Kadını duvardan duvara vurmuştum. Seksin yanında amacım kadının canını en çok şekilde yakmaktı. Bir defa yaptık ama ne kadar zorlarsam zorlayayım dur demedi. Kadın gibi kadınmış.
kız arkadaşımla eve kapanıp 24 saat boyunca kıtlıktan çıkmış gibi sevişip sadece yemek, dinlenme ve ereksiyon için bekleme molaları vermiştik. Gün sonu kasık ağrısından yürüyemez halde bir daha böyle hayvanlık yapmayacağım diyerek uyumuştum.
O zaman sana biraz genel kültür. Afrikada kaplan bulunmaz. Kaplanlar aslanlara göre 1,5 kat daha büyük ve güçlüdür. Doğada bir araya gelmezler. İnsan eliyle bir araya getirildikleri görüntülerin büyük çoğunluğunda kaplanlar aslanları aşağı alıyor ;)
o zaman sana bir genel kültür afrika kaplanı adında bir film var benim göndermem ona sjsjsj birde açıklıyon ha teşekkür kanka senin dediklerine kasplan derlen benimkilerine asplan
Lise 1 deydim. Son sinif bir kiz. Evinde parti düzenliyordu. Cok içti. Beni odasina kilitledi. Ustumden inmedi. Kiracakti nerwdeyse benimkini. Ilk drfa yapmistim. Seks dedikleri bu mu dedim :))