Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSıkı dur benim kulaklarım şunu resmen duydu eskiden benim kızlığım kaza ile bozuldu allah allah nasıl kaza bu dedim sürtünürken içeri kaçmış birden dedim bak bu pek kazaya benzemiyor beni yeme neyse yalan konuştuğu için benim kafam baya bir bozuldu sonrasında sonra kalkmış bana diyor sen haklısın galiba onun orada ne işi vardı diyor ben izin verdim sonuçta istemesem olmazdı falan diye hayıflanıyor bende diyorum he şöyle konuş doğru ol
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversite öğrencisi bi kizla bi keresinde 4 posta seks yapmıştık... iraladigim günlük daire 5. kattaydi çıkışta asansörü kullanmayalım dedik merdivenleri zor indim bacaklarım da can kalmamıştı.. az kalsın düşüyordum... ama hala doyamamidtim ona felaket bi kizdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle kucağımda usul usul inip kalkarken bir anda hızlandı tabii bende aynı tempoyla git gellere devam etmeye başladım akabinde sert bir hareket ile penis vajina dudağına denk gelince penis kökünden çıt diye ses geldi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Nazı hayvanlar hızını alamayıp arka deliğe falan çarpıyor. acısı 5 gün geçmiyor. Asla affetmem siler atarım. Şu delikler de neden bu kadar yakınsa hiç işlevsel değil. sürekli dikkat etmen gerekiyor. insan vücudundaki en büyük saçmalık.
91 Yorumla- +1 yıl
Bilerektir o emin olabilirsin 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç yaşamadım ama bu benim ilerde hiç bir kaza yaşamayacağım anlamına gelmiyor çok fazla dikkat etmek kesinlikle olabilecek kazalara davetiye çıkartır fazla dikkat etmemek gerek ama öyle fazla dikkat etmemek gerek dedim diye de birden olaya dalmamak gerek evet kesinlikle dikkat etmek gerek ama her şeyin fazlası kötü Sonuçlara yol açar bu yüzden yani kendimi karşı tarafa bırakırım o yorulana kadar her iki tarafı da o yönetsin hem kendini hem beni.
#reda30 Yorumla
+1 yılBen hiç yaşamadım da karşı komşumuz kaç yaşında kadın boynu mor mor olmuş geçen gün. çocugu da küçük garibim abla annemin boynuna bir şeyler olmuş hastaneye gidelim diyorum gitmiyor diyor😂😂Acaba ne oldu 😂😂
41 Yorumla- +1 yıl
Anlasaydın olanları 😂 annen aslanla boğuşmuş yaralanmış deseydin😂
+1 yılEvet, yaşadım: Kafamı karyola sırtına çarpmıştım, yatağı ve kornişi kırmıştık.
84 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldümmm :))) Harikasınnn :D
- +1 yıl
Bu fizikle normal
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam aynısını yaşadım belimi mahvetti sağolsun kebdime gelemedim kaç gün. Neyse değerdi yine de😂😂
151 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok uzun süre sert bir şekilde birliktelik yaşadığım için kanamıştı yaklaşık 6 saat felan sürmüştü
106 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar süre sert sürdü
Cevap sahibi+1 yıl@Nietzschenededi4 saat felan sanırım
- +1 yıl
Baya uzun sürmüş ya, tebrikler
- +1 yıl
6 saat mii sıra falan mı vardıı :P :)))
- +1 yıl
Yalaninjzj skeyjm sizin 6 saat diyor yaa
- +1 yıl
@xkaracocukx sıraya geçmişler heralde acaba sırada kaç kişi vardı :))))
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajina duvarım yırtıldı sanırım, yeni oldu hala hastaneye gidemedim dikiş gerekebilir
71 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oldu
+1 yılBen değil ama bir arkadaşım Otomobille 160 kilometre hızla giderken direksiyon hakimiyetini sonrada hayatını kaybetti cenazeye katıldım çadırı inmeden toprağa koyduk garibi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Öpüşüyordu kaza esnasında :)
+1 yılYav niye bu kadar betimleme yaptın her şey aklımda canlandı.
https://youtu.be/aRsle9XStSA
Hee bu arada şuana kadar tramer kaydı yok.02 Yorumla- +1 yıl
Tramer Karadağlı :)
- +1 yıl
Gùzeldi yaz bunu kenara; ama hiç biri Adnan şksenses kadar güzel olamaz
+1 yılCowgirl de arkaya saplanmıştım. En zor an oydu sanırım 😁
Ayak ensede olunca ciddi kramp yaşayan, doggy de beli incinende oldu. Özellikle doggy de kollara çok asılmamak lazım ☺️00 Yorumla
+1 yılYok artik yorumlarda falan masallah, millet ne kazalar atlatmis, benim masallahim var hic boyle seyler olmadi basima gelen, gelmesin zaten.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta işe başlayıp ardından kucağıma alıp mutfağa götürüp fantezi yaparım derken kızın vurmadık yerini bırakmadım koridordan geçerken skljdsklsd
10 Yorumla
+1 yılKaza yapmak için önce trafiğe çıkmak lazım. Daha trafiğe çıkmadık ki anasını satayım.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum tutar 🤣👏
- Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılAyakta sevişirken içindeydim o an yere düştük vallah epey sırtım ağrımıştı ama yarım kalan işi bitirdim çünkü inmesi lazimdi
00 Yorumla Zıplama esnasında kırılma riski geçirmişti 2015 yılında falan. 1 ay cinsel perhiz vermişti doktor. Böyle bir perhiz olduğunuda ilk ozaman duymuştum 😁
00 Yorumla
+1 yılbende misyoner yaparken hizla girerken birde kaydi o an belim agridi benimde
sonra yine bir kere ormanda yaparken elimi cam kesti baya var yani00 Yorumla
+1 yıllise zamanı anal denedik bi kız ile ve sonucu tahmin etmeniz zor değil :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bir seks kazası yaşamadım. İlk acile bile gitmedim. Yaralanmadım ve iyiyim.
00 Yorumla
+1 yılÇok kalın olduğu için genelevde Prezarvatif patlattım.
00 Yorumla
+1 yılHayır yaşamakta istemezdim aklıma direkt cowgirl de penis kırılması geldi amanın amanınn 😱😱😩 evlerden ırak 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İçine gitti bi kere üstü yoktur arkadaşlar 1 ay stres oldum kdkdkkd
00 Yorumla
+1 yılDiz kapagim kaymisti🙈
125 Yorumla- +1 yıl
Onu nasıl becerdiniz? :D
- +1 yıl
Onasıl oldu
- +1 yıl
Hiç inandırıcı değil
- +1 yıl
O hangi pozisyonda olabilir diye düşünüyorum da bulamadım yaaa 🤣
evet sanırıw bı keresınde kırawp gırwıştı şeyıwe oluyorduw neredeyse
00 Yorumla
+1 yılesnek degılmısın o kadar :d
130 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmide rahatsizligim olmasina ragmen sevgilime oral yaptim ve maalesef agizima bosaldigi an kusmustum
22 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü
- +1 yıl
Kokusundan mı tiksindin?
+1 yılEn fazla birden bire denge bozulması falan oldu o kadar 🙈
00 YorumlaAslında çok anı'm var bu konuda ama yazarak, o insanlara ve kendime saygımı zedeleyemem.
11 Yorumla- +1 yıl
👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıtır kızla sevişmenin zorluğu işte.. İnsan pompa yaparken kendini kaybediyor ve karşısındakini haşat edebiliyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPrezervatif patlamıştı, çok sert yapmamak lazım, dayanmıyorlar
016 Yorumla- +1 yıl
Sonra hamilelik durumu oldumu peki
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlii2317 hayır ella vermiştim
- +1 yıl
Hmm bende kullandım da sevgilinde regl gecikmesi falan gibi yan etkileri oldumu acaba benim reglm geciktide
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlii2317 Regl başka sebeplerden gecikebilir, en sağlam yol kan tahlili beta hcg baktırcaksın
Cevap sahibi+1 yılStres olmuşsundur
- +1 yıl
Evet regl olmadıkca strese giriyorum sabahtan aksama kadar bunlari arastiriyorum ertesi gün hapi ve stresten gecikme olmus olabilir insallah hamile olmam
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlii2317 eğer çok rahatsız olduysan jan testi yap, 3 gün geçtiyse üzerinden
Cevap sahibi+1 yılKan
- +1 yıl
Hastaneye gidemem bu sebepten dolayi , eczaneden test alip yapmayi dusunuyorum bi kac gun daha gecikirse
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlii2317 hastane şart değil, sağlık ocağı, kan testi yapan labaratuvarkar heosi yaoar, hatta belki kızılaya jan vermeye gidip baktırabilirsin😉
- +1 yıl
Kizilaya kan verince nasil oluyor o ya 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlii2317 kana test yapılmadan almazlar, haır verirjen beta hcg bajarmısınız de belki bakıyorlardır😅
- +1 yıl
Hic bulasamam ya eczanedekiler dogru sonuc vermiyormu ki
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlii2317 yazar bacım hata payı, ben jesin method önerdim
- +1 yıl
Neyse bakacaz artik teste gerek kalmadan reglm baslar insallah sağol
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlii2317 bir şey değil, geçmiş olsun
+1 yılGotumun üzerine oturamıyorum bazen bir kaç gün sürüyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Arkadan mı yaptırdın?
+1 yılKızla kendimi kelepçelettim sonra anahtarı bulmadık öyle yatağa bağlı kaldım😎
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayırda sitede bir kız kaburrgasını kırmış inanbilyuor musun
00 Yorumla
+1 yılBir defasında benimkini kırıyordu :D Son anda kurtardım.
10 YorumlaHiç seks hayatım olmadığı gibi kaza anımda olmadı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalzeme büyük olunca kiz kudurdu üstüme atladı direk kasiktan ses geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafam guzelken hanima yanlislikla arkadan girdim kalin oldugu icin bagirmisti ama sonradan hep ister oldu şimdi analsiz yapamiyor:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaza sayılır mı bilmiyorum ama iç bacaklarım morarıyor sürtünmeden kaynaklı sanırım
11 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyanlıslıkla anal yapınca yerinden fırlamıstı :D
11 Yorumla- +1 yıl
😊
Başıma daha bişi gelmedi 😅
00 Yorumla
+1 yılHiç seks yapmadım bilmiyorum sıfır deneyim :D
09 Yorumla- +1 yıl
Aferinnn
- +1 yıl
@Hayalperest340 Ama kötü bir durum
- +1 yıl
Yooo niye kötü olsun olması gwreken
- +1 yıl
@Hayalperest340 30 yaşındayım :/
- +1 yıl
Neden yapmadın inancın gereği mi yoksa fırsat mi olmadi
- +1 yıl
@Hayalperest340 Bana bakan olmadı :D
- +1 yıl
Kasların bskilmayacak gibi değil tabi sensen eger
- +1 yıl
@Hayalperest340 Benim o bu da önden https://www.hizliresim.com/fmbpkrp
Sevmek yetmiyor maalesef. Ayrıca kadınlar fiziğimi nereden bilebilirki giyinikken - +1 yıl
Hmm
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kondom yırtıldı maalesef
00 Yorumla
+1 yılDaha ilişkim olmadığı için kazasını da yaşamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKondom içimde kalmişti
1133 Yorumla- +1 yıl
Daha sonra hamile falan kaldın mı
- +1 yıl
Ya bisey sorabilirmiyim ben ilk defa iliskiye girdim kondomla korunduk hamile olma ihtimalim varmidir
- +1 yıl
@selçuksss umarım
- +1 yıl
@Gizlii2317 asla olmaz
- +1 yıl
@İZMİR_REEL ama reglm gecikti ya stres yapiyorum ondanmi acaba bide ertesi gunu hapi icmistim
Cevap sahibi+1 yıl@selçuksss Dr çıkarttı 2 kez hemde
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlii2317 kaldım
- +1 yıl
Yaa peki doğurdun mu bide keske ertesi gunu hapi alsaydin kalmazdin belki
- +1 yıl
@selçuksss aynen tabi hamile kalmak istemiyorsa
- +1 yıl
@selçuksss ben 1 kere yaptım pek bilgili degilim maalesef
- +1 yıl
@selçuksss bence boş ver ve hic o riske girmeyin ben bi kere girdim simdi hamile olurmuyum diye dusunup duruyorum hic gerek yokmus bi anlik zevk icin
- +1 yıl
@selçuksss olabilir ama o riske girmeyi goze alacak kadar değer bence degmez evlendikten sonra esinde dene bence bizimki zaten ciddi bi iliskiydi ve evlenmeden daha yapmayız istemiyorum
- +1 yıl
@selçuksss bencede zaten biz iliskiye girmeden once oyle yapiyorduk sizde devamini getirmeyin 😂
- +1 yıl
@selçuksss 🤷♀️
- +1 yıl
@selçuksss ben 18 yasindayim ve bu ay icerisinde oldu ilk defa
- +1 yıl
@selçuksss onlar öyle olmuyor sevdigin birisi olursa ikinizde isterseniz yaparsiniz seks arkadasi istiyosan bilemem
- +1 yıl
@Gizlii2317 Prezarvatif sağlamsa bir şey olmaz, ikinci kere kondom takarken eline bulaşmış spermle kondoma dokunursa hamile kalırsın, kondomla haz alıyor musun?
+1 yılÇok olur. Genelde kramp yataktan düşme 😅
00 YorumlaYok şükür Allah'a şükür
00 Yorumla
+1 yılBenimki pek kaza sayilmaz igrenç biseydi
00 YorumlaYaşamadım. İnşallahda yaşamam
00 YorumlaBen kafami dolaba vurmustum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBacak omzami yaptiniz kiz
00 Yorumla
+1 yılKaza derken nasıl yani acemiyim de biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha seks yapmadığım için doğal olarak yaşamadım.
00 Yorumla
+1 yılÇok sevişmekten dudaklarım şişmişti
10 Yorumlasevişiyonuz mu savaşıyonuz mu belli değil. mk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılYataktan düştük 😂😂
40 Yorumla Üstündeyken kafami yatak başligina carpmistim 😄
41 Yorumla- +1 yıl
Baslikta sorun yok umarim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun Allah başka kaza dert vermesin
00 Yorumla
+1 yılAmazon pozisyonunda kilitli kaldım
00 YorumlaEvet bir kaç kez prezervatif patlattığım oldu 🤭
00 Yorumla
+1 yılBakirim abla bilmiyorum😥😥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılevet
32 Yorumla- +1 yıl
Merak etmedim değil
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne