3 yıldır evliyiz ve buna artık ciddi anlamda takıldım özellikle deniyorum ilişki esnasında gözlerini kaçırıyor. Sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOkuduğum kadarı ile çok kavga ediyorsunuz sen eril değil dişilsin bu yüzden erkeğin tam zıttı olmalısın tatlı tatlı sözler söyleyip kavgayı ortadan kaldırmalısın. Kadının ses yükseltmesi dişiliği azaltır çünkü eriller ses yükseltir bu yüzden daha sakin kibar ve naif ol eşine karşı ki seninle kavgasını senle sevişirken aklına getirip canını sıkmasın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaklı başka yerde çünkü
konsantrasyon sorunu olaiblir stres vs kaynaklı
diğer türlüsünü söylemek istemiyorum. ama seven erkek seks sıraısnda göz teması kurar
ama başından beri böyleyse alışkanlık diyebilirim.01 Yorumla
Soran+1 yılDiğer türlüsü? Sanırım en baştan beri böyle ve ben yeni dikkat ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. utanıyor olabilir
032 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bayağı bayağı beni sevmediğini düşünüyorum hatta sonunda kendimi kullanılmış hissediyorum
Soran+1 yılBaşka sorunlarımız genel olarak oluyor. Zorla olduğunu sanmıyorum çok zevk alırken hatta kendi istediğinde vs de aynı. Ee o zaman ne halt etmeye evlendi benimle
Soran+1 yılSorun kıyafet değil ki hop kapının önünde çıksın. Maalesef yatağa taşınıyor hatta genelde en ufak tartışma da yastığını alıp giden o. Belki de
Soran+1 yılGenelde olayı yapan o tartışmayı çıkaran benim. Ama zaten dediğim gibi tartışınca aynı yatakta bile yatmıyoruz o genelde oturma odasına küs gidiyor
- +1 yıl
O vakit yapacak bir şey yok bırak oturma odasında yatsın
Yatakları ayirinca hayat akisinida ayır yani
Evde yemek yapmak çamaşır bulaşık gibi isleri üstlenme sen kendi ihtiyaçlarını yap onunkiler kalsın
Ama sohbet muhabbet olmasın
Yan yana dahi gelme uatagi yorganı toplama dağınık kalsın ama bunları birden yapma zamana yay
Aynı evde olup yanlız kalmak ne oluyor anlar
Soran+1 yılGörmezden geliyorum ama evdeki işleri ayırmadan yapıyorum ve hatta son zamanlarda tuhaf bir saçmalık önce tartışıp üstüne kendim gidiyorum. Son tartışmada gecenin yarısı evi terk etti arayıp kendim çağırdım böyle bir saçmalık.
Soran+1 yılBende de çene tutma özelliği yok işte sorun neyse orada çözülmeli ya da o hırs alınmalı idim beni kontrol altına alıyor resmen. Zor şeyler yaşadım daha öncesinde bu yüzden öfke kontrolü problemim bile var
Soran+1 yılNe kadar da erkek beyinli bir yorum. Yani onun beni üzmesinin çıldırtmasının yeri gelip hayat enerjimi sömürmesinin hiçbir yükümlülüğü yok
Soran+1 yılBaşka kadınlara kaptırma ne demek?
- +1 yıl
senin bu tutum davranışını başka kadınlar anlarsa eşinin peşinden koşmaya başlar onu çok rahat ayarta bilirler
benim eşimde senin gibi gereksiz kavgalar yapıyordu gereksiz işlerle uğraştığı için çevremizdeki kadınlar çeşitli şekillerde bana yaklaşıp eşimin dedikodusunu yapmaya başladılar
ayartamadılar ama
ben kendimden biliyorum ve bir çok olaya bu şekilde tanık oldum
sen çok dikkat et işte
Soran+1 yılPeki eşim anlatmadıkça -ki evin içini anlatmak nasıl bir kafa- nereden bilecekler hadi anlattı ve dedikodu yapıyorlar bu konuda herkes oturup kendi eğriliğini düzeltsin. Hadi ayarttılar bana ayrılmak istediğini söylesin ayrılalım ve kiminle ne halt ediyorsa etsin. Çünkü bir onu yapmadı. Ama ne güzel bir kafa ya adam sıkılırsa efendim daralırsa hemen aklı karışıyor başkasına gidiyor bu kadar basit madem kadınlar içinde aynı şey geçerli. Belki karında senden sıkılmıştır senin yapmaya çalıştığını sana yapıyordur hem de hiç haberin olmadan keza kimsenin kalbinin içini bilemeyiz. Hak ediyor musun ya da kabul eder misin? Bu kadar basit mi evlilik her bunalan başkasına gitsin o zaman. Dikkat et de avcıyım derken av olma. Kadınlar her şeyi hisseder bilir bazen salağa yatar.
- +1 yıl
Dert kadınların hissetmesi zaten
Evin içini anlatmaya gerek yok çevre kavga gürültü işlerini çok iyi anlıyorlar
Kadınlar mutsuz erkekleri karşıdan taniyorlar
Yan yana dahi yürürken ne olduğunuzu çok rahat algiliyorlar
Eşini ayartmalari için kapı açıyorsun.
Zen kendi egonu tatmin ederken kurduğun yuvayı yikiyorsun ellerinle.
Aldatma olayı başka bir olay karakter mevzusu
Lakin her insan hata yapar hatalar bizler için var kadın erkek ayrim yoktur
Sen kendi duygu dusuncene göre insanlar şekil alsın istiyorsun böyle bir hayat yok
Biraz senden biraz eşinden olur
Birde evlilik hayatında kanlamsiz kavga tartışmalar yersiz vakitsiz ego yapmalar evlilik olayını çürütüp bitirir
Soran+1 yılEvet tamam seni anlıyorum haklı olduğun yerler var. Ama yine erkekle alakalı anlamaları dışarıda mutsuzum ölüyorum bilmem ne diye dolaşıp eve gelip kuzu sarması muhabbeti de var. Kötü bile olsan kaç gün sürecek neticede aynı evin içindesin ve bu dediğine ancak toy 20 yaşındaki kızlar kanar. Adam madem bu kadar mutsuz boşanabilir diyorum ben. Evlilik nasıl hâk ise boşanmakta öyle. Her ayartmaya giden adam zaten hiç sevmemiştir yüzünü belli eder ancak. Yani olayı romantikliğe bağlayıp her insan hata yapar demek ancak aldatmayı meşrulaştırır. Evlenirken gizli bir de sadakat bağı vardır. Kimisi farkında kimisi değil. Kimse şekil alsın demiyorum ama yanımdaki kişi de ne isteyip istemediğimi bilsin istiyorum sadece. Son cümlen haklı ancak. Basit bir örnek gerçekten hiçbir suçunun olmadığı arka planda dönen olaylardan bile haberin yokken biletin sana kesilmesi hem de en savunmasız vakitlerinin birinde karşındakinin sırf anne babasına toz kondurmamak adına gerçek duygularıyla ya da sırf daha çok acıtmak için seni hunharca kırıp nedenini sorduğunda çünkü hak ettin demesi gerçekten hak ettiğin anlamına mı geliyor. Nasıl ki evliliğin kuruluşu tek başına değilse bitişi de tek başına olmuyor. Sorun kadınlar kolay unutmuyor bu yüzden olay temcit pilavı oluyor. Yani taşın altına elini koymak lazım diye düşünüyorum. Hı bir de boş yere çektirilen hiçbir acı karşılıksız kalmamalı acısı çıkartılmalı bu tamamen şahsi bakışım ama yanlış ama doğru. Benim doğrum bu.
- +1 yıl
Hata derken aldatmayı meşru görmek için değil
Biri birinin karşısında hata ile soyunmaz evet lakin hayat öyle bir noktaya getiriyor kişiyi ruh halini bozup insanlık erdemini unutturup başka bir kişinin karşısında soyunabiliyor huzur buldum sanıyor sevgi ilgi buldum sanıyor duyguları akıyor arzuları akıyor düşünceleri akıyor buradan kaynaklı hata oluyor
Arkasındaki eşini bir anlık unutmasindan kaynaklanan hata masum değildir asla masum bir hata değildir
Şahsen ben evlilik dışı her türlü ilişkiye karşı biriyim ama insanlar hataya düşebilir
Bak şunu açık yazayım
Benim eşimde benimle yersiz anlamsız kavgalar çok yaptı
İllaki bir şekilde komşular duydu huzursuz ortam olduğunu anladilar dedi kodu aldı başını gitti
Bakkalda pazarda karşıma çıkan kadınlar oldu aaa ne yapıyorsun nasılsın deyip başlayıp sohbete evlilik olaylarına getirip kadın şöyle olmalı böyle olmalı diye imalarda bulunuyorlardı hepsi ayrı ayrı yeşil ışık yakıyordu
Ben kendimden biliyorum bu olayları duyduklarım başka
Ben eşimi hiç aldatmadim başka bir kadınla aşk ta yasamadim
Para mal mülk sorunum yok benim kadınlardan uzak kalmaya çalıştım onlar yaklaştı ben kaçtım
Kaçarken ruhum düşüncem den kaynaklı değil dinimden kaynaklı
Evet bir kadın ile biraz yakınlaşsam alıp goturebilirdi en çılgın arzulara
Neyse
Erkek olmakta öyle kolay olmuyor kadın olmak kadın ruhu ile çok zor
Gerçek hayati anlamalı akan hayatın içinde gerçeklerle olması gerektiği gibi yaşamak mücadele vermek önemli
- +1 yıl
Boşanmak ta öyle kolay değil
TV lerde görüyoruz mutsuzsan boşan
Tamam bosanalim
Kadın sığınma evinde kaç gün durursun dul kadın kac saat birakirlarda huzurlu evinde oturur dul kadın diye ete atlayan leş gargalari neler yapar
Yetişkinlerin canı cehendeme çocuklar ne yapıyor anne baba bastayken yaşamak zorken birde yokluğu
Hadi ikinci evlilikleri yapalım ilk eş gibi olacakmi çocuklara nasıl bakacak nasıl davranacak
Bekara karı boşamak çok kolay
Sorumluluğunu alıp yola çıktıklarımizi yolda bulduklarimizla degisemeyiz
Boşanmak sorumsuz insan işidir
Boşanmak kolay insan işidir
Evli kalıp devam ettirmek zor olandır ben zoru seçtim
Hayat bu kadar yumuşak bu kadar sert
Soran+1 yılŞimdi anlıyorum ne demek istediğini ve bahsettiğin şeylere hiç dikkat etmemiştim. Hatta sen böyle söyleyince şahit olduğum bir iki olay geldi gözümün önüne. Son cümlen tam olarak anlatmak istediğimdi. Alakasız ama bendeki belki de o anki savunma mekanizması mesele bir ara resmen gözümün önünde ben yanındayken tüm kadınlara bakar cinstendi. Böyle olunca ben tiksiniyorum ve bitmiş sayıyorum her şeyi gözümde. Ki bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim gözümle görmesem inkarına inanacağım o derece. Giderek biraz düzeldi. Geçenlerde bu konuda bir şey söyledim hemen sen kuruyorsuna getirdi hatta üstüne ben suçlu çıktım anlatabildim mi? Bu aralar iyiyiz ya da ben görmediğim için bilmiyorum. Ama gerçekten o taşma noktasına geldiğimde hiçbir şeyi gözüm görmüyor. Mizacım belki de değişemiyorum.
Soran+1 yılSorun bağırıp çağırarak kendimi suçlu çıkarıyorum. Bunun için anlayacağı bir dil var mı mesela bunu da söyler misin?
- +1 yıl
Gereksiz kıskançlıklar yapma içinde yasa
Dışa vurma rahat bırak adamı sana bakan olmuyormu illkai oluyordur eşin sana dönüp bu adam sana niye baktı diye kavga ediyormu ya da sen baktın diye kavga yapiyormu
Bazen yerine göre serbest bırak mizacına dikkat et duygularına sahip ol
Erkek yapar diye düşünme
Sadık olmak zordur
Zor adamlar kolay kadınların esiri olur
Sen kolay kadın olma duyguların la davranışınla koalay olma
Soran+1 yılHayır o hiçbir zaman söylemez ve bana çok rahat geliyor bu huyu. Yerine göre serbest konusunu biraz örnekler misin?
- +1 yıl
Eşin sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davranmaya calis
Rahat huy diye bir şey yok mide geniş diye düşünme.
Gereksiz kıskançlıklar her daim iki taraf için iyi durumlar oluşturmaz.
Yerine göre serbest konusu kıskançlık yapma o kadın niye baktı sen niye bu kadına baktın bunu mesele haline getirme
Hatta birlikte eleştiri yapın
Su kadının elbisesi şöyle olsa daha çok yakışır
Su kadının bacakları çok güzelmiş gibi gibi
Adamın duygusunu oksarken arkadaş gibi davran
An gelir çok yakışıklı birini görürsün onuda arada eleştiri yaparsın
İlişki karı koca iloskisinden çıkar arkadaş ilişkisine dönmeye başlar
Bak o vakitlerden sonra bir çok hadise değişmeye başlar eşinle kavga yaparak geçirme arkadaş gibi zaman geçir
Hayat çok daha farklı akmaya baslayacak
Bazen bırak arkadaşları ile buluşsun
Ama sen evde otur evde bekle geç kaldın diye arama saat kaç olursa olsun evine gelsin bu saatte mi geliyon diyerek kavga yapma arkadaş olarak aç kapoyi
Bazen o evde yokken sen arkadaşlarınla buluş hatta eve gelsinler eşine haber ver az geç gel de normal hayat içindeki yaşama dön
Baskilayarak kavga yaparak huysuzluk ederek bir ömür geçmez
Sen şimdi her ne kadar kavga yapınca mutlu olsanda sonuçlarından mutlu değilsin
O yüzden huyunu sahip olacaksın karı koca hayatı yasamayacak arkadaş hayatı yasayacaksin
Gece yataklarda değişmez bir devam eder
Soran+1 yılEvet onu baskılıyorum bunu kendimde fark ettim çünkü öncesinde iş hayatım ve buna göre bir çevrem vardı aynı mantıkta yaşayınca her şeye paranoya olmuyordum. Çocuktan sonra ister istemez eve hapsoldum ve odak noktam sadece eşim kaldı bu yüzden onu çok abarttım. Arkadaşlık konusunda pek ortak yönlerimiz yok ama yavaş yavaş oluyor gibi. Bir şekilde birbirimize benzemeye başladık. Söylediklerin çok mantıklı dikkate alacağım teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılözgüven eksikliği gibi duruyor. halbuki ilişkide göz göze kitlenmek duygu yoğunluğunu oldukça artıran bir şey.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilim evlndı gözlerimi kacırıyom senı hayal ederek yapıyom yazıyor seninkıde öyle olmasın 😏
00 Yorumla
+1 yılYaw her boqa anlam yüklemekten ne zaman vazgeçeceksiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Kes lan godveren sorduğun soruya dellendim yazdm sikis manyağı qncıq lflffl
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek ihtimal Utanıyor böyle bir arkadaşım vardı oda aynı sorunu yaşamış bakamıyorum Resmen utancımdan krize giriyorum diyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bir kaç soru soracam ama gizlisin burdan yazamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşürkende öyle değil mi
00 Yorumla
+1 yılUtanıyordur dicem de utanmaması gerek,üç yıl olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnunda huyu boyle demeki
00 Yorumla Yüzüne takılıp dikkati dağılmasın diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aklı başka yerde demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOna sormalısın
011 Yorumla
Soran+1 yılSordum cevap yok
- +1 yıl
Başka birisini düşünüyor olma ihtimali
Soran+1 yılAslında ben direk beni sevmediğini düşünüyorum ya da son zamanlarda beni sevmediğine aldattığına vs takılıyorum ve her şey gözüme batıyor her şeye takılıyorum. Neden bilmiyorum ama sanki ee zaten beni sevmiyor o yüzden aldatıyor gibi bir sarmalda dönüp duruyorum. Tabii böyle bir şeyi oturup kimseye açamıyorsun. Ancak böyle buralardan yanıt arıyorum tabii bizim ülkenin cinselliğin Afrika'sı olduğunu unutmuşum böyle yani durum buna göre yorum yaparsan sevinirim
- +1 yıl
Kafasını dolduran bazı sebepler olabilir eşini sen tanıyorsun benim yorumum ne kadar sağlıklı olabilir ki.
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim bence evliliklerin bitme sebebi iletişimsizlik.. Birbirinize yabancı olmayın siz hayat arkadaşısınız
Soran+1 yılAslında 2 zıt kutbuz ben hep konuşarak çözmeci taraftarıyım ki tartışmalarda da çıldırma sebebim. Karşımdaki adam susma, kaçma taraftarı. Böyle de söylediğin gibi yürümüyor. Ee kavganın sonunda o evden çıkıyor ben ancak ona mesajlar yazarak içimi boşaltıyorım. Belki de bu ilişki baştan bozuk
- +1 yıl
Erkekler geç olgunlaşır. Büyümek için büyük şeyler yaşamaları gerek. iyice düşünmeden evlenmemek gerek diğer türlü süreçler yıpratıcı
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Büyük şeyler de yaşadık ama bekarken yüzüne bile bakmadıkları ailesinin eteğinin dibinden ayrılmadı ailesindeki herkes için beni harcamaktan hiç çekinmedi boşanma aşamasına geldik çünkü biz kavramı olamadı. Galiba düğüm atılan yer daha can yakıcı oluyor. Bahsettiğin olgunlaşmanın zamanla hiçbir alakası yok çünkü zaman ancak armutları olgunlaştırıyor yazarın dediği gibi. Bazıları hep çocuk sanırım ya da ailenin en küçük çocuğuyla evlenmeyeceksin zor büyüyor dediğin gibi de yıpratıcı oluyor
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla aşk evliliği değilmiş. Ben 28 yaşındayım mesela evlilik düşünemiyorum benim için çok tehlikeli iyice kendimden ve karşımdaki insandan emin olmadan evlenmem. Seni harcamak yerine yüceltmesi sahip çıkması gerekirdi ne söyleyeyim bilemiyorum.
Soran+1 yılBen aşk evliliğine hiç inanmadım sevgi+mantık birleşimi daha yerinde gelir. Ancak pek mantıklı bir seçimde değildi evliliğim işin aslı hiç mutlu evlilik hayalim olmadı galiba büyüdüğüm evinde etkisi var. Evlilik çocuk için katlanılan takvim devirme olarak göründü bana. Tabii evlenince ne olduğunu anladım senin yaşındayken evlendim ama demek ki hazır değilmiştim. Ne istediğini bilmek kendini tanımak önemli umarım doğru ve mutlu olacağın kararlar verirsin. Çünkü eş bir yaşam
Zevk almıyormmu
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmasa boşalamaz galiba diye düşünüyorum
+1 yılUtanç
00 Yorumla
+1 yılSebebi yok onu nirvanaya cikart
00 YorumlaYüzün mü çirkin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyin uyuşuyor ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkten sabit kalamaz bazen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasını düşünüyor
120 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor biraz
Cevap sahibi+1 yılKendim yaşadım biliyorum kesin
Soran+1 yılPeki bundan nasıl tam emin olabilirim destekleyici hareketler neler?
Cevap sahibi+1 yılÖselden yaz detaya inelim
Cevap sahibi+1 yılBazı özel şeyler anlatıcam
Soran+1 yılYazacaksan yaz buradan
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç görücü usulumu evlendiniz
Cevap sahibi+1 yılSormak istediklerim biraz özelde o yüzden özelden yazıyım dedim yanlış anladın
Soran+1 yıl30 üstüyüz 6 yaş var aramızda. Tam olarak olmasa da birilerinin aracılığıyla tanışmıştık
Soran+1 yılGördüğün gibi gizli üyeyim sıkıntı yok yaz buradan
Cevap sahibi+1 yılİlişki olarak ilkinizmisiniz birbirinizin
Soran+1 yılEvliyiz demiştim soruda okuduysan
Cevap sahibi+1 yılBende çok seçiçici birisydim çok farklı çok güzel kadınlarle beraber oldum sonra zorla evlendirildim ve evlendiğim kişi ilişki yaşadıklarımdan daha çirkin daha bakımsızdı çok az ilişkiye girmeyi tercih ediyorsum ve ilişkiye girdiğimde zor tatmin oluyordum daha hızlı tatmin olmak için sürekli eski ilişkilerimi düşünürdüm gözlerimi kapatarak ve sonra devam edemedik aayrıldık
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğinizde o bakir sen bakiremiydin demek istedim
Soran+1 yılO kadar geçmişini bilmiyorum zorla da evlendiğini düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılNası bilmezsin insan kocasının geçmişini bilmezmi
Soran+1 yılBana kendimi kıyaslamaktan, onu unutamadı vs demekten başka elime ne geçirecek?
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla senin ilkin değildi ve o yüzden o konulara pek girmedin
Soran+1 yılÇıkarımların müthiş
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım yazdığını ve sorularıma cevap vermiyorsun sana yardımcı olamam böyle kaçarsan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapatıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜst usteykenmi
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGenelde sevisrke ya da o an içindeyken gözler kapali olur ya da birbirnz boyun bolgesini opersnz
Soran+1 yılHayır işte göz göze geldiğinde gözlerini kaçırıyor
Cevap sahibi+1 yılBna kzmazsan biraz konusalmmi senn icn sorun olmazsa istersen ama burada değil
Cevap sahibi+1 yılolur mu uygnmu senn için
Soran+1 yılYazacaksan soruma cevap ver yoksa by
Cevap sahibi+1 yılBurdan değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam