“Özledim seni, sesini, nefesini, tenini çok özledim. Seni istiyorum. Senin olmak istiyorum. Senin her yerine dokunmak öpmek istiyorum. Ilık ılık nefesini hissetmek, sıcak bedenini bedenimle bütünleştirmek istiyorum. Seni her şeyini özledim. Lütfen Anka beni, sen de beni istiyorsun biliyorum. O halde kır zincirlerini ve arzularınla gel…” derdimmm 😘🥰😍😇🌸😎
Duvara dayayıp özledim seni dilim damagim kurudu. Sensiz dudaklarım dune gezegenine döndü. Çölde balık arayan bedevi oldum. Devenin hörgücünde aylarca bekleyen su kütlesi gibi oldum. Sensiz yaşamın zorluğunu tattım. Seni seviyorum. Seni her şeyden çok seviyorum. Milyarlarca insana hayır diyebilecek kadar çok seviyorum. Hasret kaldım ateşli bakışlarına. Bana baktığın zaman ateş ejderhası oluyorum. Tenim yanıyor ve senin tenini yakmak istiyor. Yana yana ömrüm seninle harlanmak istiyor. Vazgeçemem asla senden, ayrılamam hayalimizden. Kurtulamazsın benim gibi bir deliden çok uzaklaşma benden. Gittiğin yerlere geri dön sevgilim levhaları asarım. Gel bana birtanem gel bana muhteşem yüzyılım. Muhteşem Kanunin seni gönül sarayında bekliyor. Senin o bedenini akıncılar gibi keşif yapmak ve atak yapmak istiyorum. İçindeki bütün bölgeleri fetih etmek istiyorum. Benim ol istiyorum hunharca ve defalarca. Durmadan, yana yana, aka aka, baka baka melek yüzlüm. Derdim ve sonuç efsane olurdu sister 😜
içim alev alev yanarken.. gözlerime baktığımda ne görüyorsun diye sormak.. gelen cevaba göre ya yanmak ya sönmek mantıklı gibi geldi bana.. çünkü arzulamak gözlerle başlar gözlerinden bunu fark etmiyorsa sormak gerek sorduğunda hala bunu anlamak istiyorsa sana soğuk olanı kutuplardaki buzullarda bırakmak lazım
Bu kadına göre değişir, resimdeki gibi duvara dayamak, kucaklamak, omuza atmak, aynı evde ise tezgaha oturtmak, herkesin içinde öpebilecek cesarete sahip olmak, bazı güzel sözler ya da seksi hediyeler ile söylemeyi doğru buluyorum.
Bu da değişken bir durum. Bazı kadınlar sıcak ve naif sözleri etkileyici bulur, bazıları daha sert ve argo sözleri. Kokunu özledim, dudaklarından nefes almak istiyorum da olabilir, bu gece seni sabaha kadar düzeceğim diyip kucaklamakta. İkisini de gördüm
Uyması mümkündür oldukça, tam uyum için başka şeylerde gerekli. Kova kadınıyla ilgili bazı şeyler biliyorum. Çok asil, güçlü bir kadın. Konu seks ise, seni tanıyan birine sınırın yok, birde seversen tutku ile bağlısın; dişi, yerine göre vahşi, erotizm kraliçesi.
"Sizin ordan geçince Bizi hayal edince Oynayan filmleri saatlerce Dedim ki çek bakalım İçine de siner, tenine de Bi geçirirsem seni ellerime Pervane döne döne, itaatkar bir köle Neler geçiyor aklımdan tövbe, tövbe "