Cinsel Yaşam Eşim bana neden vibratör almış olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Eşim sana sürprizim var diyip duruyordu vibratör almış hediye paketinin içinde şok oldum tepki de veremedim ne yapmalıyım? Eşim bana neden vibratör almış olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Rumuzolmasın Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Sanırım sana biraz daha heyacan yaşatmak istiyor. Aynı anda hem anal hemde vajinanı dolmasını istiyor. 1 0 Yorumla
Kralbenim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Gayriresmi tost. devamında neler olur acaba. 6 ay oldu daha tost yapmış hemen. çok hızlı gidiyor. 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel hayatını renklendir kullanınca teşekkür edersin zaten😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eşinin ya grup fantezisi var ya da rol değiştirme strapon fantezisi vibratör dediğin titreşimli vibratör değil mi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeni heyecanlar arıyordur, belki sana yetemediğini düşünüyor. Sana daha fazla zevk vermek için olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ertesi gün eşin gelince de ki: Bugün kullandım seninkinden daha iyidi! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Amacı seks yaparken arkadan bi yandan onu sokmak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle saçmalık mı olur la Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sende ona sürpriz yap akşam eşinin üzerinde bi dene bakalım çalışıyor mu çalışmıyor mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunda abartılacak bisey fantezi ve heyacan amaçlı almış ki bende aynı şekilde aldım eşime 0 0 Yorumla
Manifalitikko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Bak görüyormusun ne düşünceli kocalar var. 6 0 Yorumla
Toprak2019 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 +1 yıl böyle giderse yakında bez bağlamaya başlarsın artık 0 0 Yorumla
CevapVerin518 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ya kendine sok ya da ona sok 😂😂😂 3 1 Yorumla srkn61 +1 yıl illa birine girecek diyosun o şey 😂😂 Yorumla
Senli_heceler Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Bı gece onun üstünde dene :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Handnshshhssh çok iyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim eşimde bana aldı gurup fantezin mi vardı 😅 5 19 Yorumla Sevlsrc +1 yıl Senin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sevlsrc vardı aldı işte 😛 Yorumla Cefternal +1 yıl Bişey danışabilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Cefternal? Yorumla Cefternal +1 yıl Burdan olmz ama ya özel bişey danışıcam tecrübe ettiğin için sana sormak istefim Yorumla S8484 +1 yıl grup fant kimden geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @S8484 benden ✌️ Yorumla S8484 +1 yıl alınmadı mı eşiniz Yorumla S8484 +1 yıl buna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @S8484 sevişme esnasında partnerin sana küfür etse alınırmıydın Yorumla S8484 +1 yıl yoo Yorumla Sevlsrc +1 yıl Özelden yazışsanız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @S8484 demekki alınacak bir şey yok 👌 Yorumla S8484 +1 yıl neler derdinki Yorumla S8484 +1 yıl daha açık olsana Yorumla S8484 +1 yıl biraz burada olsana Yorumla S8484 +1 yıl uyuma lütfen Yorumla EfeBozkurt0606 +1 yıl Yaptın mı gurup Yorumla demir_bayram +1 yıl sen grup seks mi yapıyorsun Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bunun fantazisini mi yaptınız 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yooo hsnssbdhdh grup seviyor bizimki Yorumla Cefternal +1 yıl Bişey dicem ama burdan diyemem aslında fikir almak için Yorumla Soran +1 yıl De bi sey olmaz Yorumla Cefternal +1 yıl Kendi hayatımla ilgili Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. İlişkinize eğlence katmak istemiş 😂 1 0 Yorumla
refleksi07 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. sorun yok tadını çıkart. sana düşkün eşin 0 0 Yorumla
Decepticonn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl kendi yetemiyor gibi mi hissetti acaba 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Esin fanteziler pasindee 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güle güle kullan hshdasfh 0 0 Yorumla
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl yaşlar kaç 0 24 Yorumla Soran +1 yıl 24 ben 33 o Yorumla S8484 +1 yıl eşi yokken kendine sokan war dı Yorumla Soran +1 yıl Amacı biz seks yaparken analdan onu sokmak Yorumla S8484 +1 yıl anal ilginiz fazla mı Yorumla Soran +1 yıl Evet her sekste yaparız Yorumla S8484 +1 yıl tutku gibi mi Yorumla Soran +1 yıl Yani ben istemesem eşim istiyor acılı oluyor aslında Yorumla S8484 +1 yıl kaç senedir ewlisiniz Yorumla Soran +1 yıl 6 aydır Yorumla S8484 +1 yıl yaşın baya genç Yorumla S8484 +1 yıl yeni mi ewlisiniz Yorumla Soran +1 yıl Evet geçen sene sevgili olduk bu sene evlendik okulum da yeni bitti Yorumla S8484 +1 yıl anal ilginiz hanginizde daha fazla Yorumla Soran +1 yıl Onda daha fazla ilk baslarda bende sevmiyordum ama alıstım Yorumla S8484 +1 yıl alışıyor mu insan Yorumla Soran +1 yıl Evet ama yine acılı oluyor partnerine mi yapmak istiyorsun Yorumla S8484 +1 yıl bazen parmaklıyor um Yorumla Soran +1 yıl Öyle alıştırabilirsin evet Yorumla S8484 +1 yıl zewki önden fazla mı Yorumla Soran +1 yıl Hayırrrr öndeki gibi asla değil ama öpüşerek daha iyi hale getirebiliyorsun durumu çok acılı oluyor yani her kadının kaldırabileceği bir şey değil mutlaka yağ kullanın bi de Yorumla S8484 +1 yıl mümkün müsöz saygıda kusur etmem Yorumla S8484 +1 yıl we vib aklında warmıydı Yorumla S8484 +1 yıl uyudun mu Yorumla S8484 +1 yıl merhaba orada mısın Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. yetemiyordur 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Anal yapıyor musunuz 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. maeracı adammış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Grup mu seviyor esin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum da anal seviyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyorsa neden vibratör alsin ki. Denemek ister miydin grup Yorumla Soran +1 yıl Evli olmasam belki hahsnshsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocan da istese ister miydin Yorumla Soran +1 yıl Kocamın istemeyeceğine adım kadar eminim shsnshshsh havadaki sinekten kıskanan adam felaket kıskanç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok istese velev ki. Biri vajinadan diğeri agzinatversin ister miydin Yorumla Soran +1 yıl Yani isterdim eğlenceli olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açsam* Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl eşin gay olmalı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bana sokcak ne gayı dkxnshshahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl önce sana sokacak sonrada senden ona sokmanı isteyecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl siki sana yetmiyormu doyurmuyormu düşünsene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da seni gurup sekse alıştırmaya çalışıyor demedi deme Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hadi bakalım iyisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu alacağına ben gelirdim🤭 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Erken mi boşalıyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendine mi aldın de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ona sokcam dmxmdldl Cevap sahibi +1 yıl Titreşim moduna al jkjkj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Sanırım sana biraz daha heyacan yaşatmak istiyor. Aynı anda hem anal hemde vajinanı dolmasını istiyor.
Gayriresmi tost. devamında neler olur acaba. 6 ay oldu daha tost yapmış hemen. çok hızlı gidiyor.
Cinsel hayatını renklendir kullanınca teşekkür edersin zaten😃
eşinin ya grup fantezisi var ya da rol değiştirme strapon fantezisi vibratör dediğin titreşimli vibratör değil mi
Yeni heyecanlar arıyordur, belki sana yetemediğini düşünüyor. Sana daha fazla zevk vermek için olabilir
Ertesi gün eşin gelince de ki: Bugün kullandım seninkinden daha iyidi!
Amacı seks yaparken arkadan bi yandan onu sokmak
Öyle saçmalık mı olur la
Sende ona sürpriz yap akşam eşinin üzerinde bi dene bakalım çalışıyor mu çalışmıyor mu
Bunda abartılacak bisey fantezi ve heyacan amaçlı almış ki bende aynı şekilde aldım eşime
Bak görüyormusun ne düşünceli kocalar var.
böyle giderse yakında bez bağlamaya başlarsın artık
Ya kendine sok ya da ona sok 😂😂😂
illa birine girecek diyosun o şey 😂😂
Bı gece onun üstünde dene :)
Handnshshhssh çok iyi
Benim eşimde bana aldı gurup fantezin mi vardı 😅
Senin var mı
@Sevlsrc vardı aldı işte 😛
Bişey danışabilir miyim
@Cefternal?
Burdan olmz ama ya özel bişey danışıcam tecrübe ettiğin için sana sormak istefim
grup fant kimden geldi
@S8484 benden ✌️
alınmadı mı eşiniz
buna
@S8484 sevişme esnasında partnerin sana küfür etse alınırmıydın
yoo
Özelden yazışsanız
@S8484 demekki alınacak bir şey yok 👌
neler derdinki
daha açık olsana
biraz burada olsana
uyuma lütfen
Yaptın mı gurup
sen grup seks mi yapıyorsun
Bunun fantazisini mi yaptınız
yooo hsnssbdhdh grup seviyor bizimki
Bişey dicem ama burdan diyemem aslında fikir almak için
De bi sey olmaz
Kendi hayatımla ilgili
İlişkinize eğlence katmak istemiş 😂
Birlikte kullanırsınız artik
mastürbasyon yapan birimisin?
sorun yok tadını çıkart. sana düşkün eşin
kendi yetemiyor gibi mi hissetti acaba
Nedne acaba fantezi mi istemiş
Esin fanteziler pasindee
Güle güle kullan hshdasfh
ne güzel kullan işte ilişkiye renk katar sdg d
Bende aldım tost yapıyorum
Ne. güzel işde seks yaparken kullanırsın
Neresine sokacak 🤣
yaşlar kaç
24 ben 33 o
eşi yokken kendine sokan war dı
Amacı biz seks yaparken analdan onu sokmak
anal ilginiz fazla mı
Evet her sekste yaparız
tutku gibi mi
Yani ben istemesem eşim istiyor acılı oluyor aslında
kaç senedir ewlisiniz
6 aydır
yaşın baya genç
yeni mi ewlisiniz
Evet geçen sene sevgili olduk bu sene evlendik okulum da yeni bitti
anal ilginiz hanginizde daha fazla
Onda daha fazla ilk baslarda bende sevmiyordum ama alıstım
alışıyor mu insan
Evet ama yine acılı oluyor partnerine mi yapmak istiyorsun
bazen parmaklıyor um
Öyle alıştırabilirsin evet
zewki önden fazla mı
Hayırrrr öndeki gibi asla değil ama öpüşerek daha iyi hale getirebiliyorsun durumu çok acılı oluyor yani her kadının kaldırabileceği bir şey değil mutlaka yağ kullanın bi de
mümkün mü
söz saygıda kusur etmem
we vib aklında warmıydı
uyudun mu
merhaba orada mısın
kullan gıtsın
yetemiyordur
Kocana sor
Anal yapıyor musunuz
demek ki penisi seni tatmin etmiyor
maeracı adammış
Eşin yetersiz galiba
Grup mu seviyor esin
Bilmiyorum da anal seviyor
Sevmiyorsa neden vibratör alsin ki. Denemek ister miydin grup
Evli olmasam belki hahsnshsh
Kocan da istese ister miydin
Kocamın istemeyeceğine adım kadar eminim shsnshshsh havadaki sinekten kıskanan adam felaket kıskanç
Yok istese velev ki. Biri vajinadan diğeri agzinatversin ister miydin
Yani isterdim eğlenceli olabilir
Açsam*
eşin gay olmalı
Bana sokcak ne gayı dkxnshshahah
önce sana sokacak sonrada senden ona sokmanı isteyecek
siki sana yetmiyormu doyurmuyormu düşünsene
ya da seni gurup sekse alıştırmaya çalışıyor demedi deme
Hadi bakalım iyisin
Yandım
Neden
Onu alacağına ben gelirdim🤭