Benimle ciddi ilişki düşünür mü?

Libidom feci yüksek uzun süredir de sevgilim yok. Bu sitede biriyle anlaşıp reelde buluştuk valla ne yalan söyliyim çok iyidi. 7-8 defa daha buluştuk bu git gide bana bağlanmaya başladı tatlı kıskançlıklar sahiplenmeler hesap ödemelere eve bırakmalar falan gerek yok diyorum olsun diyor. Ve son buluşmamızda ilişki esnasında aleti diğerine nazaran daha sertti. Öpmeye başladı ama çok tatlı narin öpücüklerdi. Sürekli iltifat edip duruyor bende spor yapan bakımlı güzel bir kızım o da gayet iyi biri. Şimdi mantıken düşünürsek ideal hatta çok iyi bir sevgili olabilir. Cinsel anlamda uyumumuz harika müzik, yemek zevki de uyumlu. Sadece cinsellik değil çok eğlenceli vakitlerde geçiriyoruz. Mesela diyorum sizce bu çocukla ilişkimiz bu şekilde hem romantik hemde cinsellik anlamında iyi giderse benimle ciddi düşünme olasılığı var mı? Çünkü biraz insan sarrafıyım bana bakışları, dokunuşu, konuşması her şeyi farklı. Geçen arkadaşıyla da konuşurken gizlice dinledim beni bayağı överek anlatıyordu. Hatta halısahaya çağırdılar dinlerken yengenle gezicez kb knk demişti.
Güncellemeler
+1 yıl
Önüme gelenle cinsel iliiki yaşamadım 3 kişi ile yaşadım. İlk defa böyle bir şey yaptım 5 aydır birlikteyiz cinselliği azalttı benimle daha çok vakit geçiriyor. Ellemiyor etmiyor ben yanaşırsam durmak bilmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bir de annesi ile tanıştırdı çok iyi fal bakıyor he
Benimle ciddi ilişki düşünür mü?