Merhaba,
Demiseksüel nedir bilmeyenler için açıklama yapayım.
Bahsi geçen cinsel eğilim, seks öncesi duygusal yakınlaşmayı üstün görür. Yani fiziksel ihtiyaçlar yerine duygusal ihtiyaçlar kişinin cinsel hayatının önemli bir parçasıdır.
Kişisel olarak fikrime gelecek olursak:
Demiseksüel biri çok hassas olacağından kişi ile ilişkim çok uzun süremezdi. Çünkü modern hayatın stresinde her zaman duygusal yakınlaşmak için seks öncesi 2 saatiniz olmayabiliyor. Bazen yaramazlık yapmak iki kişiye de haz verebilmeli fikrimce. Dolayısı ile ilişki öncesi yakınlaşmayı çok sevsem bile, bunun her zaman tekrarlanması ciddi bir monotonluğa dönüşür ve ihtiyaç halini alması ise kişiden soğumama sebep olurdu.
Renkli günler dilerim.
Işıkla kal...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYeni öğrendim, meraktan baktım neymiş diye. Aseksüelin karşılığıymış ama sanki bu kelimeyi icat eden diğer taraf gibi.
-Aşkım bu gün yaparız demi?
*Hıhııı (tabi yapmazlar)
-Aşkım dün yapmadık, bu gün yaparız ozaman demi?
*Hıhıııı.
Bu böyle günlerce geçip gider...
Sevgilisi demi demi diye sorduğundan bu kelime ortaya çıkmış.
Bu arada aseksüeller mükemmel aşık olurlar, tüm kalpleriyle de severler. Bunda sıkıntı yoktur. Ömür boyu partnerlerine aşık kalabilir sevebilirler ama cinsel yönden işte biliyorsunuz olayı.02 Yorumla- +1 yıl
Aseksüelin yarı seksüeli oluyor işte. Yalnız ıspat yok , garantisi yok. Başkasına da yine aşık olabilir. Aşk duygusu, cinsel istek duygusu kontrolsüzdür. Bizi hayvanlardan farklı kılan cinsel dürtülerimizi dizginlememiz. Yani ben böyle düşünüyorum katılmayabilirsin.
Sonuç olarak aseksüel birisi o zorluğu atlatıp seksüel hisleri yaşayabildiği gibi, başkasına karşı da aynı hissi yaşamaz diye bir garanti yok. Ama aldatmama olasılığının yüzdesi fazla.
En güzel yanı bu sanırım. Biraz uzun oldu kusura bakma.
+1 yılCinsel açlık var bu ülkede.. Bastırılan duygular yüzünden orgazmı bilmeyenler, cinsel kimliğini saklayanlar, aşkı acıdan ibaret sananlar, her iletişimi "seks yakınlaşması" sananlar bla bla bla.. Bu aşamaya gelene kadar neler var neler demi 😂
Ama doğaya aykırı sanki.. Umarım aşk seninle olur da ne istersen onu yaparsın.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHelali hoş olsun bakışı ile bakıyorum. Bu devirde aşk ve seksi bir araya getirmek yürek ister. Aşk olmadan cinsellik olmaz diyebilen ruhlar, bedenler, hormonlar zafer kazanır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılBen de demiseksüelim ve eğer cinsellik varsa aşkta olmalı.
(Benim düşüncem.)11 Yorumla
+1 yılBizzat kendim oluyorum. Bence kolay bir şey de değil.
Ben de mesela aşk olmadan iliski yaşayabilen insanlara hayret ederim. Nasıl oluyor da oluyor diye.10 Yorumla
+1 yılaşk yoksa hiçbir şey yok
aşk varsa her şey var
olması gereken bu bizi hayvanlardan ayıran şey bu aslında..
detaylı düşünürsek :)10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 
Aynen öyle güzellik gelip geçici. sevgi kalıcı olmalı
10 Yorumla
+1 yılaseksuel olmasın. ama demiseksuel olabilir. duygu önemli faktör
10 YorumlaSaygı duyuyorum ve ben seks için aşka ihtiyaç duymuyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi senin istediğin normal de bir sürü insan gidip Google'da arama yapacak bu ne diye...
Dolayısıyla çok da umutlu olma bence00 Yorumla
1 yılben de demiseksüellim haliyle bakış açımı tahmin edebiliyorsunuzdur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Valla biz bilmeyiz hanımağam demisini dümüsünü. Garibanız biz. Seksüel olsun yeterli yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Severiz. Naif insanlar. Aşka aşıktırlar
20 Yorumla
+1 yılYetişemiyorum artık ben demidemi çıktı🙃🙈🙈🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden isterdin
05 Yorumla- +1 yıl
seks olmayacak mı
- +1 yıl
Kullanıldığını düşündün mü hiç
Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Ne oluyor ki o :D
03 YorumlaO ne yaa
02 Yorumla
+1 yılO ne oluyor
03 Yorumla- +1 yıl
He o zaman iyi bişey galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılO ne demek?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkarışıkmış ya :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar