Eşinden gizli sanal seks yapan adam düzelir mi?

Arkadaşlar baştan anlatacağım üşenmeden. Şimdi ben birine mesaj atmıştım bu adam benim Ünvden mezun olduğum şehirde yaşıyor. Oradayken beğenirdim ama sevgilim olduğu için yaklaşmamıştım. Sosyal medya falan da pek aram yoktur. Orada yaşayanlarla irtibatım da kalmamıştı. Neyse instagramdan ben bunu gördüm mesaj attım ama naber nasılsın diye değil. Biri seninle ilgili bana bir şey söyledi diye. O da yalan olduğunu anlamış olacak ki ertesi gün bana saçma sapan bir hesaptan mesaj geldi. Kandırabildin mi bari diye. Anladım o olduğunu. Neyse hesaba baktım bildiğin sanal seks için açılmış bir hesap şok oldum. Neyse bir şekilde onunla konuşmaya başladık meğerse evlenmiş bana söylememiş. Sonradan bunu da öğrendim buna bir sürü hakaret ettim sildim ama dayanamadım geri yazdım konuşmaya başladkk. Bu adam hem evli hem sanal sks yapıyordu anlayacağınız. Başlarda takmıyordum ama alışıp bağlandıkça kıskanmaya başladım o hesabı takip ettim her gün story atıyordu bayanlar dm gelin şeklinde. Neyse ben artık dayanamadım hepsini anlattım hem evlisin hem benimle konuşuyorsun hem de oralardasjn diye. Ağladım gözyaşlarıma dayanamadı üzüldü falan yeminler etti bitti girmiyorum diye. Allah kuran çarpsın girmiyorum senin haricinde kimseyle konuşmuyorum diyor ama bazen içime kurt düşüyor. Bu adamla aramızda cinsellik de var. Eskiden böyle işlerim var der kaybolurdu bilirdim oralarda olduğunu yine işim var deyip gittiğinde yine mi oralarda diye içim içimi yiyor. Sizce o kadar yemine o kadar gözyaşına daha girer mi oralaara?
Eşinden gizli sanal seks yapan adam düzelir mi?