Regl olduğum için sevgilim görüşmeyi iptal etti. Beni seviyor mudur?

Aynı şehirde yaşıyorduk sık vakit geçiriyoduk. Ben ondan ayrıldım il değiştirdim. Otobusle 20 saatlik mesafe var aramızda. Kaç aydır benı bırakmadı hep yalvardı yakardı. Bana uygun değil, vizyonsuz diye istemiyodum bu arada. Yalvarmalarına dayanamadım gel o zaman dedım. Çok sevindi hazırlıklara başladı biletını aldı. Konuşurken hafıf ağrım var regl olucam galiba dedım. Bunu duyunca bence şimdi görüşmeyelim dedı ve gelmeyi iptal etti. Bende bir haftadır hiçbir şekilde onunla konuşmuyorum. Hala köpek gibi yalvarıyor. Seven insan sevdiğini görünce ona sarılması, öpmesi yetmez mi? Sırf cinsellik için iptal etti. Erkekler özellikle cevap verır mı? Sana tapıyorum, senın için ölürüm dediğiniz Bi kıza bunu yapar mıydınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kişi benımle evlenmek istiyo arkadaslar. Ben evlilik istemediğim için ailemın yanına atama istedım uzaklaştık. Ailesiyle aynı evde kaldım covid dönemınde. Ablası evli eniştesıyle de tatil yaptık birlikte bodrum, İzmir. Yani sadece ben sevip sevmediğindeki samimiyeti görmek istiyorum. Yoksa ben istesem şu an benımle evlenıcek biri. Benı kullanmaya çalışması saçma olur
Regl olduğum için sevgilim görüşmeyi iptal etti. Beni seviyor mudur?