Araba- orman- çadır- avm otoparklarında kuytu köşeler oluyor - bar wcsi - kabin çok sıkıntı erken boşalamıyorum o kadar - hastanelerin yangın merdivenleri var oralar ya da hastane wcleri
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
çadır çok mantıklı ha. en güzeli buuuu. arabaya boyu sığmıyor ki oral yapabilsin.:( hastane wcleri cok pis. yangın merdiveni insanlara açık bi alan. balkondan falan görürler
hiç sevişmedim yanıyorum her yerde sevişirim titriyorum resmen
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
elin ne güne duruyor 2 dklik zevk. boşalınca geçiyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Artık sıkıldım ondan da boş video izliyorum. Artık kadın istiyorum
Soran
+1 yıl
kac yasindasin hic sevgilin oldu mu
Cevap sahibi
+1 yıl
Sevgilim oldu lakin sevişemedim. Yaşım 20 civarları. Çok gencim kanım çok aşırı kaynıyor
Soran
+1 yıl
neden sevisemedin olumsuz tepki mi verdi yoksa iliski erken mi bitti
Cevap sahibi
+1 yıl
Burada kimse kolay sevişmiyor. Ben bu içimdeki istekle kesinlikle birkadını çok mutlu edebilirim diye düşünüyorum. Kalbim öyle içten atıyor ki deli olacağım sen sonunda. En sana garip gelecek olayi ise abazalar gibi dışa vurmamam içimde yaşıyorum
Yatmalık kız bulabilr mi sen kafayı mı yedin para verip anca yapar ya da zenginse kızlar peşinde koşar yoksa nereye buluyor senle de ne için yapıyor bilmiyorum ama amacı cinsellik olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Araba- orman- çadır- avm otoparklarında kuytu köşeler oluyor - bar wcsi - kabin çok sıkıntı erken boşalamıyorum o kadar - hastanelerin yangın merdivenleri var oralar ya da hastane wcleri
çadır çok mantıklı ha. en güzeli buuuu. arabaya boyu sığmıyor ki oral yapabilsin.:( hastane wcleri cok pis. yangın merdiveni insanlara açık bi alan. balkondan falan görürler
Yangın merdiveni dediğim demir olan değil binanın hiç kullanılmayan merdivenleri arabaya boyu sığmayan insan yoktur işi bilmiyodur o 😂
ogretsene işi. nasil nerde durcam o nerde durcak bide etrafta insanlar goriyo ille ormana mi park edek
Araç ne
araçlar değişir sen taktik ver
Koltukları öne çeksin arka koltuğun ortasına geçsin - ya da müsait bi ortamsa kaportaya yatırsın - ya da ön koltuğu ful yatırıp arkaya yaslasın
arka koltuklar yatar mi 2007 modelde
Arka koltuk yatmıyacak ön koltuğu kapatacak
Yakalanma ya da görülme riski olan adrenalin verecek mekanlarda sevişmek çok zevkli oluyor
mesela?
Mağaza kabini hastane odası avm yangın merdiveni ofis balkon otopark piknik alanı yol kenarı tenha apartman filan
Yakalanmadığın sürece Cumhurbaşkanlığı sarayı bile olur
ssiz çok mundar aciz insanlarsınız yahu
Çok kötüsün.
yahu hiç temizliğe önem vermez misiniz.
kız için özenle hazırlanmış bir oda mum ışıkları ile aydınlanan yerlerde gül yaprakları güzel bir masa ve üzeri kadının zevklerine göre donanmış olsa
çıtırr yine sos
hiç bilmem ama orman ve terk edilmiş binalarda iyi olur
bina mantıklı ama yatak yok
olmasın işte duvara yaslayıp ya da direkt yerde
hiç sevişmedim yanıyorum her yerde sevişirim titriyorum resmen
elin ne güne duruyor 2 dklik zevk. boşalınca geçiyor
Artık sıkıldım ondan da boş video izliyorum. Artık kadın istiyorum
kac yasindasin hic sevgilin oldu mu
Sevgilim oldu lakin sevişemedim. Yaşım 20 civarları. Çok gencim kanım çok aşırı kaynıyor
neden sevisemedin olumsuz tepki mi verdi yoksa iliski erken mi bitti
Burada kimse kolay sevişmiyor. Ben bu içimdeki istekle kesinlikle birkadını çok mutlu edebilirim diye düşünüyorum. Kalbim öyle içten atıyor ki deli olacağım sen sonunda. En sana garip gelecek olayi ise abazalar gibi dışa vurmamam içimde yaşıyorum
asansor, rastgele girilen bir apartman ici
insanlar gorur ama ? herkes asansor kullanmiyo bide oral icin uzanmak gerek
Oral için uzanmak şart değil, çömelmek de yeter ;)
Arabada masrafsız temiz
boyu uzun, oral yaparken sığmıyor ve insanlar goruyo
Ortalık yerde yapacak haliniz yok ya
Otel veya günlük kiralık ev.
Lunapark🤠
herkes gorur ve çocuklar var
Ama heyecan katar değil mi
İstediğin her yer ve ortamda sevişebilirsin...
Hepsi de olur, ben keyif alırım maceralı yerlerden
Arabada sako
sigmiyoz
Nasil yani okadari mi kilolusunuz canim 😊 boyle zevkli Anda daracik yerler kocaman gelir canim nasil sigmiyorsunuz
en güzeli ev (her yeri) ve deniz
Arabaaa
Derin dondurucu
orman guzel
Deniz
Sinema salonu
Ev en güzeli
avm otoparkı
araba içi
boyu uzun sığmıyor oral yaparken
Arka koltuk var açın
2007 model arac arka koltuk açılır mı acep
Bilemem çok isteklisin galiba ahshshs
kiz ayarlamak zor mu sence? yataga atilmalik kiz ayarlamak?
Tabi ki zor herkes o işi yapmak istemez önce briaz tanışman lazım
Aklıma takıldı bu soruyu neden sordun
benimle sadece sevisiyo. gidip yatmalik kiz da bulabilir. gercekten sevdiği icin mi yanimda
Yatmalık kız bulabilr mi sen kafayı mı yedin para verip anca yapar ya da zenginse kızlar peşinde koşar yoksa nereye buluyor senle de ne için yapıyor bilmiyorum ama amacı cinsellik olabilir
ben swevişecek kız arıyorum sen kılay mı diyosun
Araba
boyu cok uzun sigmiyor araca kendisi. nasil oral yapcak yl
Aracın kapısını açıp yapabilir koltukları yatırarak.
araba kaputu
boyu cok uzun sigmiyor araca kendisi. nasil oral yapcak
yapılır yeterki erkek ve dişi yan yana olsun arabanın tavanında da yapılır
hahaja
Eviniz yok mu
aile evleri var
Günlük ev falan tutun. Öyle ortalıkta olmaz
arabası yok mu
boyu cok uzun sigmiyor araca kendisi. nasil oral yapcak
arka koltukta
Neresi müsaitse :D
Sanannere lazim