Cinsel Yaşam Sekste zevk almak mı yoksa zevk vermek mi daha güzel? Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Tercih yapmanız istense seks yaparken partnerinizin zevk alması mı daha çok hoşunuza gider. Yoksa sizin zevk almanız mı? Sekste zevk almak mı yoksa zevk vermek mi daha güzel? Cevapla Partner Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben zevk vermekten zevk alanlardanım. Anlatınca tuhaf geliyo ama zevk almam için bir şeyler yapılması bana zevk vermiyor. hahah 1 1 Yorumla Birisi_ +1 yıl Ben anladım harika yorum 🙂 Yorumla
MektupcuGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hem zevk almak hem de verdiğin zevkten dolayı zevk almaktır. 1 1 Yorumla Birisi_ +1 yıl Evet çift yönlü çünkü 🙂 Yorumla
gezgin_34566 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Zevk verdiğimi hissetmem zaten yegane zevk alma sebebim dir 1 1 Yorumla Birisi_ +1 yıl Güzelmiş Yorumla
Atilla11 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Ne kadar zevk verirsen o kadarını alırsın 1 2 Yorumla Birisi_ +1 yıl Fazlasını alır mısın mesela Yorumla Atilla11 +1 yıl Verdiğin kadar Yorumla
Serenia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Alırken zevk vermek. 1 1 Yorumla Birisi_ +1 yıl En çok hangisi ama 🙂 Yorumla
statiQ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Verdikce zevk alanlardanim, aldikca verenlerdenim 1 1 Yorumla Birisi_ +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seksi bırakalı çok oldu evlat 1 3 Yorumla Birisi_ +1 yıl Hayırdır sağlık sorunu mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Para yok gidemiyorum, sevgili de olmayınca Yorumla Birisi_ +1 yıl Olduğu kadar artık 🙂 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunu evlenince göreceğimm d: 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zevk vermek. 1 5 Yorumla Birisi_ +1 yıl İki taraf da böyle düşündüğü zaman uyum mükemmel ötesi olur 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle oluyor şükür. Yorumla Birisi_ +1 yıl Şükür derken, şanslısın o zaman 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşimden dolayı dedim. Yorumla Birisi_ +1 yıl En güzeli 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben zevk vermekten zevk alanlardanım. Anlatınca tuhaf geliyo ama zevk almam için bir şeyler yapılması bana zevk vermiyor. hahah
Ben anladım harika yorum 🙂
Hem zevk almak hem de verdiğin zevkten dolayı zevk almaktır.
Evet çift yönlü çünkü 🙂
Zevk verdiğimi hissetmem zaten yegane zevk alma sebebim dir
Güzelmiş
Ne kadar zevk verirsen o kadarını alırsın
Fazlasını alır mısın mesela
Verdiğin kadar
Alırken zevk vermek.
En çok hangisi ama 🙂
Verdikce zevk alanlardanim, aldikca verenlerdenim
Kesinlikle
Seksi bırakalı çok oldu evlat
Hayırdır sağlık sorunu mu