Eşimin çantasından şarj aleti ararken siyah file çorap buldum. Normalde file çorap giydiğini hiç görmediğim eşimin çantasında benden gizli onu taşımasının sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılözel bir nedeni olduğunu sanmıyorum.. çorabı kaçar diye yanında bulundurmuş olabilir.. ya da kıyafetine göre lazım olur diye yedek bulundurmuş olur.. gizli yapsa bulamazdın emin ol.. kadınlar bu konuda çok daha başarılıdır
014 Yorumla
Soran+1 yılNormal ince çorap koyardı öyle olsaydı neden file çorap koydu ki üstelik bizim buralarda onu giyenlere kötü gözle bakarlar normal dışarıda giyemeyeceği şeyi neden çantasında taşısın
- +1 yıl
çok abuk subuk bir düşünce maalesef.. kötü gözle bakılacak bir durum yok ortada.. illa dışarıda giyecek diye bir şey yok.. evde arkadaşlarıyla da toplandıklarında da giyebilir.. fesat düşünme bence
Soran+1 yılFesatlık değil ama ben onu benden başkasının yanında giymesine izin vermem normalde o yüzden de benden gizli yapmış oluyor
- +1 yıl
kadınlar kendi aralarında yapabiliyorlar bunu.. senden gizli olması yine senden kaynaklı bence.. izin vermeceğini ya da farklı düşüneceğini sanarak gizlemek zorunda kalmıştır mecburen
Soran+1 yılPeki ya daha kötü bir şey varsa yani kesin gerçeği nasıl anlarım
- +1 yıl
kesin hüküm vermek zordur.. ancak aranızda sürekli bir tartışma durumu varsa.. cinsel uzaklaşma varsa.. bir değişim hissediyorsan belki huylanmaya başlayabilirsin.. ama illa bir şey de arama altında.. normal bu herkadın giyinmek süslenmek güzel görünme ister.. kendi arkadaş çevresi olsa bile..
Soran+1 yılÇantasında onu bulmam dışında tavırlarda ve ilişkimizde gözeçarpan hiçbir değişiklik yok
- +1 yıl
o zaman hiç kafanı takma.. dediğim gibi kızacağını düşündüşünden böyle bir şey yapmış.. anlayışlı ol oda gizlemek zorunda kalmasın.. baskıladıkça daha kafan karışacaktır
Soran+1 yılYine de aklıma kötü şeyler geliyor engel olamıyorum
- +1 yıl
kendini boşuna yorma ve dert yükleme.. bir anlam çıkarmaya çalışma.. genelde yalnış çıkar bu anlamar.. huzurunuda bozma
Soran+1 yılTamam unutmaya çalışmam lazım o zaman
- +1 yıl
en güzelini yaparsın.. hayat güzel.. değmez gereksiz anlamsız şeyler için keyfini huzurunu bozmaya..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Ahh senin olmadığın zamanlarda dışarda giyiyor olabilir mi ya da birinin yanında? Bu arada çalışıyormumeşin, iş yerinde etek çorap giyermi normalde?
022 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor çalışmasına da yani ilkokul öğretmeni kendisi
Soran+1 yılNe alakası var şimdi
Soran+1 yılOrta ölçüdeydi büyük de değildi küçük de değildi ortaydı
Soran+1 yılBeyaz tenli ama okulda giydiğini sanmıyorum sonuçta ilkokul ve çocukların önünde öyle giyimlere izin verilmiyor
- +1 yıl
Ahh deme öyle yaa ama beyaz tende çok iddalı durur file çorap. Bacaklarını beğeniyormusun eşinin? Sen beğeniyorsan başka erkekler de kesin beğenir biliyorsun. Okul konusunda da evet haklıson bence de okulda giydirmeyebilirler ama okul müdürüne bağlı, eğer göz zevkine hitap ediyorsa bazı müdğrler görmezden gelebilir bence. Hatta onu teşvik bile edebilirler böyle giyinmeye. Eşin flörtöz biriyse sohbeti seven biriyse onu kafaya almış da olabilirler. Ben iş yerindeki arkadaşımla öyleyim mesela, ve cinsellik olmasa da yine de bel altı muhabbetler veya giyimle ilgili muhabbetimiz çok oluyor. Ve haz aldığını da görüyorum arkadşaın
Soran+1 yılÇalıştığı okuldaki müdür dahil bütün çalışanlar hepsi kadın
Soran+1 yılKendisine sorarsam yalan söyleyerek beni kandırabilir o yüzden buraya sordum ama doğru dürüst mantıklı bi cevap alamadım
Soran+1 yılNeyse boş ver ben buraya sormakla hata ettim sanırım
- +1 yıl
Ahh eşine sorarsan elbet bi sebep uydurur 😊 ama görüntü gerçekten fantazilere konu olacka cinste. Gerçekten etkilendim bundurumdan. Eşini görmedim ama çantasındna file çorap bulman, evet cinsel bir çağırışımı var cidden. Ve eşin bunkonuda dolu birisi mi. Yani başka erkekleri arzulama potansiyeli varmıydı her zaman? Yoksa hep kapalımı başka erkeklere
Soran+1 yılBilmiyorum duygu ve düşüncelerini çok iyi saklayabilen birisi hiç bişey belli etmiyor
- +1 yıl
Yaa duygularını saklasa bile sevişirken orgazma yakınken mutlaka ağzından kaçırır düşüncelerini. Bence bu çorap olayıno fanteziye çeviriğ sorabilirsin. Mesela sevişirken kulağına seni file çorapla görmekmistiyorum sana file çorap alalım diyebilirsin. Sonra da kulağına devam ettirip, bu halde dolaşmak hoşuna gidermiydi filan diye sorabilirsin. Zaten az da olsa sinyalimalırsın
Soran+1 yılNeyse tamam teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın 16 17dir muhtemelen ve bu fantezi burada yürümez kardeş. Çok gelişti fake storyler.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe ilginç kafa yapınız varmış ama çok iğrendimm
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Başka yerlere mi gidiyo
08 Yorumla
Soran+1 yılİşe gidip geliyor onun dışında gidiyor mu bilmiyorum
Soran+1 yılNereye gidecek ki
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yıldemeki is yerinde mudurne giyiyordur
011 Yorumla
Soran+1 yılİlkokulda çalışıyor ve müdürü kadın
- +1 yıl
demeki baska sevgilisi var
Soran+1 yılNasıl bu kadar emin konuşuyorsun
- +1 yıl
aga neden tasisin sana giymiyorsa
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
sana giymiyorsa evde giymiyorsa disarda giymiyorsa demekki baskasinin evinde giyiyordur
Soran+1 yılNasıl emin olabilirim
- +1 yıl
vala bilemem anca is ustunde yakalarsin ya da birseyini bulursun
Soran+1 yılOf yaa delireceğim
- +1 yıl
yazsana bana
- +1 yıl
vucudu nasil
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede çalışıyor eşin
033 Yorumla
Soran+1 yılİlkokulda
Cevap sahibi+1 yılOkulda giyebileceği türden bir çorap değil pek hani kaçsa yanında taşıyor desek okulda genelde ince siyah giyiyor hocalar
Cevap sahibi+1 yılEve geç geldiği oluyor mu
Soran+1 yılHayır ben geldiğimde evde olur genelde
Cevap sahibi+1 yılİlginç şüpheli olan tek durum file çorap yani okulda erkek hoca filan da yok diyorsun. Belki fotoğraf çekildiğinde giymek için almıştır
Soran+1 yılOkulda erkek de yok öyle bi fotoğrafı da yok bi tek çantasından o çıktı onun dışında ilişkimizdeki davranışlarında da hiçbir fark yok
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir fotoğrafı olmadığını nereden biliyorsun telefonuna baktın mı:)
Soran+1 yılBakmadım ama çevremizden dolayı öyle şey giymesine ben de izin vermem normalde kendisi de giymez o yüzden kimse görmesin diye öyle fotoğraf da çekmez yani
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemezsin işte fotoğrafı çekip birine de atmış olabilir
Soran+1 yılNeden öyle bişey yapsın
Cevap sahibi+1 yılBeğenilmek etkileyici olduğunu hissetmek kadınlar için haz vericidir çünkü:)
Soran+1 yılBöyle bi riske girmez
Cevap sahibi+1 yılNeden girmesin
Soran+1 yılResim yani başkalarının eline geçebilir diye
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir fotoğraf atıyorsa bundan çekinmez güvenilir olmuştur o kişi:)
Soran+1 yılBilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYoksa file çorabın bir anlamı yok yani:)
Soran+1 yılKafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılNeler geçiyor aklından:)
Soran+1 yılBilmiyorum yani diyelim foto çekti kime attı o zaman
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmiyorum bulmuş olabilir birini
Soran+1 yılNasıl birini
Cevap sahibi+1 yılZevkine göre birini:)
Soran+1 yılOlmaz öyle şey
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum o kadarini:)
Soran+1 yılNasıl emin olabilirim
Cevap sahibi+1 yılTelefonuna bakarak bir şekilde
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılBaşka fotoğraflar da bulursun belki:)
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılSeksi fotoğraflar yani:)
Soran+1 yılUmarım olmaz öyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılNeden:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbanka soyma planları vardır belkide
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden bakıyorsun sen
031 Yorumla
Soran+1 yılŞarj aleti ararken tesadüfen buldum
Cevap sahibi+1 yılKaç yıldır evlisiniz siz
Soran+1 yılİki yıldır
Cevap sahibi+1 yılBen 12 yıldır evliyim takma böyle şeyleri Huzurun bozulur
Soran+1 yılNasıl takmayayım ya merak ediyorum ama neden olabilir diye
Cevap sahibi+1 yılAçık olsam yazar mısın
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBuradaki yorumları dikkate alma alırsan kafan karışır
Soran+1 yılNasıl öğreneyim peki sebebini kendisine sorarsam yalan söyleyerek beni kandırabilir
Cevap sahibi+1 yılO yüzden sohbet edelim dedim
Soran+1 yılSohbet edicek ne var ki sadece mantıklı bir cevabın varsa bilmek isterim onu da bura yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yıl12 yıllık evliyim bu tür şeyleri pek takma içinde kuşkuların varsa takip edersin araştırırsın
Soran+1 yılAnladım tamam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılGörmezden gel bazı şeyleri
Cevap sahibi+1 yıl@LimOncuuu bozmak kolay herşeyi
Soran+1 yılAma nasıl görmezden geleyim olur mu öyle şey
Cevap sahibi+1 yılYa dediğin gibi değilse düşündüğün gibi değilse? O zaman ne diyeceksin bu defa sürekli sorun olacak
Soran+1 yılPeki ya bu sürekli kafamı kurcalarken nasıl görmezden gelebilirim
Cevap sahibi+1 yılBen ve eşim açık ilişki yaşıyoruz bu sorunlar olmasın diye
Cevap sahibi+1 yıl@LimOncuuu sen neden araya giriyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@sfamily cinsel anlamda söyledim
Cevap sahibi+1 yıl@LimOncuuu çift olarak takılırız biz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026