Gizli Üye(30-35)+1 yılEsini tanimiyiruz. Sana nasil davranir bilmiyoruz. Heyecanla ve o anin verdigi haz ile hircinlaşadabilir. Bazi erkekler duzenli seks yapsalar bile yataga girince kendilerini kaybediyorlar. Aldigi zevkten ve heyecandan kadini dahi görmüyorlar. Eger oyle biriyse canını yakabilir ama temkinli ilerlerse, seni rahatlatirsa sorun olmaz. Sahsen benim eşim tecrubeliydi kendimi ona biraktim sorun da yaşamadım. Ama tecburesiz ve ilkini benimle yapacak olsaydi tedirgin olurdum. Belki kontrolu ben alirdim. Yani üstüne çıkar yavas yavaş ben icime almaya çalışırdım. Bunu konuşun. Bizim ulkede kadinlarimiz nedense kendi esiyle bile konuşmuyor bunlari. Anlat durumunu. Korkuyorum de, bana nazik davran de, bol bol ön sevisme yapalim beni iyice islat de, kayganlaştırıcı kullanalim de, eger ilk sefer olmazsa zorlamayalim baska zaman deneriz de. Yani konus eşinle. Bizim ulkemizde cinsellik o kadar tabu ki esler birbiriyle dahi konusmadan yapıyor bu işi. Sonra can yakmalar, cinsellik bu muymus deyip sogumalar. bu soguma cogunlukla kadinda oluyor. Mumkunse bütçeniz varsa birkac seans psikologa gitmeniz bile cok faydali olur. Ikinizde rahatlarsınız. Ozellikle kadin olarak sen rahatlarsin. erkegin kafasinda acır mı kanar mı, kanamam cok olur mu dusunceleri olmuyor. Bunlar kadin icin sorun. Bunlari en bastan bir uzmanla gorusmek bence daha iyi. Cunku kendini en basta kasarsan zaten yine sonuc bir kadin doguma ya da psikologa cikacak. En baştan daha iliskiye girmeden birinden destek almak ilk gecenizin saglikli ilerlemesine de fayda sağlar. esinle konusmaktan ve destek almaktan çekinmeyin.
22 Yorumla
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim durumumuz var psikoloğa gitmeye dediğiniz gibi yapmam en sağlıklısı dünden beri gelen yorumlardan sonra dahi hala korktuğumu hissediyorum o odada napacağım nasıl devam edecek acaba bilebilir mi nasıl davranacğını diye içim içimi yiyor evlenmemeyi bile düşünüyordum bazen. çok baskıcı bir ailede büyüdüm babam öpüşenlere bile or. sp damgası vurduğundan kendimi cinsellikten tamamen soyutladım istemsizce. şimdi hem ya bir şey olursa ya da onu mutlu tatmin edemezsem diye korkuyorum. sanırım önce onunla sonra da bir psikologla seans yapmak en mantıklısı olacak.. yorumunuz için ve beni cidden anlayıp empati kurduğunuz için yeniden teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek😊 psikologa sadece sen degilde esinle beraber git. Eşine psikolog kadin psikolojisini falan anlatabilir belki psikolog. Eşininde belki endiseleri vardir. Evet kadinlar icin ilk iliski daha onemli ama erkekler icinde onemli olabiliyor. O da stres icinde olabilir. Seni incitmekten korkuyor olabilir, basarisiz olmaktan korkuyor olabilir heyecandan ya erekte olamazsam ya daha baslamadan boşalırsam, ya her seyi berbat edersem gibi gibi endiseleri vardir onunda belki. Onunda görüşmesi iyi olur. Esininde hem kendi icin hemde seni anlamak icin bu seanslara onunda ihtiyacı olabilir.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle şimdiden allah mutluluğunuzu daim etsin.
Soruna gelecek olursak, ilk gece yani düğün gecesi olmak zorunda değil. Ertesi günde olabilir. Ama ne kadar erteleme olursa ileride başlaması o denli güçleşebilir.
Acı konusuna gelecek olursan, aceleci ve sert davranırsa acı duyabilirsin.
Ancak yavaş nazik ve yeterli ıslandıysan sorun yaşamadan ilişkini yaşayabilirsin. Ön sevişmeyi uzun tutmaya çalış. Acıyacak korkusu ile kendini kasarsan acır. Öpüşme sevişme koklaşmayı uzun tutarsan yeteri kadar ıslanma yaşarsın. Siz her ihtimale karşı kaliteli kokusuz bir kayganlaştırıcı alın ve başucunuzda bulundurun.
İlk girişte sen yatakta uzan ve eşinin gözlerine bakarak onun ilerlemesine müsade et.
İlk girişten sonra hemen git gel yapmayın. Hafif hateketlerle vajinanın penise alışması için zaman tanıyın.
Unutma ne kadar rahat olursan o kadar kolay yaparsın.12 Yorumla
Soran+1 yılçok yardımcıı oldu teşekkür ederim yorumunuz için :)
Deneyımsız olmanız sıkıntı. Ama o acı olayını falan hurafelerı unut oyle bırsey yok sadece dılkat etmelısınız.
Mesela sen onu yönlendır ön sevısmeyı uzun tut ve sen ıslanmadan gırmesıne musade etme.
Girerkem baktınkı anı gırecek acıyormus gbi kendını gerı çek ve yavas yavas gırmesını sagla.
Girdikten sonra hemen gıt gel yapmaya baslamasın bıraz beklet ıcınde delıgın penıse gore genıslesın.
Sert davrandıgında uyar vs vs sorun yasamazsın12 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten en yardımcı yorumdu çok çok teşekkür ederim ama bu kadar düşünmeyle vajınusmus olmaktan da korkuyorum çok endişeliyim evlenmekten vazgeçmek bile geliyor bazen aklıma. endişemi atabilirsem dediklerin çok yararlı çok çok sağ ol
- +1 yıl
Ya sen bakma sacma sapan konuslanlara madem o kadar korkulacak ve acı veren birşeyse nıye butun ınsanlık seks dıye ölüyor. Demekki zevkli degılmı.
Sen sadece zevkıne odaklan sert davranmasına musade etme cunku ilk olacak..! Acıyor numarasıyla yavaslat 😉 daha detay yazamıyorum burdan sisteö acık yazınca sılıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle korkarak ya da korkutarak insanların ilişkilerinin içine ediyorlar bir anlık sızı ya da acı oluyor ya da hissetmiyorsun bu korkma olayını çözemedim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin tavsiye ettiği gibi, ıslanmadan asla girmesine izin verme. evliyim. can yakmadan girdim eşimin içine. artık baya tecrübeliyim bu konuda. güzelce ıslandıktan sonra gözlerine bakmalı. içine ilerlerken iki üç cm sonra bi duvarla karşılaşacak eşin. oraya temas edip geri çeksin, sonra daha şiddetli temas ederek geri çeksin. böylece ufak ufak zorlamalarla o arada gözlerine bakarak içine girsin. en derinine kadar ilerlesin ve orada dursun. vajinan o genişliğe alışsın. git gele başlamasın. en derinind 2-3 dk öpüşün vs. sonra yavaş yavaş git gellere başlasın
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, ilk gece korkusu birçok kadının yaşadığı bir problemdir, ağrıdan, kanamadan, ya da eşlerine yetememekten korkarlar,, oysa korku, bu bahsedilen şeylerin tamamının yaşanmasına neden olur.
İlk ilişkide önemli olan penetrasyonun tam anlamıyla hazır olunduğunda gerceklesmesidir, kadın yeteri kadar isteklendiginde islakligi artacak ve vajinal kaslar gevşemiş olacaktır,, doğru pozisyon ve doğru şekilde penetrasyon gerçekleştiğinde minimum acı maksimum haz duyulacaktır,, kanama ise 8-10 damladan ibaret olacaktır en fazla.00 Yorumla
+1 yılİkinizin koordineli olması önemli eşin aceleci olmasın öncesinde seni iyice hazırlasın ve yavaş yavaş yapsın göreceksin çok rahat olacak korkacak bir durum yok
12 Yorumla
Soran+1 yılben kendimi buna hazırladım da onun da bu konuda bilgisi vardır acele etmez illa her erkek bilir bu konuları değil mi
- +1 yıl
Her erkek bilmez tasa tam uygulayamaz Kojuş nişanşınla
Korkman gereken bir şey yok.
Muhtemelen düğünden önce birileri seni çekip konuşacak zaten bu konu hakkında.11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyor musun kimse anlatmıyor etrafımdaki yaşayınca görürsün diyorlar ama sanırrım korkulcak bir şey yok cidden de ah şu yetiştiirlme tarzı hurafeler insanı yiyip bitiriyor
Kimse annesinin karnında öğrenmiyor. Eşine bırakırsın kendini, gerisi gelir.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında çok da keyifli oluyor 😉 iki tarafın deneyimsizliği daha heyecanlı, zamanla oturacak elbette. tek önerim ilk gece bolca sevişme ve kayganlaştırıcı kullanımı
13 Yorumla
Soran+1 yılyanlış bir hareket yapma ihtimalı olur mu sizce fazla
Cevap sahibi+1 yılYok yaa olmaz sanmıyorum, o da acemi malûm; garip hareketler denemeye kalkışmaz artık
Cevap sahibi+1 yılYanlış hareket olarak ne yapacak ki zaten 😀 tutup 3 metre yukarıdan aşağı atlayım bakalım ne olacak diye deneme yapmayacağına göre 😂 hiçbir sorun olmaz, yeter ki iki taraf gereksiz panik korku yaşamasın, o zaman refleks olarak sıkıntılar çıkar. Birinde kendini kasma birleşmeye izin vermeme diğerinde ereksiyon sorunu ya da erken boşalma falan.. bunların olmaması için ilk sevişme-ön sevişme uzun tutulmalı ki duruma alışsın iki taraf da
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet Esin işi bilen tecrube bilgiliyse kolay atlatirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılo daha önce biriyle birlikte olmamış ve ben de olmadım yani ikimiz de tecrübessiisiz ama inşallah bilgilidir her erkeğin bu konularda az çok bilgisi vardır değil mi?
- +1 yıl
Evet vardir
- +1 yıl
Eşinin önüne bir fırsat çıksa bu haldeyken eminim yapardi
- +1 yıl
Tecrübeyi birlikte kendiniz keşfedin filimler izleyip bu konuda bilgilenebilirsimiz
- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli değilse eşiniz canınız acır kontrolsüz güç güç değildir
11 Yorumla
Soran+1 yılher erkeğin az çok bilgisi olur ama değil mi tecrübe olmasa da hani yanlış hareketlerde bulunur mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım zor bir şey yok bende yeni evliyim. Bol bol sevişin ilk olduğu için zaten kolay ıslanırsın kendini kasmamaya çalış ilk dün kanaman olana kadar yapın sonra rahatsız eder zaten sonra sonra yaparsınız
13 Yorumla- +1 yıl
Iyi recrube
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- +1 yıl
Sendemi bol sevisiyon
+1 yılBişe olmaz ya akışına bırakkn benim bi arkadaş ben evlenince tavana fışkırıyormu kan diye sormuştu şok olmuştum ne duyup neden korktuysa bilmiyorum, korkma ikinizde akışına bırakın rahat olur
10 YorumlaBeraber konuşmalısınız bunları öncelikle kendinizi hazırlamak adına yoksa istenmedik sonuçları olabilir ileriki cinsel hayatınızı tümden etkileyecek şekilde
10 YorumlaÇok şanslısınız. Kontrolü ona bırak. Ama ilk olacağı için rica et. Lütfen yavaş ol de. Eğer sert olursan bir daha yapamam felan de. Alışınca koparsınız zaten 😊
10 Yorumla
+1 yılBişeyler izle kontrol sende olsun nasıl keyif alınır araştır biraz
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba öncelikle hayırlı olsun
Sorun yapma bnce güzel geçer
Mutluluğun daim olsun12 Yorumla
Soran+1 yılinşallah çok teşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yılAma belli heyecanlısın
En özelide kendini tertemiz sunuyor olman
Bunun tadı bile mükemmel geçmesine yeterli olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıleğer ön sebvişmeyi uzun tutup vajinanı ıslatırsan sıkıntı yaşaazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılbunu o da biliyordur değil mi her erkeğin illa bilgisi olur bu konularda
- +1 yıl
bilemem cahilse araştırmayan birisi ise zor
+1 yılEğer umurundaysan o gece de belli eder. Hem azdırmadan sexe başlamaz, hem de dan diye sertçe girmez ve alıştırır. Sana verdiği değer, yatağa geçene kadar sürmemeli zaten.
15 Yorumla- +1 yıl
Eger kocasi ilk penetrasyon boşalmazsa !
- +1 yıl
Penetrasyon?
- +1 yıl
... nerden başliyim...
Genelde, bir koca yani hayatinindan ilişkiye ilk girmesi acemi olabilir (acemi olduğunu sanmiyorum ama... ) bir erkek öpuşmeye başlar, azçik dokunur, ve en son "penetrasyon" ( sekste sokma, cikartma) devam eder. Derler ya erkeklerin sabri yok
Çok duydum
Acemi bir koca seksten hazirlik yapmayi bilmeyenler var.
Koca girer girmez boşaltir kendi
ya da hazirlanmadan direk ve sertçe sokmaya !
ya da yanliş pozisyon ve her turlu yanliş hareketleri
Bir erkek ilk ilişkinin, acemi olanleri fazla dakkaleri tutamaz, ve tutmaya zordur, acemi olan 5 kere (sokma, çikartma) gecemez hayatta, perdeyi yirtinca erkek his edebiliyor, yani açiliyor, açtiğin zaman 2 - 3 kere "kontraksyon" (vajina sıkma) sonra normal olur
Bunlari yaşadim, gördum, duydum
Kadın soru sorayan yardım isteyen özel mesaj ile a dan z ye ona öğretmeyi isterdim... ama... - +1 yıl
Öğrenmek isteyenler, tecrübesiz de olsa zaten az çok öğreniyor be canısı😊 Mükemmel cinsellik diye bir şey yoktur çünkü herkesin zevki değişebilir. Mesela kimi hard, kimi soft sever gibi. Bir bakire olarak, ben de şu an sevişsem 10/10 olamayabilirim, bir bakir de 10/10 olamayabilir. Fakat buradaki sorun, ilk sefer de kusursuz olmaması değil, iyi olmak için denemeye dahi tenezzül etmeyip, şişme bebek muamelesi yapması. Bilgi için teşekkürler ve evet doğru, böylesi çok.
- +1 yıl
Rica ederim 😍
Saygılarimla 🌷
+1 yılTecrübeli olduğunu söyleyen çoğu insan işi bilmez
Sizde netten işin ehlinden ( ürolog doktorları) öğreniniz01 Yorumla
Soran+1 yılçok araştırdım ama yaşayan insanların yorumu da önemli sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBana guvene bilirsen özele anlatirım detayla bil ki sapik biri degilim ve butun sorularina cevaplabilirim
Avrupalı biriyim ve o şeyleri çok yaşadim
Eminim rahatlarsin konuştuğumuz dan sonra00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. desene acele edip birden sokacak... bide üstüne erken boşalırsa vay haline.. daha önce hiç cinsellik konuşmadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmadık aslına bakılırsa ikimiz de utangacız o konularda yani onun önceden deneyimi olsa bu kadar korkmazdım buna üzüleceğim aklıma gelmezdi doğrusu.
Anlayışlı biriyse sadece sinek ısırığı gibi bir acı his edersin. Şimdiden mutluluklar dilerim 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim içimi rahatlattınız yorumunuzla :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks bir sanattir sirayla gelir öpüşünce sirasıyla beden ister zaten ates basar ve biçak kilifine girer abartılacak birsey yok
11 Yorumla- +1 yıl
Sanattan ıyi anliyon😂
+1 yılÖnce sen de olsun kucağından hiç inme saatlerce yala okşa kucağında dans et
01 Yorumla
Soran+1 yılbiz evleniyoruz eskort değilim o ne öyle ya
İkiniz birden yavaş yavaş öğrenin. Eşini düğün öncesi okula götürüp öğretirler merak etme.
02 Yorumla
Soran+1 yıleskorta falan mı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsonra neden tecrübesiz birini istemiyorsun oluyor.. soft erotik flimler var bari onları izleyinde bişeyler öğrenin..
02 Yorumla
Soran+1 yılkendimi bir kişiye saklamamda ne sakınca var sadece endişelerim var o kadar..
- +1 yıl
senin için bir sakınca yok. benim için mantıksızlık abidesi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla uzun sürmez merak etme. Deneyimsiz ya girmesi çıkması bir olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak kendini eşin yönetsin ama acele etmeyin yavaş olun
00 Yorumla
+1 yılAhlak duygumuz, ihtiraslarimizi kontrol eder, kontrol sende alsın..
00 Yorumla
+1 yılbeyin ameliyati değil yaptınız şey abartma 1 2 aya master seks olursunuz hergün yapa yapa
00 Yorumla
+1 yılSana verdiği değer, yatağa geçene kadar sürmemeli zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcele etmeden sakince ön sevişmeyi olduğunca uzun tutarak sevişme olursa seni iyice azdırarak giriş olursa sndığın kadar canın yanmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılön sevişmeyi nasıl uzun tutucam peki tavsiye lazım azcık sanırım
Cevap sahibi+1 yılKonuşabiliriz isterseniz sizinle nasıl iletişim kurabilirim
Soran+1 yılburadan kısaca anlatbilme şansınız yok mu hani çok detaya gerek yok zaten
Cevap sahibi+1 yılRahatsız edersem engellersin net.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. siz o ilk gece yapamazsınız sen kendini kasarsın o kazmada içeri giremez :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ama kendimi hazırlıyorum kazma lafını da çok saygısızca buldum yakışmıyor
+1 yılO cocuk seni doyuramaz bence bol bol antreman yapin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyavaş geçecektr. bu güzel. canınız çok yanaz
10 Yorumla
+1 yılKasarsan daha çok korkarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef istemeden oluyor baskıcı bir ailede büyüdüm tabu bu cinsellik benim için.. öpüşene or. s. p diyen bir ailede büyüdüm ondan kendimi böyle şeylerden soyutladım şimdi de kolay olmuyor korkmamak
+1 yılEşin tecrubelidir sen merak etme herkes öyle dıyo
11 Yorumla
Soran+1 yılkendisi baya çekingen biri yani sanmıyorum çoğu şeyi birlikte aştık benden önce kızların yüzüne dahi bakamıyordu utangaç baya
Ne den korkuyodsun
18 Yorumla- +1 yıl
Bodoslama dalınmasın dan galiba
Soran+1 yılyanlış hareket yapmasından canımın acımasından onu mutlu edememekten..
- +1 yıl
Büyük mü şeysi eniştenin😀
Soran+1 yıl@Çayısevmiyormuşpipim görmedim daha önce bilmiyorum
- +1 yıl
Sorar insan ya bi kaç tüyo alır en azından 😀
Soran+1 yıl@Çayısevmiyormuşpipim bilemiyorum boyu 1.87 yani küçük olacağını sanmam olsa bile kendisini seviyorum yani almış bulunduk bir kere
- +1 yıl
Sana göre büyük pipi kaç cm?
Soran+1 yıl@Çayısevmiyormuşpipim sence bunlarla ilgileniyor gibi miyim bunu düşünecek kadar bilgili ya da meraklı olsam bu soruyu sorar mıyım
Bundan korkma korkulcak bir şey yok
03 Yorumla
Soran+1 yıleşimin deneyimi olsa korkmam ama o sence yapabilir mi biraz da onun için endişeleniyorum ikimiz de utangacız bu konuları önceden hiç konuşmadık ama düşünmemek de elde değil
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Canın biraz fazla yanabilir
06 Yorumla
Soran+1 yıliçime su serptin allah razı olsun
Soran+1 yıletrafımdaki evli arkadaşlarım ilk birliktelikte acı olmadığını söylüyordu sen neden böyle bir şey dedin ki
Soran+1 yılen azından yalan söyleseydin ya peki nasıl azaltılırmış
+1 yılrahat ol yum gözünü al bitsin kasma
00 YorumlaKontrolü ona bırak zevkini çıkar
00 Yorumlabirlikte daha iyi olursunuz
00 YorumlaO zaman kendi ona birak
00 Yorumla
+1 yılcanını çok yakıcak acemıyse
02 Yorumla
Soran+1 yıliçimi rahatlattın sağ ol ya
- +1 yıl
Dost acı söyler 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelini kırmasın dikkat et abla :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ona bırak. Sen sırtüstü yat. Kasların gevşek olsun. Gözlerini kapat.
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni şişme bebek olarak görmesini istemem açıkçası
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtam yürütür rahat ol
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk zamanlr zor olur tecrübe ettikçe iyi okur
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bende hiç yaşamadım bu arada sjsjsj
Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 yıllık evliyim yardım ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhalledicem derken dağıtmasın ortalığı da
00 Yorumla
+1 yılKorkma zevk almaya bak hahahahha
00 Yorumla
+1 yılne biliyorsun da neyi kontrol edeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılhani tümüyle ona mı bırakmalıyım diye dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşine bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin yalan söylüyor her erkek yapmıştır
03 Yorumla- +1 yıl
Yanlış biliyorsun
Soran+1 yılyok sanmam baya utangaç biri benle çıkmadan önce kızlarla göz göze bile gelemiyordu çekingen baya çıkma teklifini bile ben etmiştim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol kendin ol
00 Yorumla
+1 yılyok kontrol sende olsun
00 YorumlaTabi ki istersen özelden bilgi veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl dayandin
02 Yorumla
Soran+1 yılneye
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon.* yapmadan
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaldır gitsun
10 Yorumla
+1 yılTövbe est