Cinsel ilişki sonrası aşırı kanama ve vajina girişinde yırtık var. Ne yapmalıyım?

Merhaba. Alkollüyken cinsel ilişkiye girdim ve benim vajinam çok dar, partneriminki ise kalındı çok zorladı. Daha sonra baktığımda bütün yatak kan içindeydi zaten benim 4. cinsel ilişkimdi ve diğerlerinde de kan gelmişti ama bu kadar yoğun değildi. (Diğer 3 ilişkim başka biri ile olmuştu. Şu anki partnerimle ilk ilişkimdi.) Alkol kanı sulandırdığı için aşırı kanama olabilir diye düşündüm. Daha sonra bir problem var mı diye vajinama baktığımda vajina girişinin arkaya doğru biraz yırtıldığını gördüm emin olmasam da. Bütün gün tuvalette az az kan geldi, daha sonra ise günlük pede ve peçeteye kahverengiye dönük akıntı geldi. Bunlar büyük sorunlar mı kendi kendine iyileşir mi? Her seferinde böyle mi olur? Doktor randevusu en erken Kasım ortasına veriyor ve gitmeye de çok korkuyorum, dikiş falan atılması gerekir diye çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Cinsel ilişki sonrası aşırı kanama ve vajina girişinde yırtık var. Ne yapmalıyım?