Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın
Bdsm gibi şiddet içerikli fantezilere bakış açınız nedir?
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın

Görsel bdsm ile alakalı değil. Ayrıca bdsm bir fantezi değil bir kültürdür. Şiddet ve şefkatin bir potada eridiği bir olaydır ve sadece cinsellik de değildir. Can acıtır ama can yakmaz. Acıdan zevk alır, eziyetten değil. Birkaç cümleyle de anlatılmaz bu konu
Gülümsüyorum hanım efendi 50 yaşında 17 yıllık çok aktif bir ''dom'' (Dominant) submissive kadın eğitmeni ve ''dady'' (Şeker Baba) aşırı yaramaz ve sexs düşkünü küçük kız çocuklarını sağda solda önüne gelenle seks yapmaktan alıkoyan kişi yeri geldiğinde kızı tasmalayıp bağlayarak kızın pisikoloğunun tavsiyesiyle mahkeme tarafından atanan kişi. olarak söylemeliyim ki Konu Türkiye'de yanlış anlaşılmış bdsm bir fantezi veya cinsellikle ilgili değildir haklısınız elbisesiz insan bedeni kullanıldığı için öyle gözükmektedir ama asla cinsellik ve fantaziyle ilgili değildir ama herşeyden olduğu gibi bunu bdsm adıyla pszarlayıp nemalananlar vardır fakat konu hiçte öyle değildir lisanslı kişilerce pisikolog tavsiyelerine mahkeme kararlarıyla şahitlerce tutanaklara uygulamada vardır. Özelden gelirseniz daha detaylı bilgi vereyim konu tamamiyle kimyasal ve toplumsaldır bilginize hanımefendi sorularınızı bekliyorum
BDSM Açılımı BONDAGE DOMİNANT SADO MAZO dur toplumsal ve kimyasal bir gerçekliğin pazarlamasıdır
Yapmasının zevk vereceğini düşünmüyorum
Ama minnak😂
😂
Rica ederim oziii😂
Cinselliği savaş ringine döndürme arzusunu psikolojik olarak incelemek gerektiğini düşünüyorum)
Ben sevgi dokunuşlarını seviyorum. Duygu ön planda olmalı.. tutku , şehvet aralara serpiştirilmeli
Sahalara döndüm😂
Dön bebeğim dön çaresiz başımm acılar böyle uzun sürmez ki😂
Ben akıllanmıyorum uslanmıyorum😂
Uslanma hiç, hep deli kal
Büyüme sakın, çocuk kal
Es deli deli, böyle kal.. 🤸😂
-Aziz Nesin-
İçinden geldiği gibi yaşa 😌
Önce çok ciddiydim artık olmayacağım😂artık herkes benim bacım😂😂😂😱🙊🥳
En sağlıklısı 😂
Cevap
67Cevap
Partnerimin canını yakarak zevk alamam ben gadası. Arada kalçaya şaplak atmak dışında partnerimin canını yakmak istemem. Ama eğer ki partnerim canının yanmasını isterse o zaman onun istediği gibi seks yaparım.
#gadası
Önceleri kıyamazdım. Canı acır diye çekinirdim sevisirken bunu yapmaktan. Ama hani partnerime çok keyif verdiğini farkettim. Ben de bundan keyif almaya başladım. Ben onun saçlarını cekip boğazına yapışıyorum, o da tırnaklarını etime geçiriyor. Inanılmaz keyifli...
Yanlış kanı. Bdsm şiddet demek değildir. Bdsm'ye karşı değilim
Bnaa göre değil ben soft ve erotizm tarafındayım
Biraz şiddet iyi gelir bence 🙈 grinin elli tonu aklıma geliyor 😇 kadın çok iyiydi ama 😂😂
İyi film
Hoş bulduum😂
Sahalara dönüş erken olmuş ilk cinsel yaşam sorusu geldi 😅 Ben karşıyım saçma sapan bir fantezi..
Evet kraliçe geri döndü😂
Bence şiddet seks de mutlaka olmalı , şiddet Seksi daha da yoğun bir hale getirir. Mesela kadının kalçalarına tokat atmak , ısırmak , seks oyuncakları. kelepçe falan 😋😍
Bence bu bir sanattir. Ve herseyde oldugu gibi bunda da asirilik hic hos degil.. kaldi ki hersey basindan konusulup anlasilip o sekilde yuruyormus isler yani anlatilan boyle 😀
Birisi sokakta sizi bir kuytuya çekip gırtlağınızıkıp öpse taciz davası açarsınız. Ama yatakta sövüp gırtlağınızı sıkıp ayak parmaklarını ağınıza sokunca zevk alıyorsunuz. Sonra BDSM kültür... 💩
Bdsm aşırı derecede şiddet içermez ama korkutucu görüntüsü ile ya bu şiddet denilebilir. Partnerler arasında anlaşma olursa ve uyum olursa denenebilecek bir olay.
bdsm aslında çok cinsel odaklı bir durum değildir.. cinsellik içeriri ama sert seks demek değildir.. daha çok köle sahip ruhsal ve fiziksel boyun eğme durumu ile ilgili
Bu durumu birden fazla yaşamış olarak normal insanların bakış açısını bilmem ama bana çok iyi geldiği kesin.
Dediğin gibi bazen belli şiddette. Ben hard seven bir insan değilim. Çok nadir sertleşirim. Bana göre değil
Sadece bakıp geçiyorum ya. Sert ve hızlı seks kabul, şaplak olur ama kılıçtır, kırbaçtır, zincirdir falan kavga çıkar.
Bilmeyen yapmasın. Özellikle bdsm dendiğinde vurmak kırmaktan başka bir şey anlamayanlar zaten yapmasın.
Dövmek istiyorum ( bildiğin ağız burun )
Ama karşı taraf aglamicak
Aksine gülecek kahkaha atıcak
Obur türlü zevki olmaz
İki tarafta isterse her şey olur ama ben bağlanmak falan sevmem göremediğim ve hareket edemediğim zaman gerilirim ve bundan dolayı zevk alamam
Şart diyemem çünkü doğalı bu bence. seks ilkel bir olay. Romantizm önsevişmenin konusu olabilir belki ama sekste asla
Bdsm seks bayılırım seks dedigin şiddet içerikli olmalı bence kraliçe 🤣
seyretmek azdırabiliyor bazen gerçek hayatta yaşamak ister miydim? sanmıyorum.
partnerinin acı hissetmesinden zevk alan olmak değişik bir ruh hali olmalı.
Hazzın yetmediği noktada hayvansı güdülerin ittirmesi gibi bir seks kültürü gibi..
Birazda orta okul düzeyinde yazılmış senaryosu ile grinin 50 yazı ile elli tonu ideolojisi.
ahh sen çok mu dolusun yaa bu tarz şeyler ilgni çekiyormu cidden?
Güzel ve hoş buluyorum. Hattağa Severek ve beğenerek izliyorum bu tür videoları.
Bdsm seven bir partnerim vardı gayet de zevk almıştık
Karşıdaki düşman değil ki eş yani. O kadar acımasız olmaya lüzum yok
Sapıklık başka birsey değil herseyin bir adabı var yani fazlası bkunu cikartir
yazdığın çok doğru, erotik ve slow çok güzel aslında. ama bir yerde erkeğin ipleri ele aldığı bir nokta olmalı. saçından tutmak, şaplak atmak, morartmalar falan bence o tutkunun dışa vurmuş hali ve bence hazzı çok artırıyor
bdsm yi tam manasıyla görünce bende sekste kendimi çok sert zannediyordum ama sertlik mi bu bdsm ona emin değilim
Sence bakış açım ne bebeğim 😂
😂
İyidir hojjjdurr 😂
Göreceli bi kavram bence güzel tabi iki taraf da zevk alacak şekilde
Kimisi seviyor kimisi hiç yapmıyor
Sevene can feda sevmeyene elveda 🤣
Ben ten uyumuna bakarım ne gerekliyse yapılır 🙂
Hadi kelepçe neyse de o kırbaç ne ya 😂😂😂
Korkma Hiç Acimicak Hele Bide Alışıp her kırbaçta Hafif Hafif Suyun Akmaya Başladımı Of Ki Ne Of Artık daha kırbaçsız duramazsın diğer cinsel deneyimlerin lamburghini yanındaki fiat kalır 17 yıllık tecrübemle sizi kabul edebilirim Tabi YERSE
Arasıra yediğim çilek gibi, az, zararsız ve tatlı. Severim 😁
Seksin kendisi şiddettir ama kişilere zarar geliyorsa bu sapıklığa girer
Belli bir doz olmalı azcık hayvanlaşmak lazım 😂
İster istemez 5 dk sonra hayvanlaşıyorum
Sert olacak tabi, döve döve gibeceksin kadını, siz de öyle istersiniz zaten
Sert seviyorum karşıdakide sevmeli ki tadı çıksın
Ben her zaman açığım bu düşüncelere
Fantezi de şiddet yok zevk vardır .
denemek gerek bilmiyorum
Bunlar aşırı yaşıyor şu sahneleri. :d
master-slave hangisisin?
Ben sevmiyorum siddet icerikli seks
bdsm bilmem de bu aralar böyle salya sümük sakiye hayranlıgım var
Minnaktan zarar gelmez 🤣🤣🤣
İsteyen olsa yaparım diğer türlü zor :D
Aşırı derecede olmadıktan sonra olabilir.
Çok abartı geliyor hiç gerek yok
Ben sevmiyorum şiddet
can acıtırım ama şiddet bana göre değil
BDSM bende şiddet çağrıştırmıyor.
sıradışı olan her şey ilgimi çeker.
Sağlık sınırları aşılmadığı sürece keyifli
Belli bir doza kadar olmalı
BDSM şiddet içeriği değildir. Severim.
O ne demek?
abartmamak lazım
Tarzım değil.