Evrimsel süreçte insan gibi memeli hayvanlarda doğumun daha kolay olması için leğen kemikleri genişlemiştir. Erkeklere geniş kalçalı kadınların çekici gelmesinin sebebi de burada yatıyor. İçgudusel olarak herhangi bir yaralanma olmadan birden fazla çocuk yapabilmesi, doğurganlık oranının ölüm olmadan yüksek olması gibi nedenler, beğenilen her özelliğin altında yatan şeyler kısaca çocuk sahibi olma ve olası bir ilişkide genlerini taşıyan spermlerin alt bireylerde daha üstün özellikli bir çocuğa dönüşmesidir. Bunun dışında mantıklı bir açıklaması yok zaten fazla bilimsel oldu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğurganlık ile alakalı olduğu söyleniyor ama bence öyle değil. Ben o güzel görünüşün erkeği çektiğini düşünüyorum. Güzel hatları olan bir kalçaya bakmayacak insan çok azdır kadınlar da dahil. Kadın kalçası daha çıkık ve daha büyüktür bu da erkeklerden ayrılan en büyük özelliklerin başındadır. Bu nedenle kalça ne olursa olsun her zaman dikkat çeker
00 Yorumla
+1 yılHer büyük kalça güzel değil aşırı büyük olmayacak.. kalçası ile beli düz olmayacak... geniş dolgun sıkı kalça olacak bel ince olacak... işte o zaman içim gidiyor benim...öyle güzel kalcayi önünde görmek ince belinden tutup kendine çekerek kasiklarimda onu hissetmek tarif edilemeyecek bi heyecan ve mutluluk...
00 Yorumla
Görsel olarak büyük kalçalar cinsel olarak daha uyarıcı gözüküyor. Aynı zamanda her erkek büyük kalça ya da büyük göğüs sevmez herkesin gözüne hitap eden güzel bir vücut şekli vardır ona göre severler vücut tipini
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sanırım doğurganlığı daha baskın hatırlatıyor ve bu içgüdüsel olarak bize daha seksi ve çekici geliyor. Ama ben şahsen çok büyük ve çok küçük kalçalı kadınlardan hoşlanmıyorum. Her şeyin aşırısı köyü bence. Büyük olunca tam oturuyor ve o hazzı tam hissettiriyor tabiki. Cinsellşkte bu çok önemli. Sıcak ve tam eksiksiz olarak kaşıklarımızda hissetmek isteriz. Umarım yeterince açık şekilde anlatabilmişimdir efendim. Yapılan bilimsel araştırmalar erkeklerin %59 unun büyük kalçalı kadınları daha çok sevdiğini tercih ettiğini ortaya koymuş. Sorunuz çok yerinde bir tespitle sorulmuş. Dizi tebrik ediyorum. Keyifli geceler. #06romeo 😎
20 Yorumla
+1 yılErkeklerde geniş omuz neden seviliyorsa aynı sebepten. Tabi bu geniş omuz olmayan erkeklerle olunmayacagi anlamına da gelmiyor. Bir sürü etkenlerden sadece birisi ama estetik olmasi ve cinsellikte geniş kalçanın erkeğin sahip olma dürtülerini daha güçlü tatmin edebileceği hissi sonucu dayanıklı ve doğurgan kadın imaji ona çekici geliyor.
111 YorumlaBen küçük severim.
Genel de büyük kalçalı mı seviyor erkekelr bilmiyorum, ilk kez duydum böyle bir genelleme, ama eğer gerçekse mantığı şu olabilir;
Evrimsel süreçte sağlıklı çocuk doğrup ve doğumdan sonra da sağlıklı bir şekilde hayatta kalıp çocuğun ihtiyaçlarını sağlayabilek kadınlar belki büyük kalçalı kadınlardır, bu yüzden büyük kalçalı kadınlar erkeklere çekici geliyor olabilir.
Ama öyle bir şey olsa ben de erkek olduğuma göre bana da çekici gelmesi gerekirdi, aksine küçük kalça, küçük ve yuvarlak, spor yapmış popo şekli daha çok hoşuma gidiyor.
Bu tip genellemelere takılma bence, herkes için geçerli değil böyle şeyler.21 Yorumla
+1 yılBana göre kadını erkekten ayıran kıvrımlardan biri kalçadır.. Estetik görünüyor.. Keyifli geceler..
90 YorumlaAnalda daha iyi oluyor, kıyafeti daha iyi taşıyor, şaplak daha güzel atılıyor, başını koyup yastık gibi uyuyabilirler, genelde düz kıvrımlar erkeği çağrıştırır yuvarlak kıvrımlar kadını o yüzden büyük yuvarlak popo büyük göğüs çok keskin düz olmayan yuvarlak yüz hatlarını daha çok beğenilir düz hatlar maskülen etki bırakır ve bi yerde okumuştum göğsü ve poposu büyük kadınlar doğurganlığı anneliği çağrıştırırmış daha sağlıklı çocuklar dünyaya getireceği düşünülürmüş bilinç altında.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. ya zayıf kızların (istisna olarakta bazı balıketlilerin) çok tatlı şekilli popoloru olupta beğenmelerini anlıyorum ama bu erkeklerin beğendiğini söylediği bazı büyük kalçalar var kadın sanki buzdolabına benziyor ne biliyim benim açımdan estetiği yok anlamış değilim. neyse herkesin farklı tabi görüşü beğenisi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Yuvarlak hatlar daha kadınsı ve seksidir.. Bel ve kalça arasındaki o S çok hoş duruyor bence.. Tabiki daha sport daha Duz hatlara sahip kadınları beğenenler de var tamamıyle zevk meselesi..
42 YorumlaAşırısı hiç güzel değil orta büyüklük güzel seksi benim öyle çok büyük olsa bende rahatsız olurdum ama güzel kışkırtıcı orta iyi hafif kalkık kalçalarım
112 Yorumla- +1 yıl
😎👍
- +1 yıl
teyze kıskanma ya şimdi dolgun yuvarlak büyük kalkık kalçalarla senin iğrenç kalçaların söz konusu bile olamaz :dd
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtasal bir dürtü mesela benim büyük ve çıkık arada kendi kendime bile şaplak atıyorum
100 Yorumla
+1 yılBen mi erkek değilim bilmiyorm hiç kalçası büyük küçük ona göre bakim bakmayım diye hiç düsünmedim bu zamana kadar ama ne bilm büyüklükten öte itici durmaması önemli ya yani ha büyük ha küçük itici durmasında ytr bnce bosvern popisi ask yasayn tsklr ve bbb
30 Yorumla
+1 yılBüyük kalça kadında doğurganlığı temsil eder. Genetik kodlarımıza işlendiği için sanırım erkeklerin çoğu büyük kalça seviyor.
Sebebi bu olmasın sakın.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılYa soruya bak ben bile begenıyorum buyuk kalca erkek neden begenmesın sen begenmıyor musun
41 Yorumla- +1 yıl
Dik olmali ama
+1 yılDaha sexsi görünüyor kadın olarak benim bile dikkatimi çekiyor
41 YorumlaBi ara göğüsler rövanştaydı şimdi artik onların onemi kalmadi kalçalar önemli bundan sonra nereye geçicek merak ediyorum
20 Yorumlafiziken güzel görünüyor sadece dümdüz çöp gibi iyi olmuyor yani bu erkek içinde öyle dümdüz çöp gibi cidden çok kötü
20 Yorumla
+1 yılKisiye ve kullanma istegine gore degisir
Buyukte pislik dolu kucukte
Iki tokat vurma oksama arkadan sarildiginda araya dayama haricinde isim olmaz analdan sevmem00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen sahsen kadinda hic birseyin buyugunu sevmiyorum sevenler niye sever bilmem kadinda herseyin kucugu makbuldur bence
10 Yorumla Kuru gôtlü karıları sen bile sevmezken, biz erkek olarak nasıl seveceğiz Neriman..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılnedeni belli hem erotik hemde seksi gorunum ve seks sırasında ses gelmesı hareket etmesi tahrık edıyor beni
00 Yorumla
+1 yılKim dedi onu ben kucuk kalca seviyorum, ellerime oturan kontrolunu sagladigim kalca candir, benimdir...
00 Yorumlabu konuda hiç bi tecrübem yok hatta neden büyük kalçalı kadınlar hoşuma gidiyor bilmiyorum gerçekten , saçma gelebilir ama öyle
00 Yorumla
+1 yılBeni düşüncem şöyle. Ben partnerime dokununca ele bir şey gelsin isterim. Ayrıca doggy pozisyonunda gördüklerim ekstra etkiler beni.
00 Yorumla
+1 yılBenim eski sevgilim kuru popiş seviyorfu ayrılmıştık döxndmmx yani geneli de büyük seviyor zaten büyük dururken küçüğü sevmekte ne bileyim
01 Yorumla- +1 yıl
büyük ya da küçük değil güzel dursun kafi
+1 yılDoğurganlığı simgeliyor diyeydi sanırım. İçgüdüsel bir şey aslında, evrimsel süreçte bize atalarımızdan miras kalmış bir içgüdü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalça doğumu simgeler büyüdükçe doğurganlığı artıyor üremek için istiyorlar galiba
51 Yorumla- +1 yıl
biraz ilkel ama kesinlikle dogru biz erkekler ne kadar modern olursak olalım ilkel hazlarımızdan zevklerımızden vazgecmiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuru popo kötü tamam da ben koca götlüyken bu kadar moda değildi büyüğü. Üzülüyorum zayıflamamı mı beklediniz
33 Yorumla- +1 yıl
Hahaha seni de beğenirix merak etme
- +1 yıl
Ah ulan ahhh
Çünkü seksi fizik 10-0 öndedir.

Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. 00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşuna söylememişler :D
10 Yorumla
+1 yılyoo niye benim adıma konuşuyorsun ben büyük sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılAvuçlamak ve sıkmak hoşumuza gidiyor ve görünüm olarakta estetik ve kadınsı geliyor.
Not: Koca popo değil kast ettiğim10 YorumlaAsla buyuk Qöt ile isim olmaz. Hatta midem bulaniyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Aşırı büyük sevmem ya davlumbaz fırın gibi büyük olmayacak
10 Yorumla
+1 yılbüyük kalçalı kadının çocuğu zeki olur ondan dolayı
10 YorumlaBüyük kalça sevmem. Bence ne küçük ne büyük olmalı. Ortası daha güzel
10 Yorumlazevk meselesi ağlama büyük kalçalı kız varken küçük kalçalı olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Yorum "Ben kuduruyorum" diye bağırıyor !
+1 yılSirf ana sayfamdan ciksin diye yorum atiyorum.
Ben sevmem hic bise10 Yorumla
+1 yılBüyük olan her şey güzel büyük ev, büyük araba büyük hayal başına büyük koy güzelleşiyor.😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici ve arzu uyandırıcı sehvet hisleri uyandırıyor tamamen cinsellikle alakali
10 Yorumla
+1 yılkucaga gelcek kadın dedigin kalcalı olur ve güzeldir estetiktir
10 Yorumla
+1 yılBenimki gibi penise öyle bir gt. Hani öyle dte böyle yar. Derler ya
10 Yorumlasahip olma duygusu sanırım. Daha büyük olunca daha büyük bir şeye sahipsin😀
10 YorumlaSoru yanlis erkekler nie got sever ve anal düşkünü olur die sorsan daha iyidi 😏
74 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaksine küçük kalçaları daha çok severim, minyon tipli kızlar yatakta daha tatlı bence, gözüme de daha hoş görünüyorlar ;)
20 Yorumla
+1 yılBüyük değil oval şekil almış hafif çıkık kalça severiz
00 Yorumla
+1 yılNe demişler yüzü güzele kırk gün doyulur da g*tü güzele kırk yıl doyulmaz
00 Yorumla
+1 yılBüyük ile küçük arasındaki görsellik farkı bile yeter 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılDaha soruyu düzgün soramayan kişinin sorusunu günün sorusu yapmışlar KS ye yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuvarlak hatlar daha kadınsı ve seksidir.. Bel ve kalça arasındaki o S çok hoş duruyor bence.. Tabiki daha sport daha Duz hatlara sahip kadınları beğenenler de var tamamıyle zevk meselesi..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta çok farklı oluyor geniş kalçalı kadına sahip olan anlar bu durumu.
00 Yorumla Abartılısı ıtici be aplaa hani kim kardashian gibi de olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Buna ben de anlam veremiyorum halbuki çok çirkin ve biçimsiz
00 YorumlaKalça dediğin küçük olur kardashian gibi koca kalcayı kim seveer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük kalça kadınsılığın göstergesidir.
100 Yorumla Tecrübeme göre doyumsuz oluyor sınırsız oluyor istekli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru cinsellik kategorisinde olduğu için bu yüzden işte ama iğrenç bu erkekler de büyük dot de
314 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var igrenclikle sen uzun boylu erkek iri aletli erkek yakısıklı vucudu fit erkek istiycen bu cinsellik olmuycak biz dolgun kalcalı isteyince igrenc hadi ordan
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsercan öyle istediğimi nereden çıkardın, ben adamın aletinde değilim sizin gibi. Kemdiniz gibi sanmayın herkesi ayrıca biz kadınların dedi derdi sizin gibi sks değil aşk. O da yok zaten vazgeçeli çok oldu.
- +1 yıl
yok ya da var kimse hikaye anlatmasın dışından hoslanmadıgın birinin içini merak etmessin aşk diyosun bi bakısta ask ya da tanıdıkca asşk ama ilk görüste hoslanıyosan tutup cirkin birine kimse kolay kolay aşık olmaz vucudu kötü yüzü cirjkin birine ama güzel ya da yakısıklı birinden ilk bkışta herkes hoslanır ilk görüste asık olabilir ya da ilerde tanıdıkca asık olur öyle sey olmuyo maalesef burada hikaye uygdurma
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsercan yüz güzelliği vs değil konu ki, cinsellik ve döt. Sende aleti kattın işin içine. Aşk bunlarla yaşanmıyor
- +1 yıl
ölemi ask yasıyosun cok seviyosun olagan üstü insan seviyosun ya sonra evlendin aleti 6 cm nolcak serce parmak kadar olcak sorun olmuycakmı catırdamayacakmı evlilik ya da diyelim 2 erkek var birisi gercekten cok yakısıklı fizigi yerinde boyu yerinde gayet hos digeri cirkin fizigide iyi degil ama karakteride iyi ikiside iyi gözüküyo kim seccen secerken midenin almadıgı birinimi secersin yoksa sana hos gelen birinimi sen sanımouyumusn beyin bile bedenini istedigini birini otomatik seciyo sen aşkı nasıl yasıyosun sanıyosun sanıuyosun cinseligin ana teması karsındakinden etkilenmen hoslanmandır biraz arastır ıstersen
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetsercan bunlar ok ama sadece alet ya da dötb ile olmaz bu iş diyorum. Ayrıca adamın aletini evlenmeden kontrol etmiyor çoğu kişi bende dahil yani evlendikten sonra bamya çıktı diye adamı bosayacak değilim yani senin gibi uckurla değil kalple beyinle sevilir insan
- +1 yıl
valla o beyinle seven kac kadın kalmıs 5 yıl 10 yıl gecince sevgi felan kalmıyo kac evli tanıdıysam aşk sevgilimi kaldı diyolar cocuk degiliz neticede aşk gecicidir bi zaman sonra alısırsın cocuklar olur evlilik devam eder ama evlilikte başlıca sart maddiyat ve cinsellik bunlardan biri olmadımı evlilik catırdar net kadın cok problem etmeyebiliyo konuları evet ama icten ice dahada kötü oluyo davranıslara yansıyo sen bunu bi net arastır görürsün
- +1 yıl
kadınların derdi aşk mı? :D :D sen kaç tane kadınla çıktın birlikte oldun onu bi desene :))
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff ben niye kadınla birlikte olayım. Lez miyim
- +1 yıl
bende onu diyorum. bnu yaşamadan bilemezsin. kadınların derdi aşk değil :)
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff benimki aşk
- +1 yıl
seninki olabilir. ama genel konuşma demek istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff sende kadınların derken genel konuştun farkında değilsin
- +1 yıl
sen benim bu güne kadar kaç tane kadınla beraber olduğumu biliyormusun :)) siz nasıl kendi aranızda erkekler hakkında konuşuyorsanız bizde kadınlar hakkında konuşuyoruz.
+1 yılTolatlaması güzel oluyor. Hem yakışıyorda. Estetik sonuçta 😈
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. kadınların büyük penis sevmesiyle aynı neden, görsel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk görüşte her ne kadar kalçalar dikkat çekiyor olsada aslında küçük kalçalar sevişmede mükemmel oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmalum sebeplerden oturu.. yoksa ne farkeder iri ya kucuk.. kadin olsun
21 Yorumla- +1 yıl
N3dir malum sebep ku
Gizli Üye(30-35)+1 yılTestesteron hormonu yüksek bir erkek olarak büyük kalça ve göğüs sevmem ;) normal olmalı ve üzün süre kullanımıma dayanıklı olmalı 😎
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat