Telefonunu pek karıştırmam geçenlerde arama olsun video içeriği olsun genelde grup, cuckold , kocasını aldatan veya gözünün önünde yapan kadın tarzı neden böyle şeyler yapar ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Evli erkeklerin büyük bir kısmı, cinsellik konusunda eşlerine farklı bir anlam yüklerler. "Namus" kavramı da aslında bu yüklenen anlamların başında gelir.
Çeşitli istek ve fantezilerini eşleriyle paylaşmaya çekinen erkeklerin bu baskın duyguları yön değiştirmeye, derinleşmeye ve aslında kendine ait olmayan fantezileri sahiplenmeye başlamasına sebep olur...
Cuckold, swinger gibi fanteziler de p*rno etkisi ile hayatımıza girmiş olsa da aslında evli erkeklerin eşleriyle fantezilerini paylaşamaması sebebiyle bastırdıkları duygularının sonucunda sahiplendiği fantezilerdir.
Cuckold fantezisi, Türkiye'de eşini paylaşmak şeklinde algılanıyor. Oysa Cuckold fantezisinin de türleri vardır.
Bazı erkekler, egolarının tatmin olması açısından yanındaki kadının güzel, seksi ve herkesin dikkatini çekmesini isterler. Kadının başkaları tarafından arzulanması ancak ona sahip olan erkeğin kendisi olması erkeği tahrik eder. Bu da cuckold'dur.
Bazı erkekler, ilişkilerinde kadın odaklıdır. Eşinin her şeyin en iyisine sahip olmasını ister. İyi bir cinsel hayata sahip olan kadının mutluluğu, erkeğe de yansıyacağından, eşinin başka erkeklerle kaçamak ilişkiler yaşamasını görmezden gelirler. Bu da cuckold'dur.
Bazı erkekler, cinselliği keşfettiklerinden itibaren p*rno izler. Bu izleme görsel uyarılarının gelişmesine sebep olduğundan, seks yapmaktan çok, seks yapan bir çifti izlemeyi daha zevkli ve heyecanlı bulurlar. Bu yüzden de evlendiklerinde de eşlerini görsel uyaranlarını harakete geçirmesi için başka bir erkekle seks yapmaya ve onları izlemeye teşvik eder. Bu da cuckold'dur.
Bazı erkekler, cinsel problemler yaşamakta, ancak bundan dolayı evlendiği kişinin mutsuz olmasını istemediğinden, eşlerinin başka erkeklerle seks yapmasına boyun eğerler. Bu da cuckold'dur.
Bazı erkekler, farkında olmadığı biseksüel veya eşcinsel eğilimdedirler. Onlar da başka bir erkeğin hem eşine hem kendisine sahip olmasını isterler. Bu da cuckold'dur.
Son olarak, bazı erkekler, aşağılanma fetişine sahiptir. Bir başka erkeğin eşiyle seks yapması eşini aşağılaması, seks sırasında da erkeğe hakaret etmesinden zevk almaktadır. Bu da cuckold'dur.
Her erkeğin cinsel fantezileri olabilir ama ilgi duyduğu veya talep ettiği fantezinin ne olduğunu, nelere sebep olabileceğini de ön görebilmesi gerekir.
Sonuçlarını düşünmeden, eşinin rızası olup olmadığını sorgulamadan, "fantezi kurdum, hadi yapalım" demek bir ilişkide yapılabilecek en büyük hatadır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Siz de muhakkak anlamışsınızdır ki eşiniz cuckold, eş paylaşım gibi ona ilgi çekici veya ilginç gelen bir cinsel fantezinin girdabına girmiş. Bence bir tavır oluşturmak için acele etmeyin. Keza anlık bir merak sonucu ilk kez böyle bir durumun içine girmiş de olabilir. Önceden bu durumla ilgili bir bilginiz varsa şayet daha net bir şey söylenebilir elbet ama şu anlık veri için durum bu yönde gibi görünüyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var? Cuckold hakkında hiç bir bilgin yok bence senin. Hemen damgayı vuruyorsunuz. Belki de cuckold değil de Bull olmayı seviyor?
- +1 yıl
@Wolfmannnn kendimle ilgili kesin ve iddiali bir sekilde konusmam ama sen okuduğunu anlamayan kronik kabizlik birisin anladigim kadariyla. Ben adamin roluyle ilgili bir durumdan mi bahsettim? Hemen damgayi vurdugum kisim neresi? " anlik merak, oncesiyle ilgili veri" gibi kisimlari bir kac kez oku istersen belki anlarsin
- +1 yıl
:D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerak fantezi can sıkıntısı vs saymakla bitmez eşinizin yapısını incelemeden verilen cevap ezbere olur kimisi var okumayı itirafı foto veya video gibi görsel malzemelere bakmayı sever kimi merak eder kimi alıştırmak için bakar vs
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kadın erkek fark etmeksizin aslında herkesin bilinç altında buna benzer fanteziler vardır ve herkes etkilenir böyle şeylerden bu sadece bi düşünce bence bunu eşinle paylaş otur konuş için rahatlar en azından
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
35Cevap
+1 yılGerçekleştirmeye el veremediği fantezisi işte izleyerek törpülüyor, şu sıralar çoğu erkekte yaygın bu durum.
110 Yorumla
Soran+1 yılSebep ne ya kötü oldum neden bu
- +1 yıl
Değer verdiği sevdiği karısının başkası ile olması cinsel olarak çok etkiliyor işte altta yatan nedeni bilemiyorum psikolog değilim ama twitter da falan çok var böyle cuckold swinger videolar falan oralardan izlediyse psikolojik olarak etkilenmiş olabilir. Sana söylemeye çekiniyordur muhtemelen.
Soran+1 yılDeğer verip seviyorsa nasıl böyle olabilir
- +1 yıl
İşte asıl nokta ve her şeyin başlangıcı bu zaten, uzun yıllardır birlikte olduğu sevdiği ve değer verdiği karısının kendi gözünün önünde başkasıyla olması kıskançlıkla beraber tahrik edici geliyor bu fantezilere sahip insanlara, bunda altta yatan psikoloji tam olarak nedir bilemiyorum kimi pasif karakterli oluyor ve daha aktif bir erkeğin kendi karısıyla olması onları etkiliyor kimisi de aktif karakterli olup oradan buradan etkilenip merak ediyor farklılık olsun diye karısını paylaşıyor.
- +1 yıl
Zaten neredeyse çoğu erkekte ya karısını başkasıyla görme ya da başkasının karısıyla olmak istemek gibi düşünceleri var ama genelde düşünce de kalıyor. Tabi bu iki düşünceyi benimsemeyen erkeklerde mevcut herkes aynı değil sonuçta ama çoğunluk o iki düşünceden birini kesinlikle düşünüyor.
Soran+1 yılTeşekkürler yorumların için
- +1 yıl
Rica ederim, geçmiş olsun.
Soran+1 yılGerçekte hiç böyle birşeyi de sezmedim sanırsam düşünce sadece
- +1 yıl
Sana bunun sinyalini hiç vermediyse muhtemelen düşünceden öteye geçmiyordur zaten.
Soran+1 yılSanırsam öyle şimdilik
Gizli Üye(18-24)+1 yılFantezisi öyle demekki. Herkes dışa vurmak eşine anlatmak değil fantezisini. Sadece içinde yaşar birçoğu. Ben de cuckoldum, söylemem büyük ihtimalle evlenirsem eşime
14 Yorumla
Soran+1 yılİçinde yaşamak nasıl etkiliyor peki ne hissettiriyorda böylesin
Cevap sahibi+1 yılSürekli içinde yaşamak pek de iyi bir şey değil tabi. Ama yaşıyorsun bir şekilde. İnternette o tarz içerikler izleyerek öyle profiller takip ederek vs mastürbasyon yapıyorum, öyle yani
Soran+1 yılEvlenmeden nasıl cuckold oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılCuckold bir yönelimdir. Sen evlenmeden önce kadın değil miydin, ya da heteroseksüel değil miydin? Evlenince mi keşfettin bunları?
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kocan bunu seninle yapmaz ama izlemekden belliki zevk alıyor... seninle seks esnasında tavrı hiç değiştimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Farklılık istiyordur ama seni paylaşacağı anlamına. gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni başkasıyla düşünüyordur ya da grup flan biri daha olsa iki erkek iki kadın diye öyle evlile var ya çoğalıyorlar görüyorum daha yeni tanıdım hatta birini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki seninle ilgili farklı hayalleri planları var hiç sana bahsetmedim bunlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunlar onu tahrik ediyor...öyle başlar... bi süre sonra sana ima eder ve zamanla açılır. bende de öyle oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanırım bu bende de var kurtulmak istiyorum ama olmuyor isterseniz kendimden anlatabilirim size? Ne gibi bir şey olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olabilir, seni başkalarını ile düşünmek tahrik ediyor çünkü
010 Yorumla
Soran+1 yılNesi tahrik edebilir böyle birşeyin
Cevap sahibi+1 yılNeden etmesin ki, bir başkası sana zevk veriyor seni heyecanlandıriyor ve bu eşinin gözü önünde oluyor hem kıskançlık hem haz:)
Soran+1 yılSende böylesin heralde
Cevap sahibi+1 yılEvet böyleyim
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılNeden, anlamsiz bir soru aslında, çünkü diğer onlarca fantezi gibi bu da bir fantezi. Heyecan seviyesi haz seviyesi yüksek bir fantezi. Çünkü içinde kıskançlik duygusunun olduğu pek fantezi yoktur. Hele de bu duygunun kişiyi tahrik ettiği;)
Soran+1 yılTanımak isterdim sizi
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayim?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni başkasına s... ktirip izlemek istiyor belliki.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle değildir
Cevap sahibi+1 yılBilemem. Belliki böyle bir isteği var.
+1 yılHerkes kafadan sallamış, buradaki yorumlara bakarsan aklın çok karışır.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş doğrusu
- +1 yıl
Burada konuşmak istemediğim şeyler çünkü.
Soran+1 yılNeden burada konusunca ne oluyor
- +1 yıl
Yorumum kaldırılmış sistem tarafından
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkat başka biri ylw gelmwsin eve 😊 sana ortak çıkacak tövbe tövbe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı durumdayım sürekli bu tarz ortamları araştırıyorum. Bekarken birşeylerde yaşayınca aklından çıkmıyor insanın.
00 YorumlaSwinger cuckold ilişki eğilimi var sanırım sana acılmakta sorun yaşıyor
00 YorumlaDemekki seni öyle görmek istiyor. Sen de istermisin sana teklif etse grup falan
00 Yorumlaİnsan psikolojisi çok değişik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayalinde seni tost yapmak istiyor..
00 Yorumla
+1 yılDemekki adam o tarz şeylerden hoşlanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorunun cevabını biliyorsun. sen istiyor musun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki öyle fantezi seviyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Yapmak istiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi yapmak istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayCuckold o net
00 Yorumla
+1 yılNedeni ortada işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merakı var sa demek
00 Yorumla
+1 yılBoşa
00 Yorumla
+1 yılSende de merak var mı
00 YorumlaSenden memnun değilmi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöğrenebildin mi sebebini? derdi neymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de öyleyim tanımak isterim seni.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇık gizliden
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Cevap sahibi+1 yılSen onun gibi bir kocayı hak ediyorsun kesinlikle sktrilmelisin :D
Cevap sahibi+1 yılbunu yapma sebebini söyle
Gizli Üye(30-35)4 ay00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıleşin sapık mı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel hayatınız nasıl?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. çoook aykırı çok.
00 Yorumla
+1 yılSeni boş ver birine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna sor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapıyor musunuz :D?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet :D?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım