Oral yaparken eller ile kafayı baskılayan, bacak arasına sıkıştırıp nefessiz bırakan partner ne yapmak istiyordur?

Oral seks yaparken kafayı tutup eliyle kontrol sağlayan kafayı iyice bastırıp bacak arasında sıkıştıran partner ne yapmaya çalışıyordur sizce?
Oral yaparken eller ile kafayı baskılayan, bacak arasına sıkıştırıp nefessiz bırakan partner ne yapmak istiyordur?

#perso
Güncellemeler
+1 yıl
Herhalde benim en sevdiğim bir şeylerden birisini bana yapmak istiyor diye düşünürüm yani ağzıma boşalacak🤤😋 O kadar kendinden geçmiş ki beni yönlendirmek istiyor diye düşünüyorum bu yüzden kafamdan tutuyor ileri geri yaptırıyor ya da bastırıyor geri çekiyor eğer bacaklarının arasına sıkıştırırsa o zaman Bayram ederim işte😂🙈 normalde kesinlikle şiddete karşıyım ama bu cinsellik alanında değişiyor yani kesinlikle böyle şeylerde belirli bir doz şiddetin gerekli olduğunu düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
çaresiz olmak hiçbir şey yapamamak beni nefessiz bırakması bütün yükünü gücünü benim üstüme vermesi benim Gırtlağıma kadar gitmesi o penisin mükemmel hissettirirdi herhalde bilmiyorum ne düşünürdüm kısaca onu söylemem gerekirse kendimi çok iyi hissederdim.

Görüşler için teşekkürler