Cinsel Yaşam Yakın arkadaşınız size yanlışlıkla nude atsa ne tepki verirsiniz? ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Soru yukarda hadi bakalım🔥🔥 Güncellemeler+1 yıl Herkesin yakın arkadası karşı cins sanirim 😂 hemcinsiniz olur diye sorduydum aslında Yakın arkadaşınız size yanlışlıkla nude atsa ne tepki verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Şaşırırım ve sorarım nereden icap etti bu diye 0 0 Yorumla
AslındaKimimBen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bilerek de atan oldu, yanlışlıkla diyen de. Her iki şekilde de ağızlarına ettim. Hoşlanmadığım insanların hiçbir yeri ilgimi çekmiyor; yeteri kadar gördüm üni. yıllarında. 0 0 Yorumla
Nævis Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Utanmasın diye hemen silip unuttum derim. 4 1 Yorumla ruby87 +1 yıl Ay çok tatlı bi tepki🤭 Yorumla
Candanbirkızz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Beğendiğim biriyse erkek ya da kız bozuntuya vermem hoşuma gider ))) 2 1 Yorumla MonthechristoM +1 yıl Kör istedi bi göz ALLAH verdi iki göz diyosun yani 😂 Yorumla
Candanbirkız Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Şimdi şöyle bu ondan hoşlanıp hoşlanmadığımla ilgili birazda 2 1 Yorumla Candanbirkız +1 yıl ya da fiziği güzel olup olmamasına bağlı daha yüzeysel düşünürsem : ) Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl bi kere atmışlığı oldu çoook eskiden :D sonra uzun süre aklımdan çıkmamıştı. sende de ne mal varmış haberimiz yok arkadaş olmazdık dedim :D sövdü :D 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl valla erkekse canımsın bana niye atıyon diye azarlarım heralde kızsada altında baska bi niyet ararım ruhum fesat :)) 0 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tam anlamıyla nude degildi aslında, sütyen olan bir resim gelmişti,, sana çok yakışmış yazdım, o hemen sildi, ama sonrası daha güzel oldu☺️ 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Oldu bir kere yanlışlıkla hemde kaplıydı biraz utandı sakın kimseye deme diye hala yalvarır bende kızdrıyom onu Dıycem diye deli oluyor 🙂🙂 0 0 Yorumla
MAHŞERİN3ATLISI Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yanlışlık babasına ya da erkek arkadaşına atarım fotoyu bende sjsjsj 0 3 Yorumla ruby87 +1 yıl Çok fenasın😂 Yorumla MAHŞERİN3ATLISI +1 yıl sjsjsjsj hemcinsim atsa direk wp gurubuna loading Yorumla ruby87 +1 yıl Korkulur senden yaa Yorumla
GölgeninGüncesi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Yanlışlıklaysa siler unuturum. Bilerek yapıldıysa fırsatı değerlendiririm. 1 0 Yorumla
geceyisevenbirkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Kendisi bilir ister atar ister atmaz ama hoşuma giderdi. 0 0 Yorumla
saat4 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bu da y. rak mı erdal abi diyerek fotoğrafını çeker gönderirim Hodri meydan 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Ben erkek olarak yakın arkadaşım yok 😂. Şaşırırım vallaha donar kalırım. 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benim yakın arkadaşlarım karşı cins arada atarlar ama yanlışlıkla değil, bir davet olarak düşünelim. 0 0 Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gider döverim hayırdır olm beni mi kesiyon diye kızla falan konuşmam öyle samimi :D 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yanlışlık olmuş bir durum görmezlikten gelir silerim 0 0 Yorumla
Sempatiiko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hemcinsim atarsa belasını * karşı cinsim atarsa şansını * hemen o resmi silerim 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Fotoyu siler hemen ararım, yaptığı şeyin yanlış olduğunu söylerim. 0 0 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Siler zaten görmezden gelirim bende son görülme falan kapalı her zaman 0 0 Yorumla
I-am-a-S1mp Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl çok teşekkür eder ve karşılığını veririm ahahahahah 0 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. karşı cins yakın arkadaşım olmadığına göre iyi karşılamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En yakın kız arkadaşım atsa teşekkür ederim. En yakın erkek arkadaşım atsa sülalesine söverim. 0 0 Yorumla
SudaTerleyenBalık1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Tepki vermem yanlışlıkla derse tanıdığım için şaşırmam 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tepki vermem bir şey demem 2 2 Yorumla ruby87 +1 yıl yok mu sayarsın Yorumla mihribann1 +1 yıl Yok saymam biraz eglenmis gibi yaparım ama kıracak bir şey yapmam 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biseks oldugumdan mutlu olurum 3 1 Yorumla Aquaboy82 +1 yıl Bişey olmaz Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ohaa onu sapık olduğunu düşünürüm 2 0 Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. En yakın arkadaşım kemal benim abowwwww 🤣🤣🤣🤣 0 2 Yorumla ruby87 +1 yıl Kemalin malzeme meydanda 😂 Yorumla Korayy_3127 +1 yıl Ayıp bre bende ona prno video atarım demek ki zor durumda kankam da yardımcı olurum Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Sakla samani gelir zamani 🤣🤣 0 2 Yorumla ruby87 +1 yıl Tehtittt şantajj Yorumla BuğraÖz +1 yıl 🤣🤣 discovery channel da pis işler Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Seni hınzır kime atacaktın derim. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok sorun etmem.Silerim gider mesaji 0 0 Yorumla
Akbeyy_52 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Daha çok isterim atsın yani sıkıntı yok olacak ki 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. vücudun çok güzelmiş hoşuma gitti derdim 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl hoşuma giderdi. Sana atsa sen ne yapardın 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Kızsa olabilir erkekse dilerim uyarırırm 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yanlış oldu galiba derdim 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Görmemezlikten gelir silerim. Bahsini bile açmam.. 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burdan da geliyor öyle fotoğraflar 🤭🤭 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kalakalirdim 😂 3 1 Yorumla ruby87 +1 yıl Ben de şoke oldum zaten 😄
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. yanlış attın farkında mısın derdim 0 1 Yorumla ruby87 +1 yıl Çok olgun bi davranış Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yanlış gönderdin der konuyu kapatırım. 0 4 Yorumla ruby87 +1 yıl Çok olgunsunuz beyefendi Yorumla technocrates +1 yıl İltifat olarak alıyorum, teşekkür ederim. Yorumla ruby87 +1 yıl Rica ederim. Art niyetle demedim zaten Yorumla technocrates +1 yıl O zaman daha da teşekkür ederim. Saygılar sunarım. 🌹 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızsa bende ona atardım, tabii yanlışlıkla… 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Harika olur. Mutlu olurum. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. güzel memelerin var derim 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Bilmem :)) 2 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Görmemiş gibi tepki gösteririm 0 0 Yorumla
TCemreys Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Şok BİM 0 2 Yorumla ruby87 +1 yıl Yok a101 Yorumla TCemreys +1 yıl Migros Yorumla
Cnnozgl Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tahrık olurdum 😂 0 2 Yorumla ruby87 +1 yıl Erkek olsada mı Yorumla Cnnozgl +1 yıl Hayır tabi Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl karşı cins mi 0 2 Yorumla ruby87 +1 yıl İki türlüsünede cevap ver sen Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl yorum harici yazayım Yorumla
redlabell34 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İyi olurdu 0 2 Yorumla ruby87 +1 yıl Erkek olsa da mı Yorumla redlabell34 +1 yıl Hayır o zaman dalga geçerdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Şaşırırım ve sorarım nereden icap etti bu diye
Bilerek de atan oldu, yanlışlıkla diyen de. Her iki şekilde de ağızlarına ettim. Hoşlanmadığım insanların hiçbir yeri ilgimi çekmiyor; yeteri kadar gördüm üni. yıllarında.
Utanmasın diye hemen silip unuttum derim.
Ay çok tatlı bi tepki🤭
Beğendiğim biriyse erkek ya da kız bozuntuya vermem hoşuma gider )))
Kör istedi bi göz ALLAH verdi iki göz diyosun yani 😂
Şimdi şöyle bu ondan hoşlanıp hoşlanmadığımla ilgili birazda
ya da fiziği güzel olup olmamasına bağlı daha yüzeysel düşünürsem : )
bi kere atmışlığı oldu çoook eskiden :D sonra uzun süre aklımdan çıkmamıştı. sende de ne mal varmış haberimiz yok arkadaş olmazdık dedim :D sövdü :D
valla erkekse canımsın bana niye atıyon diye azarlarım heralde kızsada altında baska bi niyet ararım ruhum fesat :))
Tam anlamıyla nude degildi aslında, sütyen olan bir resim gelmişti,, sana çok yakışmış yazdım, o hemen sildi, ama sonrası daha güzel oldu☺️
Oldu bir kere yanlışlıkla hemde kaplıydı biraz utandı sakın kimseye deme diye hala yalvarır bende kızdrıyom onu Dıycem diye deli oluyor 🙂🙂
yanlışlık babasına ya da erkek arkadaşına atarım fotoyu bende sjsjsj
Çok fenasın😂
sjsjsjsj hemcinsim atsa direk wp gurubuna loading
Korkulur senden yaa
Yanlışlıklaysa siler unuturum. Bilerek yapıldıysa fırsatı değerlendiririm.
Kendisi bilir ister atar ister atmaz ama hoşuma giderdi.
Bu da y. rak mı erdal abi diyerek fotoğrafını çeker gönderirim
Hodri meydan
Ben erkek olarak yakın arkadaşım yok 😂. Şaşırırım vallaha donar kalırım.
Benim yakın arkadaşlarım karşı cins arada atarlar ama yanlışlıkla değil, bir davet olarak düşünelim.
Gider döverim hayırdır olm beni mi kesiyon diye kızla falan konuşmam öyle samimi :D
Yanlışlık olmuş bir durum görmezlikten gelir silerim
Hemcinsim atarsa belasını * karşı cinsim atarsa şansını * hemen o resmi silerim 🤣🤣🤣
Fotoyu siler hemen ararım, yaptığı şeyin yanlış olduğunu söylerim.
Siler zaten görmezden gelirim bende son görülme falan kapalı her zaman
çok teşekkür eder ve karşılığını veririm ahahahahah
karşı cins yakın arkadaşım olmadığına göre iyi karşılamam
En yakın kız arkadaşım atsa teşekkür ederim. En yakın erkek arkadaşım atsa sülalesine söverim.
off bee sende de ne mal varmış derdim herhalde :D :D
Tepki vermem yanlışlıkla derse tanıdığım için şaşırmam
Tepki vermem bir şey demem
yok mu sayarsın
Yok saymam biraz eglenmis gibi yaparım ama kıracak bir şey yapmam 😊😊
Biseks oldugumdan mutlu olurum
Bişey olmaz
Ohaa onu sapık olduğunu düşünürüm
En yakın arkadaşım kemal benim abowwwww 🤣🤣🤣🤣
Kemalin malzeme meydanda 😂
Ayıp bre bende ona prno video atarım demek ki zor durumda kankam da yardımcı olurum
Sakla samani gelir zamani 🤣🤣
Tehtittt şantajj
🤣🤣 discovery channel da pis işler
Seni hınzır kime atacaktın derim.
Çok sorun etmem.
Silerim gider mesaji
Daha çok isterim atsın yani sıkıntı yok olacak ki
Sana kim attı neresini atmış 😅😄
vücudun çok güzelmiş hoşuma gitti derdim
hoşuma giderdi. Sana atsa sen ne yapardın
Kızsa olabilir erkekse dilerim uyarırırm
Sendede iyi mal varmış he derdim:))
Yanlış oldu galiba derdim
Bize mi gozu diktin mk derim
Görmemezlikten gelir silerim. Bahsini bile açmam..
çok hoşuma giderdi :)
Tepki vermem silerim paylaşımı
Çok etkilenirim ve hemen ss alırım
Burdan da geliyor öyle fotoğraflar 🤭🤭
karşılık verırdım aynı şekikde :D
kalakalirdim 😂
Ben de şoke oldum zaten 😄
yanlış attın farkında mısın derdim
Çok olgun bi davranış
Yanlış gönderdin der konuyu kapatırım.
Çok olgunsunuz beyefendi
İltifat olarak alıyorum, teşekkür ederim.
Rica ederim. Art niyetle demedim zaten
O zaman daha da teşekkür ederim. Saygılar sunarım. 🌹
Kızsa bende ona atardım, tabii yanlışlıkla…
Harika olur. Mutlu olurum.
Erkek ise sıkıntı :/ kadın ise şaşırırım
güzel memelerin var derim
Bilmem :))
Görmemiş gibi tepki gösteririm
Şok BİM
Yok a101
Migros
Tahrık olurdum 😂
Erkek olsada mı
Hayır tabi
karşı cins mi