Merhaba, açıkçası ben partnerimi arkadaşlarımın yanında öpmeyi hiç hoş ve doğru bir davranış olarak bulmuyorum. Ne partnerimi arkadaşlarımın yanında öperim ne de arkadaşımın partnerini öpmesini isterim. Sonuçta arkadaşım benim ve diğer arkadaşlarımızın yanında partnerini öpse ben aşırı derecede rahatsız olurum. Ve zaten rahatsız olacağım bir şeyi ben yapmam. Onu öpmem partnerimin ve benim aramda olan bir şey bu yüzden ben bunun gizli kalması gerektiği düşüncesine kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum. Abartmamak lazım.
Ben flörtlesmeyi seviyorum. İliskiyi ayakta tutan en en büyük seylerden biri flörtlesmek bence. Sürekli hayatım aşkım modunda sevgili olmak zamanla sıkıcı olabiliyor. Sevgin ayni olsada o heyecan bitebiliyor. Bu yüzden flörtlesmek cok önemli.
Hayatta genel olarak kisitlanmayi sevmem. Bu durumda da sevmem yani şurada öpme, surada sunu yapma tarzi laflar beni sıkar. Elbette bazi durumlarda dikkatli olmak, sınırı bilmek lazim ama sürekli de degil.
Açık alanda öperim, dokunurum. Tabiki baskalarinda sehvet uyandiracak sekilde olmamasi gerekir.
Öperdim tabii ki bu bir engel değil benim için ama Öpücük var Öpücük var böyle sevişme tarzında ortalıkta öpüşme pasta öpücüğün de bir sınırı var ufak ufak tatlı tatlı öpücükler gayet normal ama böyle sanki cinsellik öncesi ön sevişme tarzında öpüşmen gerek yok onun yapılacağı yer var neden ortalıkta yapıpta sıradan bir hale getirip kendimi daha zorlayayım ki. #reda
Öpüşmek çok normal, ama daha fazlasına gerek yok bence, her ne kadar samimi arkadasimda olsa yanımdaki bana göre olmamalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben istemiyorum ama o illa öpüyor. Çok utandığım oluyor. Neden yapıyorsun dediğimde ise trip atıyor. En sonuncusunda sağlam bir tepki verdim. Büyük kavga ettik. Artık yapmıyor.