Sana bir şey söyleyeceğim minyon kız +1 inşallah banada bir minyon kız gelir çok beğeniyorum ufacık vücut çok uyumlu oluyor He bu arada benim boyum 1.70
Hayır, kadının hakim olduğu pozisyonlar ilk ilişkide daha iyi olur. Mantıklı düşünsene, kendin kontrol ediyorsun, en uygun ritmi ayarlarsın böylelikle ve zorlanmazsın. Yavaş yavaş alırsın içine, önce dudaklarının arasına sürter, penisi vajinanla tabiri caizse öpersin, sonra da sakince oturursun üstüne... 😋😋😋
Her şey sorulur, anlaşılır ve rızası alındıktan sonra kalkışılır. Usul de budur zaten haklısın, iletişim halinde kalmak ister misin? Kucak konusuna ısınmana sevindim, emin ol böylesi daha güzel olacak, hem yavaş yavaş içine aldıkça santim santim hissedip zevkten dört köşe olacaksın emin ol.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eh yani 35 cm fark var aranızda çocuğun boynunu kırıcan
Ama istiyorum sösşxşğs
Sıralı yapın en iyisi
Ya daha yapmadık ama yani üstüme çıktı sürtünmek için, ulan bide dalga geçti minicik kızsın diye…
Sana bir şey söyleyeceğim minyon kız +1 inşallah banada bir minyon kız gelir çok beğeniyorum ufacık vücut çok uyumlu oluyor He bu arada benim boyum 1.70
Senin boyun tam minyon kızlara göre her türlü harket yapılır ya
Ciddi soracağım kız arkadaşların var mı bir yerden başlamak lazım
Hahaha var ama onlar benden uzun yahu en küçükleri benim :/
Hadi ya 1.60 1.65 de olursa
Tanışmak isterim isterler mi ki beni 😂
Yakışıklısın da heee
Kanka diyorum bi arkadaşlığımız olsun ayarlasan ya bana
Olağan üstü iyi niyetli bir insanım
Uzağız be kankam…
Nasıl uzak kanka
Nerde oturuyorsun
İyilik yap sevap kazan kankam..
İstanbul'da kanki
Tamam işte yakınız 1 saat mesafe var aramızda
Bak bende apart var tam parti yapmalık havuzlu tanışsak cidden kötü olmaz
İnstadan ekle beni keremiince
Kucak gibi dünyanın en tatlı pozisyonu varken, misyoner nedir?
Kucak daha tatlı diyorsunuz
Öyle değil mi sence de?
Yapmadım yapacağız işte ama ne bileyim onun üstümde olması sıcaklığını hissetmem daha güzel geliyor
Kucakta da çok güzel hissedersin, hem daha yakın olursunuz ve böylelikle daha tutkulu olur.
Peki bu benim ilk ilişkim olacak sence kucaktayken zorlanmaz mıyım?
Hayır, kadının hakim olduğu pozisyonlar ilk ilişkide daha iyi olur. Mantıklı düşünsene, kendin kontrol ediyorsun, en uygun ritmi ayarlarsın böylelikle ve zorlanmazsın. Yavaş yavaş alırsın içine, önce dudaklarının arasına sürter, penisi vajinanla tabiri caizse öpersin, sonra da sakince oturursun üstüne... 😋😋😋
Bu arada ben de İstanbul'dayım, şu arkadaşlarınla beni de tanıştırsana. 😋😋
Arkadaşlarınla ilgili olan yorum dışında ne düşünüyorsun? Kucak konusunda ikna oldun mu?
Arkadaşlarımın rızası ve gönlü olmadan asla bir işe kalkışmam ama kucak konusu beni birazda olsa rahatlattı sıcak bakıyorum
Her şey sorulur, anlaşılır ve rızası alındıktan sonra kalkışılır. Usul de budur zaten haklısın, iletişim halinde kalmak ister misin? Kucak konusuna ısınmana sevindim, emin ol böylesi daha güzel olacak, hem yavaş yavaş içine aldıkça santim santim hissedip zevkten dört köşe olacaksın emin ol.
1.92 boyum hiç 155 kızla olmadım, 165te bile belim ağrıyor 155i düşünemiyorum
Tüh be kader yine bize gülmedi
Neyse o olmazsa senide kucakta yapmak güzel olur sorun etme
oo demek s ürtük olup kendini sundun ha k a ltak seni :D
bence var
en azından saksoda zorlanmazsın fmfkfk
Sen üzerine oturacaksin, ya da kucaktan
Öyle yapıyoruz yapacak bir şey yok…:(
Doggy?
Zorlanır
En salami kucak