Cinsel Yaşam Erkek arkadaşım sevişirken konuş benimle diyor. Ne söylemeliyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yani o * yatakta ne diyebilirim ki? Nasıl bi konuşma istiyo? Özellikle erkekler böyle bi şey ister misiniz ne dense hoşunuza gider Erkek arkadaşım sevişirken konuş benimle diyor. Ne söylemeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Şarki söyle;Elimi de kolumu da bağla hadiBi odaya bi ömür hapset hadiBecerebilirsen zaptet hadiYangınım çok büyük oooo 2 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Içinden gelenleri söyle ne kadar güzel olduğunu nasıl iyi becerdin yeni onu başka nasıl becermek istediğini 0 0 Yorumla
YorumcuBekar Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Kışkırtıcı kelimeler istiyor sanırım. Ben olsam öyle isterim 0 0 Yorumla
OBirFilozof Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Ne demek istediğini bilmiyosan aslında çok kolay öğrenebilirsin 0 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Savaşta ölmek üzereyken yaşanan diyalog değil miydi bu 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Argo şeyler duymak istiyor sk beni demen gibi mesela 0 0 Yorumla
Şakişaki1 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Onun seni ne derece güzel mutlu ettiğini söylemeni inlemeni vb istiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ''Doların hali ne olacak' de ya da ''havalar da iyi soğudu hee'' gibi şeyler. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zkxkkxkx libido killer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yapamıyorsam kimse yapmasın banane sdjfksljfs Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. aslanım kaplanım filan de adamın gururu okşansın işte 😂😂 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. parçala beni yine beni ayır beni doldur beni de 🤭🤭🙈🙈🙃🙃 0 0 Yorumla
Dewy_Mi_O Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl 2. Dünya Savaşı'ndaki alman tanklarından bahset. d 3 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yala ban öp beniDaha hızlı badele filan deee 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. küfürlü argo istiyor zevkli olur 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Hiç sevmem konuşulmasını inlemesi hoşuma gider 0 0 Yorumla
okuyanadam34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Zük beni erkeğim falan demeni istiyor. öv onu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Konuşarak boşalma süresini uzatmak istiyordur 0 3 Yorumla barrella +1 yıl Yatakta konuşmayı sever misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barrella hayır odaklanamıyorum öyle erkeklerin çoğu sever ama boşalma süresini uzatması için tamamen kendini seks piskolojisine vermemek için Yorumla barrella +1 yıl İnlemek odaklanmana etki ediyor mu Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Onu öven kelimeler kurmanı istiyor olabilir 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. kimle sevişirken? 0 0 Yorumla
RetroIronik Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Ben de sevyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Şarki söyle;
Elimi de kolumu da bağla hadi
Bi odaya bi ömür hapset hadi
Becerebilirsen zaptet hadi
Yangınım çok büyük oooo
Içinden gelenleri söyle ne kadar güzel olduğunu nasıl iyi becerdin yeni onu başka nasıl becermek istediğini
Kışkırtıcı kelimeler istiyor sanırım. Ben olsam öyle isterim
Ne demek istediğini bilmiyosan aslında çok kolay öğrenebilirsin
Savaşta ölmek üzereyken yaşanan diyalog değil miydi bu
Argo şeyler duymak istiyor sk beni demen gibi mesela
Onun seni ne derece güzel mutlu ettiğini söylemeni inlemeni vb istiyor
''Doların hali ne olacak' de ya da ''havalar da iyi soğudu hee'' gibi şeyler.
Zkxkkxkx libido killer
Ben yapamıyorsam kimse yapmasın banane sdjfksljfs
aslanım kaplanım filan de adamın gururu okşansın işte 😂😂
parçala beni yine beni ayır beni doldur beni de 🤭🤭🙈🙈🙃🙃
2. Dünya Savaşı'ndaki alman tanklarından bahset. d
Yala ban öp beni
Daha hızlı badele filan deee
küfürlü argo istiyor zevkli olur
Hiç sevmem konuşulmasını inlemesi hoşuma gider
Zük beni erkeğim falan demeni istiyor. öv onu.
Konuşarak boşalma süresini uzatmak istiyordur
Yatakta konuşmayı sever misin
@barrella hayır odaklanamıyorum öyle erkeklerin çoğu sever ama boşalma süresini uzatması için tamamen kendini seks piskolojisine vermemek için
İnlemek odaklanmana etki ediyor mu
Ohhh mik beni falan de
Onu öven kelimeler kurmanı istiyor olabilir
Argo sözler söyle
sohbet azdırıcı her iki cins içinde
kimle sevişirken?
Ben de skilsem keşke
İlişki yap
Ben istemem
Ben de sevyorum
İyi geçiyor mu bari