Merhaba.. Seks sırasında ya da öncesinde ödül-ceza oyunları oynamaktan hoşlanır mısınız? Yoksa ben anlamam ceza falan, neticeye bakarım modunda mısınız? 🤦♀️😜🥂 Keyifli geceler..
Evet evet yess😻🥲 tabii ki hoşuma gider ama ben genelde ceza çekmek isteyen taraf olurdum çünkü neden bilmiyorum aslında normal hayatta kendimi pek ezdiremiyorum artık hakkını savunabiliyorum ama yatakta sevdiğim insana karşı kendimi ona bırakmak bana acı vermesi bu benim galiba hoşuma gidiyor yani bunu yaşayabilme fikrim bile beni bu kadar sabırsız da hale getiriyorsa benim bir de bunu direkt olarak yaşadığımı düşününce nefesimin kesilmesi bence gayet normal. #reda
Hoşlanırım. Yaparız da. Çok büyük haz alırım. Muhteşem bir keyif. Fantezilerin engüzelidşr. Her yerde ve her zaman insana bu otun uçuk zevkler verir hep. Aslında çok kibar centilmen ve romantik bir ruhum var, bir beyefendiyim ben. İlişki esnasında ise bambaşka bir hale bürünüyorum yükselen şehvetimle birlikte küfretmeye başlıyorum tam o anda ve ceza vermek hoşuma gidiyor. Ertesi gün partnerim nedense beni daha çok seviyor ve bir başka bağlanıyor bana. Tavsiye ederim. Keyifli geceler… #06romeo 😎
Cinsellik esnasında partner ile yenilikler, farklılıklar alınan zevke extra bir renk katar, heyecan oluşturur. Klasik bir rutin haline gelecek olan benzerlikler ve yüzeysel zevkten ziyade aslında vereceği zevkler ile ütopik olan cezaları uygulamak daha hoş olabilir. Bu arada çok güzel bir soru sormuşsunuz. İyi geceler.
İlişkiye renk katar. Ama hiç hoşuma gidiceğini sanmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boş delik bulsam dikerim diyenler bur kenara ayrılın, öncelikle ilişki dediğin Karşılıklı olmalı partnerin eşin artık ne dersen haz almalı. Karşılıklı haz almıyor isek benim kadar o da dürtülmüyor ise o işe hiç başlamam işi yatağa getirmem bile, uyum önemli..