Gecenin zifiri karanlığı aydınlanır ve sabahın ilk ışıkları sevişmiş tenlere dokunur. Güneş der ki benden daha sıcak olmayı başarmış her ten geceyi ateşli bir seks ile sonlandırmıştır ve saygı duyarım deyip bir de benim gündüzümün içinde seks yapın sizi izlemek istiyorum deyip talepte bulununca gündüz seksi de yaşanmaya başlar sıcak sıcak... Bu ateş kor alevlerden çıkan ejderha misali çiftleri yakar durur. Arzunun ve tutkunun çiftleşmesinin kudretine gece ve gündüz şahitlik eder. Seks başkasın, seks başkasın nidaları ve nükteli şarkı sözleri eşliğinde inleyen insan canlısı mükemmel derece zevk çığlıkları atar ve gece ile gündüz azar. Bu azgınlık gece ve gündüzü de seviştirip bir gün olmasını sağlar. 1 gün boyunca sevişmek mükemmel fikir ve uygulayan her çift muazzam bir birliktelik yaşar.
Spontane geliştiği sürece seksin zamanlaması fark etmez aslında. Önemli olan o an onu istediğinde uyum içinde bunu yaşamayı gerçekten istemek. Benim deneyimlerime göre yine de bir ayırım yapacaksam gece başlayıp sabahla birleşen seks derim.
Günün her saati sevişilebilir ama bana kalırsa gece hafif çakır keyifken başlayıp sabahlara kadar süren sevişmeler paha biçilemezdir.. Keyifli akşamlar..
İkisinin de tadı ve yeri ayrıdır. Dolu uyanıp sabah seksi yapmak zevklidir. Özellikle iş güç gibi bir kaygı yoksa devamında :D Gece seksi de geceninin sessizliği ve karanlığında zevkli :) Kadının fazla ses çıkartmadan, fantezi amaçlı, hızlı hızlı gidip gelme keyfi <3
Seks her zaman keyif verir, ama sabah dinlenmiş bir vücut ve daha hızlı çalışan bir metabolizma ile çok daha zevkli hale geliyor,, ben sabah seksini hemde surprizle başlayan ya da başlattığım sabah seksini daha çok seviyorum
Sabah libidom inanılmaz yüksek oluyor. Bazen yarı uykulu haldeyken yaptığım oluyor. Allahtan kız arkadaşımın da işine geliyor da şimdilik bi sorun yaşamıyoruz
Sen kizssin evlenmem daha kolay genç yaşlı biri elbet beğenir ve alır seni. Benim bazı hastalıkların var o yüzden zor evlilik. Bu sebepten ben beklersen boşa beklerim diyorum bu durumda ne yapayım.