Hamileyim ve eşim bana hiç dokunmuyor. Ne yapılmalı?

Oncelikle merhabalar herkese,

34 haftalik hamileyim yani neredeyse bir ay bir hafta kaldi doguma. Kendimi o kadar uzgun hissediyorum ki inanin kac gece aglaya aglaya uykuya kalmisimdir bilmiyorum. Genc ve bakimli birisiyim kendimden hic suphem yok zaten hepi topu 5kg aldim yani kilom tamamen bebek ve su gobegim ufacik kiyamam bebegime… Buna ragmen hamile kaldigimdan bu yana esim cinsellik konusunda benden cok uzaklasti bana dokunmuyor aylar oldu en son beraber olali o da hep benim cabamla yoksa o da olmazdi. Konustum onunla kac defa sinirden laf attim ama nafile bana bir aciklama yapmiyor. En son utanmadan bana sende gorende kurakliktan cikmissin diyecek dedi. Cok uzuldum cok.. Biz bebegimizi isteyerek yaptik aylarca da bekledik cok sukur oldu da cok mutluyuz heycanliyiz.

Esim hicbir Zaman oyle cok istekli birisi degildi ama simdi hic degil. Daha bebek gelmeden bizim evliligimiz bitti gibi. Kafamda o kadar cok soru var ki inanin buraya sigmaz. Bu mu artik benim hayatim kimligim sadece anne olmak mi? Evliligimiz bu mu artik sadece sarilip yanaktan opulmek mi?
Hamileyim ve eşim bana hiç dokunmuyor. Ne yapılmalı?