Nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama bilmeyi de istemezdim. Karşısındaki erkeğe insan muamelesi değil de, it muamelesi yapıyorsa o kadın tiksinme sebebidir. Erkeklerde de akıl, fikir yokmuş gibi böylelerinin her dediğini yapıp peşlerinden gitmiyor mu... O da ayrı bir mesele.
Kadına aç genelde Türk erkekleri. İsteklerini (ki bunlar genelde yatak ile alakalı) geri çevirmeyince erkek bağlanıyor. Bşr de aşık olup onu vazgeçilmez görenler de it gibi oluyor (senin tabirinle).
Evet dedemiz ibrahim. Onlar çocuklarından biri ismailden biz de İshak ve onun oğlu yakup (İsrail) dan geliyoruz. Ama biz Arap kesinlikle değiliz. Çünkü onlar kutsal yasayı da bilmiyor.
Siz daha yoğun Arap hayranlığı yaşıyorsunuz. İbadet diliniz bile Arapça. Araplaşma hat safhada. Bizim dört yanımız Arap lakin kendi dil ve dinimizi koruyoruz. Tevrat da mevcut dediğim yasa.
Siz içe kapanık bir topluluk olduğunuz için böyle oldu. Araplar akıncı savaşçı fetihçi yayılması daha kolay bir topluluk. Ayrıca bir amaçları varken kimse onlar önünde duramamıştı. Dünyanın zevkine daldıkları an dağıldılar. Yahudilerin farkı güçlü örgütlenmesi.
Kadına kanunda ceza yok yalanı iftira sı ile ömür boyu yatar erkek bunu biliyor bu bir. Digeri de büyü yolu güzel kardeşim büyüsü ile yanında yapsa sevinir görmez aptal olur erkek
Kaybetmeyi göze almadan kazanamazsın. CÜNKÜ kızlar hep kaybetme korkusunu yansıtıyo. Bunu dersem gider mi. Bunu söylersem ters öi teper. Bunu düşününce karsıdaki anlıyor dillendirmesen bile. Enerji yoluyla. Bunu farkedince de naparsam yapıyım hep burada nasıl olsa der. Bizim acımızdan da böyle. Ben şahsen hiç köpek olanı sevemedim
Ona it olmussa kiz ona neler olmustur neler Bir filmde gormustum kiz erkege para veriyor ondan ayrilmasin diye ve o parayi nasil kazaniyor yasli adamlarla itlerle iliki yasayip p*rno cekerek Sanhse ben bana it olan bayan istemem dost olan arkadas olan yoldas olan bayan isterim it istesem heryer it dolu
Malliktan başka bişi değil bu durum açıyorum böyle insanlara bir kızın iti olmak nedir Allah aşkına yazık ya düştüğü duruma bak hiç bir kiza karşı böyle olmam
Karşı tarafın zaafından ya da zayıflığından yararlanmak. Ve bence dünyanın en ezik insanı, karşı tarafın zayıflığını avantaj zanneden insanlar. Ben gram saygı duymaz ve çevremde barındırmam.