Ben seviyorum, uzun görüşlerle bunu bana anlatır mısınız lütfen?

Bu konuda bir çok araştırma yapılmış lakin hiç birinden kanun niteliğinde bir sonuç ortaya çıkmadığı gibi tez aşamasında kalmıştır.
Kırmızı,
Sıcak, ateş, kan, şehvet, aşk, samimiyet, güç, heyecan ve agresiflik gibi kavramları simgeler. Kan basıncını ve solunumu hızlandırabilir. İnsanları çabuk karar almaya ve beklentileri arttırmaya teşvik edici bir etkisi vardır. Kırmızı, dikkat çekici bir renktir. Kırmızı renkteki kelimeler ve objeler insanların dikkatini hemen çeker. Dekorasyon ve dizayn yaparken kırmızıyı tercih edersek bu objeler hemen fark edilecektir. Kırmızı, duygusal yoğunluğu arttıran ve coşturan bir renktir. Kırmızı kıyafetler insana özgür enerjik bir moda sokabilir. Kendini kontrol etmekte zorluk çekenlerin kırmızı renkten uzak durmalarını tavsiye ederiz.
Kırmızı, hakimiyet kuran bir renktir. Kırmızı renk insanların zamanı unutmasına yol açar. İşte bu yüzden barlarda ve gece kulüplerinde kırmızı renge ağırlık verilir. Kırmızı renk kan rengidir, asırlar boyu tehlikenin ve tahribatın simgesi olmuştur. Trafik ışıklarında ‘dur’ sinyali olarak kullanılmasının nedeni de budur.
Kırmızı rengi tercih edenlerin kişilik analizlerinde, bu kişilerin güç ve iktidara düşkün oldukları görülür. Bu kişiler aktif, atılgan, girişken olup kazanmayı ve elde etmeyi sever. Belirleyici ve yönlendiricidir. Arzuludur, iştahlıdır, hırslıdır. Duygularını anlatırken tepkiseldir. Liderlik ve önderlik özellikleri toplumca hemen fark edilir.
Kırmızı, bilinçaltımıza aşkın, şehvetin, tutkunun rengi olarak işlendiği için olabilir. Bu da, tüketim alışkanlıklarımızı manipüle eden kapitalizmin bir oyunu olabilir, insanları buna şartlamak. "Tutkulu bir gece için kırmızıyı tercih etmelisin". Bazı kadınlara gerçekten çok yakışır, o ayrı. Ama beyaz, siyah, parliament mavi ve moru da yabana atmamak lazım. Kırmızı iç çamaşırı her ten rengine de çok iyi uyum sağlamaz aslında. Beyaz tende kırmızı iyi dururken, esmer tende beyaz renk daha tahrik edici olabilir.
Her rengin etkisi ayrıdır. Cinsellikte kırmızı ve siyah baskındır. Zaten bu renkler bazı yerlerde seks rengi diye de geçer. Özellikle siyahın azdırıcı etkisi daha yüksek olur erkekler için. Siyah iç çamaşırı, çoraplarda ve elbiselerde daha baskın. Kırmızı ise gecelik tarzı şeylerde daha baskın oluyor.
Yapma bunuuu 😔 her kadına yakıştırdığım tek şey olabilir. Kırmızı hem en sevdiğim renk, hem de bana hep seksi çağrıştırıyor. Kırmızı ruj, kırmızı iç çamaşırı, kırmızı gecelik, kırmızı topuklu ayakkabı, kırmızı oje.. hepsi aşırı seksi duruyor bana göre.. kırmızı zaafım olabilir sanırım 😍💋❤👠💄
Cevap
70Cevap
Güzel bir tende kırmızı iç çamaşırı gördüğümde kendimi istekli bir boğa gibi hissediyorum.
çünkü kırmızı aşkın ve şehvetin rengidir. bu yüzden iç çamaşırında kırmızı renk her zaman cezbedici olmuştur
Teşekkür ederim
şu an etmedi misal. Etmesi için dolgun hatlara sahip hatun olması gerekir, görseldeki çıta gibi duran hatun değil... Fotodaki hatuna kıyafet çok yakışır,özellikle elbiseler ve belden oturan pantolonlar...
Kırmızı sana çok yakışmış. Pürüzsüz ayparçası gibi tenin var. Taze ve pürüzsüz teninde kırmızı çok uyumlu durmuş. Kırmızı kadınlığın rengidir ve sende kadınsı enerjini kırmızı giyerek tam anlamıyla yansıtıyorsun. Ayparçası gibi pürüzsüz tenini seyretmek çok hoşuma gidiyor. Fiziğinde çok hoş, zarif narin ve kıvrımlı. Çok seksi vücudun var. Boy ve kilonu merak ettim gerçekten? :)
Güzel bir ic çamaşırı her zaman tahtik eder. Kirmizi dersen sarışın kadinlarin uzerinde hoştur.
maalesef esmer
Esmerde siyah tercihim sorry.
Kırmızı biraz seksi görüntü veren bir renk. Haliyle çekici geliyor olabilir.
Teşekkürler..
Kırmızı iç çamaşırı beni hiç tahrik etmiyor, Tanga gstring gibi şeyler de tahrik etmiyor normal iç çamaşırı çok daha çekici ve tahrik edici geliyor mesela kapak fotografindaki gibi
Beni giysiler değil, içindeki hazine tahrik eder.. özellikle de entelektüel ve bilgili bir kadınsa.. sonrasında seks oyunlarının sınırsız olacağının farkındayım 😏
Kırmızı gül aşkta neyi ifade ediyorsa kadında da kırmızı iç çamaşırı onu ifade eder. Aşk elbette var ikincisi ise şehvet.
Bir de kırmızı kart yemek vardır senin gibi
Kırmızı renk iştahı tetikler. Tıpkı yiyeceklerde olduğu gibi sekste de iştahını kabartır. Bu yüzden en çok kırmızı tercih edilir..
Zevkler ve renkler görecelidir kişiye göre değişir. Siyah bana daha çekici gelir mesela. Ama kırmız arada değişiklik için kullanılmalı ve bana hediye paketini anımsatır kırmızı kurdaleli hediye paketi açılmayı bekleyen süpriz ;)
Her erkek kırmızı sevmez Siyah mor beyaz ve resimdeki gibi değil jartiyerli olanlardan seviyorlar :)
Beyrutta nerdeyse iç savaş var gelmiş iç çamaşırlı defile yapıyor, Lübnan kan ağlıyor
Yerimde duramadım valla resme bakarken yanında olmayı düşünemedim sağlıklı bir şekilde
İçindekinin icide kırmızı olduğunu bildiğimizden 🤗👏
Rengi çokta önemli değil bence önemli olan onu giyen diye düşünüyorum
Daha cekıcı ve cazıp gelıyor seksı hayrlatyor kırmızı. Tabı her vucutta ve her model tahrık etmıyor gogusler kalca dolgun olacak vajına dudakları ben burdayım dıyecek
Kırmızı renk ateşi temsil ettiği için insanları ateşlendiriyor ondan olsa gerek.
Kırmızı cinselliğin rengi olarak kazınmış bilinç altına. E kadına da yakışıyorsa giyilen iç çamaşırı tahrik eder...
Kırmızı o kadar tahrik etmiyor, hollywood etkisidir o. Ben daha çok siyah, mor, fuşya'dan etkilenirim.
Kırmızı aşkı tutkuyu sıcaklığı ateşi temsil eder. Siyah ise ağırlığı, dominantlığı, gizemi, yasağı ve tutkuyu temsil eder 👍
O fizik ile çok iyi sporsal aktivite ler yapılabilir. Mesaj atabilir misin 😍
çünkü kırmızı yasak olanı simgeler, erotizmi çağrıştırır.
wallla kırmzıı camsır yılbası aksamları anlamlı oluyor en guzel sıyah beyaz
Seksi andıran birt renk ve. Kanına yakışıyor renklendiriyor
Bazı şeylerin cevabını bilemezsin mesela sen neden sevdiğini biliyomusun onun gibi bişey işte
iç güdüsel. kırmızı her zman hırsı gücü temsil eder.. buda içgüdüsel olarak çekici hissettiriyor.
fotoğrafa bakınca nedeni bas bas bağırıyor zaten :)
kapak fotona bakmaz olaydım :)
Kırmızının aksine siyah daha çok tahrik ediyor gizemli renk olduğu için
Her ten rengine yakışıyor bence
Rengi boş ver içindeki önemli
Yeniden çek karanlık çıkmış 😁
Kırmızı etkilemez beni ama siyah bir jartiyer takımı benim için inanılmaz derecede etkili oluyor
herkes için geçerli değil ama genel olarak hayat kadını rengi olrak tasvir edildiği için öyle bir bilinç altı olmuşmus bence
Kirmizi don giymeyin beyler smfmvmg
olmamak için renk körü olmak gerekir :D
siyah güzell..
güncellemeyi bekle
Çünkü çekici
sadece bumu
Bak yine tahrik oldum
Kırmızı Olsun 5 fazla olsun ateşli bir renk 😊😊😊
👍😊
Sen ne ara yurt dışında yaşmaya başladın
Hatırladın mi beni bilmiyorum ama konuşmak ıstiyorum
Yakışırsa renk farketmez
Kırmızının cazibesi çünkü
Düz don işte ne farkeder ki
Benim için ekstra bir tetikleyici değil.
Kırmızı sadece kadın'a yakışıyor
Tahrik olmadım hâtta soğudum.
Kırmızı değilde mor veya bordo daha cekici geliyor
Ben siyahçıyım
hem de nasıl <3
Hangi iç çamaşırı olursa olsun beni tahrik eder.
Siyah ve mor tercihim kirmizi bana cocuksu gelir
Çekiciliği var sevilmicek gibi mı
Kadını çok daha ateşli gösteriyor
Ateşi çağrıştırdığı için…
Daha içindeki şeyler ilgilendirir
ben kırmızı sevmiyorum
etmez. giyen tahrik eder
Ben kırmızı değil de siyah severim
Kırmızı daha çok yakışıyor