve arzu katar. özellikle kadının inlemesi ayrıca zevk verir erkeğine...
kesinlikle. cok tahrik edici. o sesle bile orgazm olabilirim
bendeeee
kız gibi inlese itici olur ama nefes sesini biraz aa yapmaları çok güzel kesinlikle ben de erkek arkadaşım ses çıkardığında çıldırıyorum
straponla bana girmek ister miydin? domine etmek köle gibi kullanmak vs? istediğin inlemeleri sana orada veririm sanırım ne dersin?
ciddiyim bu konuda, yorumunu bekliyorum
Alışılmış bir düşünce olduğu için durum böyle. Yoksa kendini özgür bıraktığında partneri ile beraber inleyebilir bir erkek de sevişmede.
Ama bunu az önce cevapladıkya :)
nerede ben görmedim?
başkası aynı soruyu mu paylaştı?
Bu soruda.. Erkeklerin inlemesi çok tahrik edici değil mi? ↗
Pardon yanlış link attım. Bu soru.. Kadınların seks sırasındaki yüz ifadeleri çekici mi itici mi? ↗ diğerini sil.
o soru benim değil ki ne alaka?
ayrıca kadınları sormuş o
Olsun orada yazdım ben cevabımı :)
kardeş ne bileyim ben seni mi takip ediyorum
iyi orada yazdıysan buraya yazmasaydın
Orgazm olurken nefesinin böğürtü ile karışık hırıltıya dönüşmesi de kadına zevk veriyor.
Yazdım işte... Aynı durumu kadınların inlemesinde biz erkekler de hissediyoruz.
yani tamam orası öyledir de kadınlar zaten genelde inleyen taraf erkekler sürekli duyuyor
ama erkekler pek inlemiyor işte sıkıntı bu
Erkeği inleterek boşaltmak ta kadını görevi... Demek ki sorun sende :)
kontrol edilmeyi sevmeyen erkekler vardır ve bazen dersin neden yani neden ben seni neden inletemiyorum neden kontrol hep sende
anlatabiliyor muyum?
Bunun kontrol ile ilgisi olamaz. Tek nedeni vardır.. Erkek yeterince zevk almıyordur... Bazen zevk almadığını kendisi de bilemez.
sorun bende falan değil sorun bir türlü rahatlayamamasında sanki seks değil iş yapıyor
ve rahatlatmama da izin vermiyor
Üzgünüm ama seks yaptığın kişi senden hoşlanmıyor olabilir... Bazen erkekler istemeseler de, kendini seks yapmaya zorunlu hissederler.. Örneğin eşini sevmiyordur ama yanlış anlaşılmamak için seks yapar.
belki de...
Benzer bir sorunu yaşıyorum.
Bazıları sahte inliyor😃
Hahah ben
sinir bozucu bence
Anlaşılmıyor ki o kadar değil
@aldikverdik06 anlaşılmaması sahte olduğu gerçeğini değiştirmiyor
@aldikverdik06 bence anlasiliyo gayet
Yani ama şöyle ne zaman inlesem daha da ıslanıyorlar
Evet ama erkek inlemez böğürür 😀
Bazen fake inlerim 😂
Kızlar inlemekten seni duymuyolar 😂😂