2,5 aydir gorusuyoruz Yeni bisey de degil. Ama iki gun once bulustuk her zaman ki gibi gecti. Seks istedi ben istemedim ama kizdi diger herseyi yapiyorsun ama seks istemiyorsun dedi. Bana saatlerce de oral yapti. ben mesela sevismekten cok zevk aldiysam ararim iliski istemesem de cunku her dakika insanin karsisina super zevk alabilecegi biri cikmiyor. bulmusken ararim o yuzden. ama erkekler neden boyle dusunmuyor? bakiyorsun adam aslinda aylardir sevismemis kimbilir daha ne kadar da bulamayacak ama nasil bir iliski korkusu varsa aramiyor. Bana senden hayir gelmez kendine cocuksuz bir Adam bul dedi. Kendisinin cocugu var benden bir halt olmaz dedi hayatini mafetme dedi. Sevistikten sonra git baskasini bul nasil diyebiliyor? Hersey bahane mi? Kafam karma karisik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılKişilerde evvela ahlak, iffet ve namusunu koruyabilme düsturu olmalıdır. Sizler İslam üzerine doğmuş insanlarsınız, nasıl kendinizi bir paçavra gibi birilerine sunabiliyorsunuz? Yani düşünün ki sizi yetiştirenler bunları görüyor , duyuyor, neler hissederler? Onu da geçin, sizi Yaradan görmez mi?
Erkeğe her şeyi sunmuş, her şeyi vermişsiniz ve sonrasında da gitmesini garipsiyorsunuz, bunda garipsenecek bir şey var mı sizce?
Allah ıslah etsin.00 Yorumla
+1 yılAmacı devamını getirmekmiş demek ki. Senin de niyetini anlamış, sen fazla ileriye gitmeden tat almak istiyorsun sadece. Ama o daha fazlasını bekliyor demek ki. Seviştikten sonra böyle diyor çünkü duygusal bir şey yok, seks yapmak isteyen bir adam var sadece karşında arkadaşım.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden sadece seks istiyor
- +1 yıl
İnsanlar böyledir, herkes bir şeyleri ister zaten. Onun da kendi kafasında nedenleri vardır. Belki önce ki partneri seksi hiç sevmeyen ve eziyet gibi gören birisiydi. Bu sebeple çok ateşli bir seks istiyor olabilir, ne bileyim belki başka sebepleri vardır kafasının içini göremiyoruz dediğim gibi.
Soran+1 yılEvet evlilik ya da ciddi iliski istemiyorum dedi. 1 defa evlendim ikinciyi kaldiramam kendine duzgun bir Adam bul dedi. Bana hic gercekci gelmiyor bunlar
+1 yılSenin tek aradığın seks partneriyse evli ya da çocuklu olması problem değildir, bunu ona anlatman gerekir,, evli bir erkek başka bir kadınla birlikte olmak istiyorsa elbette ki beklentisi sekstir,, o yoksa aramamasi çok doğal
014 Yorumla
Soran+1 yılBosandim dedi
- +1 yıl
Boşanmış biri senin dediğin gibidir, cinselliğe açtır ama sırf bu açlıktan dolayı seks yapmayan biriyle sadece ellesmek koklasmak için görüşmez
Soran+1 yılEvet yetmiyor dedi oral
- +1 yıl
Çok normal yetmemesi, o sekse alışmış
Soran+1 yılBeni begenmemis olabilir mi
- +1 yıl
Buda olabilir, ama söylediklerine bakılırsa, vermemen problem
Soran+1 yılBana da oyle geldi cunku acikca dedi cok kizdigini
- +1 yıl
Yani, tek derdi tam birliktelik yaşamak, oral onu tatmin etmiyor bu belli
Soran+1 yılEvet yeterli gelmiyor ama insna yinede yazar ilgilenir sadece ben mi duygusalim
- +1 yıl
Boyle bir adamda duygusal aramak pek normal değil,, onun istediği seks
Soran+1 yılHerkese karsi mi boyle acaba. ya da kisilik olarak mi begenmedi. Biraz sessiz bir karakterim var fazla konuskan degilim
- +1 yıl
Neler konuştunuz ya da tavirlariniz nasıldı, nasıl tanıştınız bilmediğim için yorum yapmam pek doğru olmaz sanırım, ama onun seks istediği tartışılmaz bir gerçek
Soran+1 yılCafede tanistik. Baya bakisma oldu yani gorsel acidan begendi bundan eminim. Sonra 3 cocugum var bosandim dedi ben Kabul ettim. Gorustuk iste 2,5 ay ama ben facebookta eski esini buldum ve Hala evli yaziyior ve fotolari var. Cok karmasik bisey. Ama hep cinsel anlamda yaklasiyor seks istemeyincede kiziyor tavir yapiyor kucuk cocuk gibi
- +1 yıl
Duygusal anlamda bir bagliligi yok orasi net,, sadece seks peşinde
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
104Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBitmişse bunu kabullnmen gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılBende insanların bu tutumlarına hastayım.. :D Başından hiç bir şeyin önemi yoktur ta ki elde edene kadar.. Elde ettikten sonra birden bire akılları başlarına gelir ne hikmetse.. Ne diye sorguluyorsun ki zaten bırak gitsin nereye gidiyorsa salla.. Biriyle beraber olmadan önce anlamaya çalışın ne mal olduğunu mümkünse.. Sonra canınızı sıkıyorlar işte böyle.. Gitmek isteyene tekmeyi bas geç.. Keyifli geceler..
#smellsmoke10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bir erkek seksten sonra sizi geri aramıyorsa sebebi çok basit. Alacağını almıştır, daha fazlasına ihtiyacı yoktur. En başından f*ck niyeti de açıkça dillendirilmediyse iki tarafta da, seks ne kadar iyi olursa olsun devamı geldikçe ve sayı arttıkça ilişki yönüne gideceğini düşünüp kendini geri çekmesi normaldir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler gene delirmiş gene seks yapamayanlar kendileri olduğu için. Gayette hakkın sağlıklı cinsel bir hayatin olmasi hic te yorumları takma. Böyle böyle azalacaklar. Adam bence tam anlamıyla seks yapamadığı için de gelmek istememiş olabilir. Çünkü bu hikayenin sonunda sen adamı ‘’ kullanıp atmışsın’’ çünkü o sana oral yapıp sen boşaldıktan sonra o boşalamayınca sadece senin zevkine çalışmış gibi oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim. Ilk defa mantikli bir yorum geldi. Ve evet o saatlerce bana oral yapti ve yinede birlikte olmadim diye kizdi. Hep senin dedigin oluyo dedi bana.
Cevap sahibi+1 yılSen kullanmış oluyorsun aslinda çünkü tek orgazm olup boşalan sensin sonunda 😂 dolayısıyla normal gitmesi. Kötü olmuş ama boş ver bize adam çok. Yeter ki güvenilir olsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamin derdi sevismekmis ve iliski yasamakmis sende sadece sevisim vermeyince alacaginin yarisini almis digeri icinde ugrasmak istememis belliki fakat yaptigi onursuzca ve karaktersizce
22 Yorumla
Soran+1 yılYani sadece amaci seks oyle mi?
- +1 yıl
Oyle gorunuyor sende vermeyince ugrasmak istememis yani duygusallik yokmus aslinda sevinmelisin boyle birisinden kurtuldugun icin
+1 yılBitmiş büyük ihtimalle ve sen bu u kabullenmelisin adam istediğini alamamış ve uğraşmak istememiş veya seni ikna etmeye çalışıyor bunlarda olabilir ilişkinii daha iyi bilmek lazım tam bir yorum yapmak İçin
10 Yorumla
+1 yılAklında bulunsun; güvenmediğin birine kendini teslim etme, teninden önce ruhunu seviyor mu önce buna bak. Senin için acı bir tecrübe oldu var say. Yoluna devam et, geriye bakmak sana sadece ‘keşke’ dedirtir.
10 Yorumla
+1 yılNereden buluyorsunuz bu ayıları
Her şeyi yaparken güzel
Ama sorumluluk almaya gelince Sen Çocuksun hayret bir şey40 Yorumla
+1 yılKendisini kötü gosteriyor cunku sprumluluk almak istemiyor sen basina bela olma istiyor gercekler acidir
210 Yorumla
Soran+1 yılGercekten anlam veremiyorum. Evli mi diye dusundum ama evli olsa bu kadar rahatca kuzeniyle falan tanistirmazdi. Ama eski karisi Hala foto paylasiyor onunla sosyal medyada. Ve evli yazmis. Bende acikca sordum. Evli misin Hala? Oda evli oldugumu soylersem gidermisin? Evli oldugumu bilsen bile bence umursamazsin dedi. Dedim amacin ne senin bunca sey yasiyoruz ama git kendine baskasini bul diyosun dedim. Oda ben ikinci evlilik yapamam duzgun bir adami hakediyorsun dedi
- +1 yıl
Ya birak sunu o seni sirf cinsellik icin istiyor sahiplenmeyen erkek, adam degildir benim gözümde
Soran+1 yılNeden sahiplenmiyor ama neyim eksik
- +1 yıl
Bi erkek sevmezse ve ciddi dusunmezse sahiplenmez sen onun haz aracisin.. Bunun senin degerinle ilgisi yok sen degerlisin ama onun gozunde bi hicsin inan ki yoluna bak gencligine yazik git baskasini bul bulamazsan da kendine zaman ver ona buna yem olma guzel kiz.. Bi gun gelir baskasi icin birakir seni o gunu bekleme sen kendini koru ve izole et bu heriften ve hakli ondan bi cacik olmaz
Soran+1 yılHaklisin mantikli dusununce sonuc boyle oluyor. Hic birsey olmaz ondan. Ama nasil anlatsam yani sevistikten sonra o kadar yakinlastiktan sonra ben o adama sahip olmak isterim cekip gitmek yenisini bulmak diye bisey yok dunyamda benim. Gidemiyorum o yuzden napicagimi bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman hep el altinda olacaksin maalesef boyle birinin gozunden.. Sana senin degerini bilecek birisi daha iyi olur ama yine secim senin kardesim
Soran+1 yılGaliba haklisin. Yani bana baglanmaz diyosun hic yolu yok yani?
- +1 yıl
Hic bi yolu yok 😊
Soran+1 yılNeden oyle dedin
- +1 yıl
Seni kullanmış olmayınca bırakmış özeme istersen
+1 yılYapacak birsey yok. Erkekler boyle. seks odakli. Evlilik icin guvenmek zor. Kadinlar her halti isleyip kendilerini masum gorurlerken erkekler hersekilde suclu.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece seks odakli
- +1 yıl
Sende gunahsiz masum.
Soran+1 yılSenin gunahlarin ne olacak bu arada?
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kafa karistiracak biseyvyok, cogu erkek seks amacli beraber olur, istedigine ulasjnca da onun icin cazibeni yitirirsin.
118 Yorumla
Soran+1 yılBegense devam etmezmiydi
Soran+1 yılAma asiri soguk davraniyor boyle hic istek yok artik onda. Bugunde hic yazmadi
- +1 yıl
Dediklerimi okumuyo musun sen yavrum? Senden alacagini almis ondan hayirli bisey bekleme artik. Sanirim sen mantikli dusunemiyosun. Ancak ne zaman sana adim atar biliyo musun? Baska kimseyi bulamaz ve iyice azmistir, ozledim der iki tatli soz soyler, sonra senle yatar yine ve aninda yine gider. Kendini mal gibi kullandirma artik, bu kadar mi zor bu?
Soran+1 yılBiliyorum haklisinda ama duygularimin onune gecemiyorum. Oyle herkese asik olunmuyor cunku
Soran+1 yılOyle mi gercekten. Ama ben sevistigim kisiden ayrilmak istemiyorum cok kotu bir duygu
Soran+1 yılKendimi kotu hissediyorum bana ucuz muamelesi yapiyor
Soran+1 yılYasim 29. Neden boyle kendimi cok kotu bisey yapmis gibi hissediyorum? Boyle kullanilip atilmis gibi
Soran+1 yılOyle mi diyosun. Ama hic bir zaman ask hayatimda islerim rast gitmedi galiba boyle devam edicek
Soran+1 yılEvet bende mantik hic devreye girmiyorum. Asiri duygusalim bu konuda degismem gerekiyor cunku hep kaybeden aci ceken ben oluyorum. Neden bu kadar duygusalim acaba?
Soran+1 yılKonustuklarim oldu
+1 yılSeni cinsel ilişki için kullanmak istemiş vermeyince uzaklaştırmak için benden sana iş çıkmaz demiş. Yani olaya sevişme boyutu ile bakmamış hepsi bu. Üzülme bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklını başına topla istemiyorsan saygı duyacak sana istemiyorum dediğinde anlayışlı olup tamam diyecek adamla yat yaşa ne yapacaksan yap
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende anlayis gostermesini istiyorum. Hayir diyorsam bunu Kabul etmeli
- +1 yıl
Anlayış yoksa uzaklaş hemen
+1 yılHevesi geçmiştir tribünü nazını cekememistir illa bı 250 gram sende yok onu bil seviştim diye seni nüfusuna alacak diyede bir şey yok adam açık açık söylemiş uğraşamam senle diye daha ne istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gitmemiş çocuğunu bahane etmiş. Ne şerefsiz bazı erkekler ya.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende onu dicektim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşınma istersen 👍 Sen bununla yatar bekaretini kaybedersin bu çekip gider bir süre sonra gerçek aşkı bulursun ama bu defa bakir olan erkek seni kirli görür. Gözünde aşk adına hiç bir değerin kalmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sizlerde oyle. Evde p*rno izlemesini biliyorsunuz cunku. Hanginizin ruhu temiz acaba. 5 vakit namazda vardir sizde mutlaka
Cevap sahibi+1 yılHayır 5 vakit namaz yok fakat hiç bir kız veya kadına isteği dışında el sürmedim ikincisi hayatıma 3 kadın kendi isteğiyle girdi ve çıktı gitti. Hiç birine zarar vermedim ;) son olarak kavga ederek ayrıldığım kişi defalarca özür diledi. Burada senin yararına bir şeyler yazdım kapiş? İstediğini yap umrumda mı sence?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına girmeyen kalmamış zarın var diye bakiresin hee? Tavım bu tutumlara da..
42 Yorumla
Soran+1 yılKendin cok namuslusun dimi. Sadece karsina kiz cikmiyor diye boylesin
Cevap sahibi+1 yılAhahahah 😂😂 çıkmadığını nereden biliyorsun bu 1 ben çok namusluyum demedim bu 2 bekaret bacak arasında değil benliktedir yoksa hani ömrü boyunca zeker içlemiş ama erkeğe dokunmamış kızdansa namusu ile evlenmiş dul daha evladır bu 3
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılSeni hissetmemis hissetseydi sevseydi onları demezdi amaç sadece cinsellik olmuş onun için bundan dolayı birini bulamazsa arar bulursa aramaz ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette insanın karşısına her zaman iyi zevk alacağı biri çıkmıyor ama adam ilişki olmayınca gitmeyi seçmiş çünkü biyerde kalıyor ve insanlar daha fazlasını istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılIste sorun da burada. Ilk defa gercekten zevk aldim. Kaybetmek istemedim ama o seks olmazsa olmaz diyor resmen. Bunuda veremem ona.
Cevap sahibi+1 yılSen yaşamadın sanırım daha önce bişey doğru mu
Soran+1 yılNeden evlenmeden once iliski yasayim ben ciddi bisey ariyorum
Cevap sahibi+1 yılElbette haklısın gönlüne göre bulursun umarım:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onun kafasına göre değilsin bundan dolayı uzaklaşmak istiyor. sevişmek de istiyor bir yandan. Sana değer veren erkeğe oral yaptır derim. hangi ilde yaşıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılCozemedim ben onu
Cevap sahibi+1 yılişin zor
Soran+1 yılAsik olmasam hic umursamam ama iste kalbim aciyor
+1 yılŞ... rrefsiz... ya başka ne denir. bir şey demiyeyim bi yandan da haklı ama bu bu şekilde olmazdı
04 Yorumla
Soran+1 yılNesi hakli
- +1 yıl
Sadece şu kısım çoxugum var kısmı. Başka hiç bir yeri haklı değil!
Soran+1 yılCocugundan bana ne? Ne alaka konuyla
- +1 yıl
Tabiki bu aramaması için bahane değil dedim ya. Gerisi ş. rffslik diye
+1 yılHoşlanmadığı şeyler olmuştur söylemek istememiştir.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Hijyen olabilir ten uyumsuzluğu olabilir fizik vb
Soran+1 yılIlk defa degildi ki. 3 ay oldu tanisali. Her zamanda bakim yapiyorum gorusmeden once. Her yerime agda yapti koku crem dus vs
- +1 yıl
"Her şeyi yapıyorsun ama seks yapmıyorsun" demiş
Soran+1 yılEvet ne alaka?
- +1 yıl
Olur bazen öyle şeyler
+1 yılVicdan yapmış olabilir. Farklı şeyler de düşünüyor olabilir. Bilemeyiz kafasının içini.
03 Yorumla
Soran+1 yılYakinlastik diye kotu mu gordu beni
- +1 yıl
Bilemiyorum olabilir belkide...
Soran+1 yılŞimdi
Bana cok kez oral yapti ona ragmen seks istemedigim icin kizdi. Hep senin dedigin oluyor dedi. Isteklendim sandi oraldan sonra ama yinede istemedim kizdi
ciddi değildi demek.. ve işin ciddiyete binmesinden korkmuş olabilir mi ;?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum. Acaba yakinlastik diye kotu mu gordu beni?
Evli diyorsun ama seks amacina ulaşmadı gi nı a anlamış vicdan yapılmışı oynamış
013 Yorumla
Soran+1 yılEvli oldugunu bilmiyorum nerde yazdim evli diye
Soran+1 yılEvet bosanmis?
Soran+1 yılGaliba yetmedi ona evet. Ve saatlerce oral yapti bana ve sonunda seks isterim sandi. Istemeyince kendini aptal yerine konulmus gibi gordu oyle dedi
Soran+1 yılEvet galiba oyle oldu cunku cok sinirli davraniyor
Soran+1 yılAma yinede hoslanti varsa illa ki yazardi
Soran+1 yılCok isterdim ama olmuyor. Beni kimi istediysem asla olmadi zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmaç cinsellik yaşamak işte senin gibilerde kanıyor buna yazık kafana evlenmeyi bekleyemiorsun değil mi? İstediğini verdin ona şimdi mutlu musun?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin bi hatan yok canım adam afedersin tam bir öküzmüş
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılburada boş boş sana sallayanlara da bakma hepsi fesat
- +1 yıl
He suçu yok aynı senin gibi kşaaa
Cevap sahibi+1 yıl@Hapishaneköşesi kaşarlıkla ne alakası var hadsiz sevişmekten doğal ne var sen nasıl dünyaya geldin baban annen seks yaptığı için
- +1 yıl
Senin baban belli mi ya da anan kimle yatarken seni peydaklamışlar
Cevap sahibi+1 yıl@Hapishaneköşesi trajikomiksin. başka diyecek bir şeyim yok. muhattap olamam hiç seviyen düşük bayağı. iyi geceler hadi.
- +1 yıl
Hadi Yallah 😃😃😃😃😃😃
yani artik sebebini sormaya gerek yok diye dusunuyorum. cevabi soru basliginda var zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanıp gitmiş canı çekince yine gelir yine gider dışarıda escrt 600₺ sen bedavasın 😂 yine gelir kullanmak icin
110 Yorumla
Soran+1 yılSeninde yuzune bakmiyorlar diye boyle burada hava atiyorsun 😂 anca evde p*rno izlersin. Zavallilar sizi
Cevap sahibi+1 yılYooo ciddiyim seni sikp giden demek çok erkek var yedirtmiyordun keşke para alaydım şimdi altına 150 bin TL araba alırdın
Soran+1 yılSenin parani bile istemez kimse. Eminim tipin kaymistir. Sevdigim adamla biseyler yasadim en azindan oylesine biri degildi
Cevap sahibi+1 yıl😂 😂 öyle avut kendine sevdiğin adam seni seviyorum diye kandırıp seviyorum diye pompalamış sonra da gitmiş 😂 kandırarak bedavaya pompalamış olay bu sen halen sev ona w
Soran+1 yılSen donup kendine baktin mi hic 😂 yalniz ve tek basina kalip geberip gitceksin anca p*rno izlersin evde yazik
Cevap sahibi+1 yıl3 sevgilimle yaptım hepsi senin gibiler di 😂 4. Yü hazırlık yapıyorum gelecek ay şimdiden yatırımlar başladı 😂
Soran+1 yılSacma sapan yalanlar 😂
Cevap sahibi+1 yıl5. Sen ya da 4. Olmadı sen 4. Olur musun 😂 peşin 250₺ tık para? Nasll? Peşin 250₺ nakit
Soran+1 yılIlerde kendi kizin yaparsa hic sasirma 😂 gorururum o zaman seni
Cevap sahibi+1 yılHacı bak 250 az geldi de 400 yapayım bak 400 son fiyat sana çok bilir kac kişi kullandı bilinmez ama 400 ne dersin yok dersen hadi beleşe git
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAhaa seni de kullanıp diğer kızlar gibi çöp kutusuna attı
00 Yorumla
+1 yılVermiyosun vermiyosun sonra laf ediyosun peşinden mi koşacak millet senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. İstediği ilişki türünü yaşayamamış seninle, çok takılma önüne bak
00 YorumlaSevişme sonrası anlık pişmanlık işte adam amacına ulaşmış işini görmüş seninle
00 Yorumla
+1 yılDemekki hal ve hareketlerini beğenmemiş ya da bazıları yatar kaçar aklıma gelen bunlar 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHevesini almış gitmiş escortlar 300 tl sen bedavasın
14 Yorumla- +1 yıl
Eskortlarin bile bir ederi var :D
Cevap sahibi+1 yılEderi değil piyasası 😂
Soran+1 yıl@SeductiveQueen diyene bak😂 evde p*rno izlwmisini biliyorsun ama
- +1 yıl
Bi kendini bilmez daha
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ama adam haklı ilerisi olmayacakki tamam iyi sevişiyo olabilir ama bu ortadaki gerçeği değiştirmez
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi gercek
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık kızlık duruyor ama ağzına sık girmiş neden bakire şimdi senin
29 Yorumla
Soran+1 yılSenin neden temiz? Evde p*rno izlemisini biliyorsun burada cinsel konulara girmesini biliyosun ama
Cevap sahibi+1 yılVideo ve gerçek şeyler ayrı.
Cevap sahibi+1 yılKarşı cinsle sevgili bile olmadım
Soran+1 yılHayir ruhu bozan kirleten seyler p*rno. Bunuda bilmiyor zavalli
Cevap sahibi+1 yılBen mastürbasyon yaparım geçerim bu da kötü ama mecbur rahatlamam lazim belli zaman gidip bir kızı * gerek yok yani evlenmeden
Soran+1 yılMecbur rahatlamam lazim diye bisey yok. mastürbasyon caiz degil.
Cevap sahibi+1 yılGeçtim orayı boşalmadan yapamam rahatsız ediyor sızı oluyor
Soran+1 yılAllaha bu bahaneyle gelemezsin
Cevap sahibi+1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Alacağını almış ne bekliyordun ki klasik Türk erkeği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosuna dememisler kurban oldugum allah parayi yiyemeyene kariyi * verir diye. Tam da o muhabbet valla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişik bir kafa sevistikten sonrami aklına gelmiş bunları demek
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu soruyorum iste
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks için izin vermediğin için gitmiştir belki. Neler ve dünyada şaşılacak bişey değil bence
049 Yorumla
Soran+1 yılNeden sadece seks istiyor? Hic mi insan baglanmaz hic mi zevk almadi
Cevap sahibi+1 yılSadece seks istemiyordur tabi. Zevk de almıştır ama tam birleşme olmadığı için tatmin olamamıştır belki
Soran+1 yılHaklisin ama devami icin insan tekrar yazar
Cevap sahibi+1 yılBakireysen o sorumluluğu almak istememiş olabilir belki de
Soran+1 yılBakire olduguma inanmadi
Cevap sahibi+1 yılTatmin edebildin mi adamı? Boşaldı mı yani
Soran+1 yılEvet iki defa
Cevap sahibi+1 yılDevamını kabul etmeyeceğini düşünmüştür belki ondan aramıyodur
Soran+1 yılKendisine yazsam mi sorsam mi? O gunden sonra hic aramadi bende aramadim
Cevap sahibi+1 yılAynen onu istediğini hissettir. Bu sefer olacağını belli et biraz
Soran+1 yılOna asik oldugumu biliyor zaten
Cevap sahibi+1 yılOnu kendine çekip bekaretini verirsen sorumluluk hisseder bence
Soran+1 yılAma gidicek diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılGidebilir tabi. Ama bu riski alabilirsin bence
Soran+1 yılAcaba normal mesaj mi atsam giderse de zaten gider
Cevap sahibi+1 yılNormal mesaj at ama yakın davran yine de. İlgini göster yani
Soran+1 yılYaZdim ama goruldu atti :(
Cevap sahibi+1 yılŞimdi mi
Soran+1 yılBir saat oldu. Hala cevap yok ama gordu mesaji
Cevap sahibi+1 yılNe yazdın
Soran+1 yılPek sesin cikmiyo dedim. Tam yaziyordu sonra geri sildi
Cevap sahibi+1 yılİşi vardır belki bekle biraz akşm falan yazar
Soran+1 yılAz once hikaye paylasmis yemek yiyor. Bilemiyorum artik ama sormicam bisey kendisi bilir
Cevap sahibi+1 yılBişey deme bekle sen zaten. Akşam döner sana. O zaman nası davranıcaksın
Soran+1 yılBence yazmicak iki saat oldu :( sorsam mi derdi ne diye
Cevap sahibi+1 yılYok ya yazar akşam eminim. Geceye doğru yazacaktır kesin
Soran+1 yılPek sanmiyorum Şu an niye yazmiyo o halde? Cok tuhaf gorustuk ettik Şu an niye dusman olmak istiyor? Iki yabanci gibi ne gerek var
Cevap sahibi+1 yılNiye düşman olsun ya sakin ol bi
Soran+1 yılBir iki kelime konusmak cok mu zor asiri tuhaf kafasindan ne geciyor acaba
Cevap sahibi+1 yılBi sakin ol yazar akşam ne acelen var
Soran+1 yılAma gordu mesaji sonucta aciyor ama yazmiyor
Cevap sahibi+1 yılTamam olsun. Akşam cevap veririm diye düşünmüştür belki. Aceleyle kendini üzme sakin ol
Soran+1 yılNormalde boyle yapmaz ama. Ordan biliyorum
Cevap sahibi+1 yılİşi vardır belki. Bekleyip görcez akşam da yazmazsa o zaman emin oluruz
Soran+1 yılDun naptin diyor. Bende evdeydim dedim oda yalan soyleme diyo. Ne alaka simdi bu
Cevap sahibi+1 yılSeni deniyo bence. Kendinden emin konuş
Soran+1 yılAsiri soguk davraniyor. Sorun ne dedim
Oda dun cok yoruldum ondan diyor. Arayabilir miyim dedim onada bahane buldu. Cocuklarim bende bugun dedi
Soran+1 yılBisey yazmadim bende. Cok farkli davraniyor moralim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılÖzledim falan de cilveli imalı konuş ne dicek bakalım
Soran+1 yılPek istekli degil gibi. Yumusak davrandim ama yine kisa ve net cevaplar Verdi. Fazlada ustune dusmek istemedim acikcasi
Cevap sahibi+1 yılHafif cinsel mevzulara girmek onu sana çeker diye düşünüyorum
Soran+1 yılYapisiyor bu demesinden korkuyorum. Daha once beni iki defa silmisti yine yapar diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle yaklaşan bi kızı terslemez bence
Soran+1 yılKonusabilirmisin dedim cok kisa cevap verdi. Cocuklarimlayim bugun dedi bende tamam yazdim baska da bisey yazmadi
Soran+1 yılYarinda yazmazsa sence bitirmismidir?
Cevap sahibi+1 yılBitmesini istersen biter
Soran+1 yılBitmesini istemiyorum ama yazarsam cevap vermicek bu sefer. Surekli kaybetmek istemiyorum bundan onceki sevgilimi de kaybettim
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden
Seni sadece kullandığı için. Sanıyorum yaşında küçük.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsize oral yapmıs nası bir duygu
cidden zevk aldın mı
sadece yalayarak boşaltılabilir mi00 Yorumla
+1 yılBahane kesinlikle hovunu aldı gitti yarın öbür gün özür dilerim yanlış yaptım derse inanma tekrar sana sveişmek için gelecek
10 YorumlaSen benim elim de olacam her boş fırsatta içinden geçerdim
00 YorumlaSeni kendine göre görmemiş olabilir sen hayır deyince bahanelere sığınmış ve senden ayrılmış belli ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana yol vermis aslinda bi guzel de oral yapmis ilerisinide istemis sen istemeyince de yol vermis anlamiycak bisey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basit degil
Cevap sahibi+1 yılSana gore degil ama adam boyle dusunmus acik net belli
Soran+1 yılBen istemedim diye mi bitti yani
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle bence
Tamda senin gibi düşünüyorum. İhtiyacımız olduğunda hemen koşan biri olmalı
00 Yorumla
+1 yılMemlekette bekar mı kalmadı ya ne günlere kaldık ya
04 Yorumla- +1 yıl
@resayy bidiğin şeyleri sorma netten araştır😎
- +1 yıl
@resayy başkası cevaplasın o zaman başkasına sor👍
Adam sana yol vermiş de sn anlamak istemion
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Anlaması zor bir konu
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılGorusmeden sonra aramadi
Soran+1 yılBisey olmadi?
Soran+1 yılSor?
+1 yılYatmadigin için diyememiş çakma. bahane bulmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum :(
- +1 yıl
Bulaşma hiç
Soran+1 yılKeske hic begenmeseydim ama elimde degil
+1 yılCanı seks isteyince tekrar arayacak
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir sanmiyorum cunku cok soguk davraniyor
- +1 yıl
Olsun
Soran+1 yılŞimdi
Bana cok kez oral yapti ona ragmen seks istemedigim icin kizdi. Hep senin dedigin oluyor dedi. Isteklendim sandi oraldan sonra ama yinede istemedim kizdi- +1 yıl
Arkadan da mı vermedin hiç
Soran+1 yılHayir niye?
- +1 yıl
Cocuk haklı kusura bakma
- +1 yıl
Onun yerinde ben olsam seni zorla s*ikerdim. Senin istediğinde bu ama çocuk anlamamış
Soran+1 yılNe alaka be
Sen kaç yaşındasın acaba
02 Yorumla
Soran+1 yıl29
+1 yılÖzür dilerim ama seni açık bir şekilde kullanmış
08 Yorumla- +1 yıl
Biz kullanmış yazsak ne ayıp kullanmak ne o zaman kız da onu kullandı dersiniz
- +1 yıl
Ne demek istediğinizi anlamadım ama
Soran+1 yılNeyimi kullanicak? Adama asik olan benim
- +1 yıl
- +1 yıl
İşte aşkını kullanmış bundan faydalanmış
Soran+1 yıl@sıradan_sıradısı cafede
Soran+1 yıl@sıradan_sıradısı hayir burdan yaz
- +1 yıl
Lütfen ya kafede tanışmak ile burdan be fark eder önemli olan insan olsun
+1 yılBi düşün bakalım neden diye
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu soruyorum bende?
Kullan at peçete olmuşsun
06 Yorumla
Soran+1 yılSende yalniz ölürsün artik. Devam boyle
Soran+1 yılYok ebem
Soran+1 yılOf canım canım seyler
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Korkak ve ürkek bir ceylana bürünmüş :)
033 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama? Benden mi hoslanmiyor? Surekli boyle benden sana hayir gelmez soyle boyle diyip duruyor. Dedim cocuklarin sorun degil oda iste sen hic biseyi umursamiyorsun falan helal olsun dedi. Dedim Kabul eden bir bayan buluyorsun ama istemiyorsun? Oda kendin gibi birini hakediyorsun dedi. Sanki beni mi dusunuyor?
Soran+1 yılGercekten anlam veremiyorum. Evli mi diye dusundum ama evli olsa bu kadar rahatca kuzeniyle falan tanistirmazdi. Ama eski karisi Hala foto paylasiyor onunla sosyal medyada. Ve evli yazmis. Bende acikca sordum. Evli misin Hala? Oda evli oldugumu soylersem gidermisin? Evli oldugumu bilsen bile bencd umursamazsin dedi. Dedim amacin ne senin bunca sey yasiyoruz ama git kendine baskasini bul diyosun dedim. Oda ben ikinci evlilik yapamam dedi
Soran+1 yılCiddi dusunuyorum. Oda sasiriyor. 3 cocugum var benimle ne yapmak istiyorsun dedi. Bende hoslandiysam takmam dedim bunlari. Ama surekli kendinden uzaklastiriyor her lafi soyluyor. Dedim sen beni degil sonucta kendini dusunursun. Sonra ayni laflari soyluyor bir yere varmiyoruz iste. Ama onca sevisme neden? Kullanilmis atilma duygusunu yasatiyor bana
Soran+1 yılHaklisin mantikli dusununce sonuc boyle oluyor. Ama nasil anlatsam yani sevistikten sonra o kadar yakinlastiktan sonra ben o adama sahip olmak isterim cekip gitmek yenisini bulmak diye bisey yok dunyamda benim. Gidemiyorum o yuzden napicagimi bilmiyorum
Soran+1 yılBenden mi kaynaklaniyor yani baska birisi olsa belki ciddi mi dusunurdu? Sirf sevistigim icin beni kotu goruyor
Soran+1 yılAslinda bana da oyle geldi. Ciddi dusunmekten neden korkuyor peki sence
Soran+1 yılKendiside evlilik dusunmuyorum dedi ama bence insan karsi taraftan cok hoslansa gercekten birakamaz? Insan kendisi kontrol edemez ki duygularini
Soran+1 yılHic aramadi o gunden beri ben napicam? Bende hic sormadim
Soran+1 yılNormal mesaj atsam diyorum ne kaybedicem zaten gidicekse gider
Soran+1 yılYaZdim ama maalesef goruldu atti. Bunda var biseyler
Soran+1 yılBir saat oldu Hala cevap yok. Sadece goruldu atti. Ne yapmaya calisiyor gercekten anlam veremiyorum
Soran+1 yılNeden boyle oldu ya :( onca sey yasandi
Soran+1 yılEvet cok soguk davraniyor. Kisa cevaplar Verdi baska da bisey yok. Ne yapicam simdi ben
Soran+1 yılOyle gibi hissediyorum bende. Ama ben aramazsam galiba beni silecek cunku boyle Nereye kadar devam eder?
Soran+1 yılOyle denicem evet
Soran+1 yıl29
+1 yılGeçmiş olsun sıkma canımı, arama da boş ver onu
022 Yorumla
Soran+1 yılCok kotuyum ben o kadar baglandim ona nasil hic bisey hissetmiyor? Ve git duzgun bir Adam bul diyor neyin kafasi bu?
- +1 yıl
Boşanamayacağuiının farkında, benim durumumda biri o, ama ben olsam başkasını bu diyemezsin bu çok ağır
Soran+1 yılEvli mi yani? Evet cok agirima gitti. Hatta sordum evli misin Hala oda evli oldugumu soylersem gidermisin dedi? Sen umursamazsin dedi
- +1 yıl
Seni aşağılamış , böyle birini ödüllendirmiş gibi olmuşsun, üzüldüm senin adına
Soran+1 yılNeden boyle davraniyor bana? Ama sonrada diyor ki sen iyi birini hakediyorsun beni boş ver dedi
- +1 yıl
Aslında kaçıyor ama kendini kötüler gibi konuşuyor, böyle bu adiler, hevesini alınca ben sana layıkdeğilim kıvırmaları
Soran+1 yılOnu cok istiyorum cok baglandim ona. Ben sevistikten sonra cekip gitmek istemem o kisiyle olmak isterim ama napicagimi bilmiyorum? Cok ilgi gosterdim Adam korktu resmen?
- +1 yıl
Hayır ya korkmak değil bu, aşağılamış bile seni , neye bağlanıyorsun hala
Soran+1 yılNiye asagiliyor sirf sevistigim icin mi? Yoksa nefret etmem icin mi
- +1 yıl
İşini görmüş sanki hevesi gitmiş gibi
Soran+1 yılO gunden sonra bende yazmadim hic. Sence hesap mi sorayim ne yapayim yani
- +1 yıl
Hiç yazma defolsun gitsin
Soran+1 yılYazmadim zaten hic ama cok üzgünüm bu duruma
- +1 yıl
Evet gördüğün muamele hoş değil, değer görmen kıymet görmen gerekirken iğrençlikle karşılaşmışsın , sıkma canını , sen değerli ve fedakarsın , aldırma
Soran+1 yılKendimi kotu hissediyorum bazi seyelere izin verdigim ve sonucunda ona baglandigim
Icin. Ama elimde degil. O ise korktu ve cekip gitmek istiyor. Eminim ki bir kac gune engel atican ulasmiyim diye
Soran+1 yılEngel aticak
- +1 yıl
Sen engelle ondan önce dert olsun içine
Soran+1 yılAcaba yazsam mi yani ne kaybedicem
- +1 yıl
Yazma, aynı şeyleri der , üzer seni , engellersen kendini fazla üzmeden bitirmiş olursun. Aksi halde çok canın yanar
Soran+1 yılŞu an da zaten canim fena halde yaniyor
Soran+1 yılNiye daha kotu olsun
- +1 yıl
canım şeyler diyecek gene, kendini kötü hissedecek karşılığı bumuydu diyeceksin , sadece ona değil kendine de kızacaksın
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Garip bir iliski ama oraliherkes sever
03 Yorumla
Soran+1 yılseks istemedigim icin kizdi. Ben evlenemem dedi benden hayir gelmez kendini mafetme dedi ne demek bu simdi? Ama seks isteseydim yinede yapardi
- +1 yıl
Seni kullaniyor ihtiyaci icin muhtemelen senden de buyuktur evli adamla ne isin var senin hatanin buyugu sen de?
Soran+1 yılHayir iki yas var aramizda sadece. Ve bosandim dedi
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği