Tek gecelik ya da kısa süreli flörtlerle yaşanılan cinsellik, kök çakrada, en mahrem alanında bir birliktelik sağlanması sebebiyle ruh ve bilinç altı düzeyde bir çocuk olabilme ihtimali olarak görülür ve o kişiyi enerji sisteminize dahil eder. Böylelikle partnerin taşıdığı yüklere de ortak olunabilir diye bir tez ortaya atsam ne dersiniz?Bu aralar kuantum enerji çalışmaları ile kafayı yemiş bulunmaktayım. 😂😋
Çok sık partner değiştirmek duygusal problemlere yol açar mı?
Çok sık partner değiştirmek duygusal problemlere yol açar. Evet ben bu görüşteyim. Kararlı olmak daha sağlıklı olur. Ayran gönüllü olmamak lazım. İstikrar her zaman iyidir ve güzeldir. İnsan psikolojisini güçlendirir, kendine güveni artırır. Tek gecelik ya da kısa süreli flörtlerdeki cinsellikte sadece bedenlerin değil ruhun, düşüncelerin ve enerjinin birleşimi sonsuz hazzı da beraberinde getiriyor. Bu bilimsel olarak kesinleşti. Cinsel enerji aktarımı çiftlerin birbirlerine dokunmadan dahi mutlu olmalarını sağlıyor ve sekstinglerin çıkış noktası da bu. Mesajla bile insanlar karşılıklı elektriği enerji geçişini sağlarsa eril ve dişil dengeleri de sabitliyerek en mahrem alanlar da dahil olmak üzere maksimum haz alınabiliyor. Esas olan bu enerji aktarımı nasıl sağlanacağını bilmek. Bu adlında çok kolay. Sadece ortak arzularda buluşarak çok istemek yetiyor. Bu da dizin tezinize tamamen uyuyor değilmi. Yani bu güzel sorunuz ve teziniz bana çok uygun. Sizi tebrik ediyorum sevgili @oryantalhanim keyifli geceler efendim. #06romeo 😎
Şiiit sakin ol, karşında konunun Fenomeni var. Beni tanıdıkça bana daha çok hak vereceksin. Oryantallik nasıl senin uzmanlık alanında nasıl senin adınla eşleşmişse Cinsel Yaşsm da benim uzmanlık alanım hanımefendi. Rica ediyorum sevgili prenses. 🤪😎
Çok sık arkadaş, dost veya farklı kişilerle cinsellik yaşamanın etkileri muhakkak olacaktır. Her gelen insan kendi rengini, hislerini ve aurasını bize katacak ve bu bizde bir değişim yaşatacaktır. Özellikle ruhumuz ve auramız bundan aşırı derecede etkilenecektir. İlerleyen süreçlerde bedensel, zihinsel ve ruhsal yorgunluğumuz bizi zor bir imtihana sürükleyecektir. Bu imtihanın adı var veya yok olmaktır ve çok kişinin maalesef yok olduğu bir imtihandır.
Evet, bence çok sık cinsel partner değiştirmek duygusal problemlere fazlasıyla yol açar. Çünkü burada bir doyumsuzluk söz konusudur. Cinsel doyumsuzluktan bahsetmiyorum elbette. Çok sık partner değiştirmek, zaten kişinin iç dünyasında var olan büyük bir soruna ve dengesizliğe işarettir. Kişi kendi içerisinde sorunun asıl kaynağına inmeye çalışmadıkça; patinaj yapan bir araç gibi kendi etrafında dönüp duracaktır.
Bence sevgili yani belli bir süre adi konulan iliskilerde bu yaşanmayabilir ya da tek gecelik konusu alışkanlık değilse bunları her insanın kaldirabilme durumu karakterleri de farklı olabilir. Kısa ve orta vadede sorun yaşayanlar da var tam tersi depresyondan engellediğini söyleyenler de.. sanırım kendi prensiplerine aykırı görmeyen kişiler sorun yaşamıyor ama en ufak acabasi olanlar bir noktada zorlanıyorlar.
Tabii ki insana duygusal yönden bayağı yaralar bu çünkü hissizleştire düşünsene birisiyle oluyorsun sonra bırakıyorsun başka birisiyle oluyorsun sonra yine aynı şeyine bırakıyorsun başka birisiyle oluyorsun sürekli böyle olursa ne olur insanın artık belli süreden sonra kafası karışır kafası karıştıkçe düşünüyor düşündükçe kendi kafasında kurgular bir şeyler ve delirir insan duygularını kaybetmesine yol açar buHer zaman zaten bunu bilim bile destekliyor tek eşlilik en iyisi. #reda
Hayvanlar içgüdüleriyle hareket eder üremek için seks ve cinsellik yaşamaz. Alt benliğin dürtülerine göre yaşayan insanlar hayvansal mekanizmadır. Tabi ki düzüştüklerinde kadında hamile kalma güdüsü harekete geçer. Kadın izin vermeden de tecavüz olur. Kadın sağlıklı seçim yapmalı. Parçaları birleştirdiğimizde kadının hayvansal dürtülerinin senfonisi diyebiliriz. Seks bir ihtiyaç değildir. Öyle olsa seks yapmadan yaşayamaz, yok olurduk. Üretmek bir ihtiyaçtır. Önüne gelen herkesle birlikte olanın, çarkları da çakralarıda da hayatı da enerjisi de yanlış kodlanır. Kalabalık bir yalnızlığı olur. Dünyadan aldığı ve kainata verdiği enerji dizgesi bozulur. Vs vs vs...
Kesin tabirler kullanmaktan her zaman kaçınırim sonuçta insan oğlundan bahsediyorsak psikoloji bile orada bir yutkunur kaldı ki spritüel konuların hiçbir dayanağı yok. Benim fikrim insan hayatta neye arıyorsan odur ve neye inanıyorsa elbette. Bu inanışta her kişide farklı olduğuna göre, genelleme yapmamız doğru olmayacaktır. Saygılarımla🤗
Ortaya koyulmuş aksi ispatlanana kadar gerçeğe bağlanmış tezlerdir. Çok sık partner değiştirmenin temelinde yatan içgüdü ve davranış bozukluğunun başlangıç noktalarına bir kaç örnek tabi ki herkes hipotez koymakta serbesttir. Öğretiler başlar büyür gelişir ve yayılır. Çok sık partner değiştirmek isteyen erkektir her kadını döllemek ister soyun devamı için kadın da yılda bir çocuk verir enerjisini ve soyun devamın yönlendiren kadındır. Bütün çakraları açık olmalı... 😇🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Mantıklı, ama erkek çapkındir kadın değil olayı günümüz toplumunda çok da geçerli değil gibi tüketim çağındayız ve her şeye daha iyisine kolayca ulaşabiliyoruz. Istatistikler de bunu söylüyor.. Yani çok değişkenli bir mevzuya tek yönden bakamıyorum o yüzden ben pes 🌺🙏🤗
Çapkın değil, erkek içgüdüleri soyun devamı için emir veriyor, onun baskısı altında ama eğitilmiş hayvan olan erkek dizginleyebilir. Kadın yıl da 1 çocuk doğurabilir. Babayı iyi seçmesi lazım ve ona göre donanımlı temel mekanizma bu, kadın da modern zaman da kendi parasını kazanıp bağımsız yaşıyor. Seks te özgür. Temel içgüdüsüne aykırı yaşayınca her sekste enerji çocuk doğuracağı yönünde yükleniyor ve doğurmuyor. Domino etkisi enerji ve çakranın doğru çalışma ihtimali giderek zayıflar ve yok olur.
İlkel benlik yalnız kalınca, gerçekliğin taa kendisi olur.. Yaşamsal ihtiyaçlar, bedensel tatminler ve içsel davranışlar bizi yalnızlığa ya da kısıtlı yalnızlığa iter.. Yani kendi kendine tatminden tutun, tek gecelik ya da kısa süreli ilişkilere kadar özünde gerçeklik yani doğanın bir parçası olmanın gerçekliği ile ego devreye girer.. Böyle zamanlardan sonra tatmin ya da kısa süreli tatmin olur ve tekrar benlik medenice olmaya , modernlik tembelliğine bürünür.. be hormonlarımız bazen açıkça bazen de gizlice bizleri bu davranışa iter. Işin enerji boyutunu bilmem ama modern psikanaliz konuyu böyle yorumluyor. Her benliğin bir madalyonu ve o madalyonun da öbür yüzü var
Anlamadiysam kusuruma bakmayın yani ilişkinin nasıl olduğu önemli değil bu bir ihtiyaç diyorsunuz öyle mi? Peki bu hayvani dürtüler kontrol edilemez ya da medeni şekilde tatmin edilemez mi? Bu geçişkenlik kişide duygusal zorlanmalara da yol açabilir mi sorum aslında
Sizin yaşamınız sizin bedeniniz.. Kararlar ve sonuçları kişiyi bağlar. Birisi size kendi düşünce yapısıyla bu ne kardeşim 3 günde bir sevgili mi değiştirilir? dese bu yanlıştır. Evli ya da bekar içinde olduğunuz dıugusal durum elbette sizi bir seçime itecektir.. Çözülür tabii. Ama sevgili seçiminizle alakalı😊Ayrıca bunu zevk için yapmak ta bal gibi bir seçimdir. Siz dinginliğinizi biliyorsunuz enerjinizi buna göre düzenleyebilirsiniz
Detaydaki şeyleri bi yerlerde okumuştum. Ve bunlar tek duygusal değil bilimsel olarak fiziksel de tesiri olduğunu söyleyen tezler var artık. Hatta çocuk olunca önceki partnerin genlerini bile taşıyormuş. Mesela ikinci evlilikten doğan çocuk kadının eski kocasına bile benzeye bilirmiş.
İlginç bir tez, biz ONS (one night stand) ilişkilerde sadece basıp geçtiğimizi sanıyorduk 😂. Bu işin esprisi tabii. Partnerin taşıdığı yüklere ortak olmak değil de, sonrasında pişmanlık (K: %35, E: %20), özsaygı kaybı vs gibi olumsuz hisler yaşanması mümkün.
Kuantum enerji olayları tamamen uydurma. Kuantum atomun kuantalı enerji yapısıyla ilgili. İnsanların psikolojisiyle değil :) Kadınlarda çok eşlilik, özellikle aynı anda birden fazla partner olması kadınlara duygusal anlamda iyi gelen bir şey. Çünkü doğalarında var.
Evet mesela yokluk bilinci olan biri ile olunursa bereketsizlik veya cinselliği çok özgür yaşayan biriyle olunduğunda kendi öz değerinde düşüşler görülebiliyor.