- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks istemiyorsa, boşanmayı onun isteyip istememesine bağlı olmaksızın boşanabilirsin. Seks istememek evlilikte boşanma nedenidir. Boşan, ondan sonra dilediğin kişiyle emmeli gömmeli, duvardsn duvara vurmalı seks yaparsın. Aldatma. Medeni kanunda evlilikte sadakat yükümlülüğü diye bir şey var. Swinger, cuckold, açık ilişki gibi karşılıklı onaya bağlı fantazileriniz yoksa, evlilik boyunca duygusal ve cinsel olarak tek eşli olmak zorundasınız. 17 yıllık evliliğini karısının aldatması nedeniyle bitirmiş olan bir erkek olarak yazıyorum. Aldatılma hissi çok kötü, çok yıpratıcı. "Sen s.. kmeyeceksen, boşanmak da istemiyorsan ben ihtiyacım için başka s.. ken bulurum" demen, dürüstlük adına daha doğru. Ya bu teklifini kabul eder, ya cinsel olarak aktif olmaya karar verir, ya da boşanır. Bu 3 seçenekten birini seçme hakkı olmalı. Aldatmak sadece başkasıyla seks yapmak değildir, o belki en önemsiz kısmı. Aldatmak, kandırmak, ve birini gerçeği bikmekten mahrum bırakmak demektir. @KumruSahin bu soruya bekleniyorsunuz hanımefendi
03 Yorumla- +1 yıl
Dikkat ettiysen, eleştirmiyorum, yargılamıyorum, kınamıyorum. Doğru olduğuna inandığım davranış biçimini yazdım.
- +1 yıl
Banker bilo hanim seni dugun salonunun acil cikisinda bebegin onundede aldatmis
- +1 yıl
@Bilebilelatex ne diyorsun sen be terbiyesiz!
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi yanlış diyecek kimisi doğru diyecek ama benim düşüncem
Erkeklerin de büyük çoğunluğu bu yüzden aldatır eşinden bula aldığı in geri teptiği içinaldatır bunu bende yaşadım bu yüzden aldattım ama suçlu ben oldum beni o duruma düşürenin hiç suçu yoktu
Senin durumda aynen böyle kimse kusura bakmasın herkesin içinde yaşamak istediği şeyler var hiçbirimiz bida gelmeyecek bu dünyaya o yüzden yaşanması gerekn ne varsa zamanında yaşanmalı eğer içinde bu istek varsa bunu da dibine kadar yaşamalısın birgün gelir de eşin seni aldatırsa sana Bi yanlış yaparsa o zaman ona olan sadakatin zoruna gider ben onun için şundan vazgeçtim o bana bunu layık gördü diye
Bu söylediklerim bazılarının hoşuna gitmeyebilir aldatmaya teşvik mi ediyorsun diyen olabilir ama o iş öyle değil herkes üstüne düşeni yaparsa kimse aldatmaz (istisnalar hariç)00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaşadığın sorunları çok kadın yaşıyor ama aldatma bazen çözüm olmayabiliyor cinsel arzularını doyursa piskolojik olarak hem çocuklarına hem kocana kendini suçlu hissedersin bide birlikte olduğun kişide seni rezil edip başına bele olmasida var sana önerim cinsel oyuncaklarla vibrator vibratör gibi şeyler kullan kendi kendine aldatmak başkasıyla beraber olmak en son tercihin olsun oda çok çok güvenilir olmalı tabi sonuçta senin bı hayatın çocukların Esin çevreye karşı bisayginligin var rezil olmayasın ok
00 Yorumla
Cidden durumuna üzüldüm. Evliliğin en temek parçalarından biri cinsellik. Sen bu kadar istekliyken o nasıl bu kadar vurdumduymaz olabildi. Aklıma 2 şey geliyor. 1. Si kesin seni biriyle aldatıyor. Ama aldatsa bile çaktırmamak için arada bir gönlünü hoş eder. 2. Si ise senin onun aldattığını düşündü. Bir erkek eşi tarafından aldatıldığını düşünürse anca bu şekilde hareket eder. 2 senelik bir beyin fırtınası yap. Acaba yaptığın bir olaydan veya davranışından onu şüphelendirecek bir durumamı kafayı taktı
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum onu şüphelendirecek bir şey yapmadım taşındık çalışıyordum da çok kişiyle muhattap oluyordum kimseden kıskanmadı bile bu sebep olabilir mi sonuçta cinsellikte bir ihtiyaç
- +1 yıl
Birilerinden kıskanmamış gibi gözükebilir. Erkekler bayanlarla yakınlaştığında arada ciddi bir şey olmasa da eşleri çok kıskanır ve bunu belli eder. Ama kadınlar bir erkekle yakınlaştığında ( bunu o erkeğe ilgi duyduğu anlamında demiyorum ) kocaları o an kıskanmıyormuş giib yapsa da kafada kurarda kurar. Ben öyleyim mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Seni yargılayanlara katılmıyorum. Bana göre evliliğin %70'i cinselliktir. Eğer cinsel hayatınız iyi olursa ilişki de kesinlikle bundan pozitif olarak etkilenir. Hep sekste sorunlarımız var diyorsun, evlenmeden önce yapmış mıydınız yoksa bir sürpriz mi oldu? Eşinin neden istekli bir kadından bu kadar kaçtığını bir türlü anlayamadım. Hayatında başka biri var desem, eşini aldatan adamlar arada eşleriyle de ilişkiye girer yani bunu dert etmezler. Ben çocuklarınız da olduğu için bir ilişki terapisine gitmenizi öneriyorum. Düzelmesi için bu yolu dene. Olmazsa sen haklısın. Seks insan olarak ihtiyaç duyduğumuz çok önemli bir şey, kadını da erkeği de. Sende sonuçta iki aydır olmuyor diyip aldatmayı düşünmüyorsun. Bir sene geçmiş ve hep kötüydü diyorsun.
30 YorumlaSelamlar,
Bir kere aldatma fikri çok yanlış bana göre. İhanet bir insana yapılacak en büyük kötülüktür. Yanlış anlama seni çok iyi anlıyorum. Her kadının arzuları ve tutkuları vardır. Bu senin hayatında ki en büyük eksiklik bunu da anlıyorum. Fakat gerçekten boşansan da ayrı bir dert boşanmasan da. Bizi söylemesi kolay senin ne hissettiğini bilemeden.
O yüzden çok iyi düşünmen gerekiyor bazı şeyleri. İlerde bu işi yapacağın adamla da sıkıntılar yaşayabilirsin. Sana bir tavsiye. Burada ki kimseye güvenme. Senden faydalanmak isteyecek bir sürü erkek var çünkü. Hepsi de akbaba gibi.20 Yorumla
+1 yılSizi yargılamak kimsenin haddi değil erkek hatununun bütün ihtiyaçlarını karşılamakla mükelleftir yaşam alanındada yataktada bu erkeğin boynunun borçudur. Aldatıp veya aldatmak size kalmış bu konuda sizi kınamak veya yargılamaya kimsenin hakkı yok ama ne olursa olun evli ve en önemlisi annesiniz kimsenin karşısında ve en önemlisi çocugunuzun yanında başınız öne eğilsin istemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTamam aldat kaç gün aldatacaksın bu önce kendine yaptığın bi yanlış olur madem mutsuz bir evliliğin var boşan çocuk var diye erteleme ilerde çocuklar büyüyünce neden boşanmadım diye pişmanlık yaşarsın emin ol eşinin dediğn gibi ise gay olma ihtimali bile var bir sene bir erkek için az bir süre değil çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok uzunmuş zaman gerçekten zor durumun
peki bi sorun mu var dediğinde ne diyor
belki söylemediği bir sorunu var
önceden normal miydi
sorunu psikolojik de olabilir biyolojik de
biyoloji olup olmadığını anlamanın bir yolu var
ulaş bana istersen bi kaç şey sormam lazım ona göre seni yönlendirebilirim01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılönemli bir şey sorucam ulaş lütfen sonra istersen engele
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Resmen seni aldatmaya itmiş sorumsuz. Bir erkek eşinin isteğine nasıl cevap vermez anlamıyorum. Benim eşim de sizinki gibi sürekli ilgisiz bırakır beni. Böyle eşler maalesef bilinen sonla yüzleştiklerinde de sizi suçlarlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi toplayıp ortaya döktüğümde sanki birlikte olmak istemeyen benmişim gibi konuşuyor delirmemek elde değil
+1 yılBu denli sexe uzak olması normal değil ve özellikle yanında arzulu istekli sehvetli ve erkeğini sekste kendinden geçirecek bir kadın varken. Genelde tersi oluyor. Bazende böyle , hayaller hayatlar işte. Zararlı madde kullanımı var mı ve yaşı kaç?
00 YorumlaBende evliyim seni çok iyi anlıyorum peki bu olay evliliğin başından berimi böyle yoksa evlendikten sonramı oldu ya da senimi tatmin etmiyo ya da fantezilerinemi cevap vermiyo
011 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır seks yapmıyoruz öncesinde teması oldukca azaltmıştı zaten öpmüyor dokunmuyordu hâlâ da öyle
Soran+1 yılHayat herkese çeşitli sınavlar sunuyor bence benim eşimle olan sınavım bambaşka
Soran+1 yılSize de eşinizle kolaylıklar dilerim keşke böyle olacaklarını sezebilseydik de evlenmeseydik böyleleriyle
Soran+1 yılAslında konuşmayı isterim ama doğru mu olur bilemiyorum
Soran+1 yılTabi
Soran+1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Çocuklar var ayrılamam demişsin. Halbuki mutsuz bir evlilik içinde büyüyen çocuklar, boşanmış ailelere kıyasla daha çok yıpranırlar.
Boşanmak çözüm.10 YorumlaBoşanamam diye bir mazeret olamaz. Aldatmanın da mazereti eş olmamalı. Ya boşanıp istediğiniz hayatı yaşayın, ya da çocuklarınıza annelik, kendinize de mastürbasyon yapın. Bu kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıldır bizdede yok cinsellik. ama boşanıyoruz yakında yeter artık.. bende akrebim 4 yıllık evliyiz. ayrı yaşıyoruz eski bir arkadaşımla buluştuk hergün seks yapıyoruz.. kocamın hem penisi küçük hem ereksiyon olmuyor delirmek üzereydim
020 Yorumla- +1 yıl
Kocan yakalar inşallah
Cevap sahibi+1 yılboşanma davası var yakında.. bitti bizim ilişkimiz. arkadaşımla evleneceğiz seviyoruz birbirimizi. yasak aşk değil bu.
- +1 yıl
Kağıt üstünde Evli sin hala
Cevap sahibi+1 yılmahkemeyi uzatmasaydı o zaman davayı açan benim. anlaştık şimdi biter
- +1 yıl
Yakalar inşallah tazminat alır senden zina davası açar
Cevap sahibi+1 yılaptalmıyım ben yakalanacağım.. sen işine bak biz noterden mal paylaşımını yaptık evin birisi benim birazda para aldım araba aldım onunlada.
- +1 yıl
Allah ıslah eylesin aldattığın kocanın donuna kadar almışsın ilahi adelet yakanı bırakmaz inşallah dua edeceğim
Cevap sahibi+1 yılNe aldatması ayrıyız biz ve boşanma davası uzadı adam ayrılmıyor benim suçum ne. bende birini buldum aşık olduk benimde bir hayatım var evleneceğim. Senin başına gelse cemkirmezdin böyle. Karın bosanmasinda göreyim seni koçum
- +1 yıl
Hadi ordan aldattığın adamın donuna kadar aliyon allah yanina bırakmaz umarım yazıklar olsun
Cevap sahibi+1 yılSilah zoruylami aldık kendisi kabul etti. kaç tane dairesi var müteahhit adam gariban değil
Soran+1 yılNe güzel boşanmak için cesaret etmişsiniz ben edemiyorum böyle ne kadar sürdürebilirim onu da bilemiyorum
- +1 yıl
Toplu iğne kadar allah korkun varsa aldattığın kocanın malını almazsın
Soran+1 yılLa sanane kadın zaten boşanıyormuş
Cevap sahibi+1 yılDelimidir nedir bu ya biz noterde anlaştık zorlamadım insafa geldi verdi bunları. benim erkeğe gücümmü yeter kadın halimle çocukta bende kalıyor
- +1 yıl
Aldatıp malını mülkünü aliyor toplu iğne kadar karekteri varsa yapmaz
Soran+1 yılSenin gibilerde burada ağzını sallayıp karakter falan dağıtsın allahın yargı meraklı andavalları
- +1 yıl
Pu size
Cevap sahibi+1 yılBırak şunu kanka bir halt sanıyor kendini
- +1 yıl
Hem aldatıp hem adamın malını çökmek nedir allah bizi kadınlardan korusun korusun
Soran+1 yılYa iyi ki yargı sizin elinizde değil en iyisini yapmışsın keşke alnını görebilsem de öpsem seni de engelleyim de sg
İçeceğine azdirıcı bitkisel ilaç at baktın gene yapmıyor başkasına gidip ihtiyacını gideriyor çık karşısına deki sen beni beceremiyosun senden boşanmak istiyorum dersin ( tabi buna maddi imkanların elveriyorsa) sonra boşandıktan sonra seni becermek isteyen o kadar çok insan olur ki şaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılEğer ayrılmak istemiyorsa elbette bu şekilde bir evlilik insana huzur vermez mutlu etmez senin de isteklerin olur arzuların vardır eğer bunları gidermek senin de hakkın tabi ki yinede gizliden yapman uygun olur
00 Yorumla
+1 yılaile ve cinsel danışman a gitmeyi düşünün , yoks ortak karar alacağınz ilişkiler düşübebilirsiniz, tavsiye verebilirm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmak istersen boşanabilir aslında çocuklar var diye hayatı zindan edemezsin kendine ya ama hayat senin tabi :)
00 Yorumla Bence bunu bi ilişki terapistiyle görüşün sorunun ne olduğuyla ilgili en mantıklı ne olacağıyla ilgili konuşur bi yol bulursunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılOrta Yaş Krizi olabilir
ya da Piskolojik o yüzden Piskoloğa gitmesi gerekiyor
Çözüm bu onu buna ikna et00 Yorumla
+1 yılÖlene kadar böyle devam edemez fb bulabilirsin kendine hem onunla evli kalırsın hemde kendi ihtiyaçlarını giderirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle aynı kaderi paylaşan o kadar çok kadın var ki, uzun yıllar düzelmesini bekleyip, bi yerden sonra tak edip yapmak zorunda kalıyolar, ki en doğal hakkınız aslında
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni kimse anlayamaz burada, ne çektiğini hissettiğini kendin biliyorsun
Soran+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılAldatmaktan bahsettiğinde kocan ne tepki verdi?
Soran+1 yıltabi hoşuma gitmez dedi gayet de sakindi
Cevap sahibi+1 yılSakin şekilde hoşuma gitmez mi, o ne rahatlık öyle ya, o adamı düzeltmen baya zor gibi, mesaj atabilir misin bu konuyla ilgili bişeyler soracağım
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/thelastt11
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılasli görevi seni mutlu etmek zorunda evli olup 1 yıldır birlikte olmamak sacmalık hakkındır. normalde tasvip etmem ama eşin zorlamıs bu yolla seni :/
00 Yorumla Valla çok ilginç gerçekten. Ama eşin gey olabilir ya ni bir kadını bızıklamamak başka neden olur başkası vardır ondan olabilir. Ama birini bulsan sanırım sorunda yaşamazsın. Ayrıca her ilde vardır ama bu tarz ilişkiler burada İstanbul da çok var
00 YorumlaYanlış ama doğru aynı zamanda, ne desek boş. Hayat senin hayatın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcla azginligin ne alaka, bende ikizlerim, seyin dayanirsa gel.. Madem cinsel hayatiniz yok cocuk niye yaptiniz? sorumsuzluk degil mi? cocuklarin ne günahi var?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendini tatmin etmeye çalış aldatmaktan daha masum bir şey bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBurada yazilanlar değilde sen kendi kararını vermelisin. Sonuçta yaşayan bilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Daha öncede Yazmıştım burada sana yorum yapanlar pek fayda saglamaz. Kendin düşün kendin karar vermelisin. Bu durumdan isallah bir an önce kurtulursun. Eşinin çevresinde iş yerinde veya yakınınızda yeni bir kadın dahil oldumu acaba Eşinin dikkatini çekmiş olabilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuklarım var. ben de boşanamıyorum. bir kere aldattım. ve seks buymuş yaa dedim. aldatmak tek çaremdi. bence dene derim sana. ama evli erkek seç ki sana bulaşmasın sonra
00 Yorumlabence sen içindeki sesi dinle ve güvendiğin biriyle sadece seks için birlikte ol
00 Yorumla
+1 yılİçinde kalacağına elinde kalsın, müsait birini bul doyursun şekerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirisinin nikâhındayken o veya bu sebeple başkasıyla birlikteliğin hesabını hem dünyada hem ötelerde ağır ödersin...
11 Yorumla- +1 yıl
Yapmayan kadın yok ki
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Nasıl 1 sene sabrettin ya. Kocan aldatılmayı hak ediyor. Affetme aldat.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılhakkın olanı o vermiyorsa, sende verenden alacaksın. bu kadar basit.
02 Yorumla- +1 yıl
ama bunu yaptığına değecek biri olmalı
- +1 yıl
ne güzel kadınlar var bee... bizde nelerle uğraşıyoruz... Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEnterasan böyle erkekler var tek yazan sen değilsin erkekliğin yüz karası bu adamlar düzelmez o uğraşma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya kalkmıyor
Ya şeni istemiyor
Ya da kadınlardan hoşlanmıyor
İlk zamanlar nasıldı01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla akrep burcu evli biri var oda senin gibi arada görüşürüz gerçekten çok istekli oluyor akrep kadını onun gibisini hiç görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumu yaşayan tek değilsin merak etme bunu bende düşünmeye başladım artık tak etti gerçi yazıyorum ama abazan dolar şimdi buralar
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen neden buradaki insanları bu kadar takıyorsun ki bu durumu yaşamayan bilemez çok takma
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bu tür birçok sorunun troll olduğunu değerlendiriyorum, senaryolar hep benzer zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske troll olsa çok isterdim öyle olmasını
- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılbende akrep burcuyum ama bekarim akrepler evlenmesin bence ya da birbiriyle evlensin hep soylemisimdir 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevrende guvenebilecegin seni tatmin edebilecek biri var mı ki
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden diyorum ya çevrende seni tatmin edecek biri var mı:)
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılPeki tatminini nasıl sağlıyorsun mastürbasyon ile mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış tabi la doğru mu olacakdı birde boşan o zmaan aldatmanın hiç bir şekilde haklı bir tarafı yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCuckold swinger iliski yasayabilirsiniz en güzeli bu aldatmak hoş değil
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ozaman hazzi artar baska bir erkegin onu arzuladigini gormesi tekrar uyandirir onu
Cevap sahibi+1 yılOna karsi oyledir
Cevap sahibi+1 yılKaç kere swinger cuckold iliski yaşadın?
Cevap sahibi+1 yılOzaman sende kalsın yorumunda
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle anlıyorum benzer bir durum.. seninle konuşmak isterdim tabi sende istersen.. ne dersin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelden konuslam diyecem ama bir surude özelden konustuklarin vardir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl soru bu ya tabi ki yanlış. Git ayrıl ondan sonra ne yaparsan yap yani
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEleştirmesi kolay evet ama ne söylememiz gerekiyor evli olup kocanı aldat mı demeliyiz vicdanının rahat olması için. Boşan gitsin çocuklar da alışır bir süre sonra. Kendi çocuklarına o,,, çocuğu dedirtmek hoşuna gider mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bir yıl değil bir ay olsa insan zor dayanır yani seni yargılayamam bence içinden geçeni yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış oldugunu zaten biliyorsun. diyelim eşin öğürendi haklı yere boşanıp cocuklarıda aldı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılen iysiini sen bilirsin aslında biz ne desek boş sen kafana danış bence
00 Yorumla Of yoruldum okurken, nasıl bir adam bu var bir gariplik bunda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuklar senin seks yapmani ister
Anneleri nasil mutluysa onlarda mutlu olur00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Haksızsın demek, sana haksızlık etmek olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence eşinizle beraber bir psikoloğa gitmelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılAldatma boşan
Seks en insanı duygudur00 YorumlaTabiki yanlış baş ka bir çözüm bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılYeterki burada deme seks sapık cok özelde dertles
00 Yorumla Sexting yapmayı denedınmı aldatmak yerıne
00 Yorumlabence bu problemi çözebilirsin esinle
01 YorumlaCidden 1 yıldan beri yapmadın mı
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yanlış arkadaşım yanlışş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Zor bir durum senin. için
01 YorumlaSeks isteğini nasıl baskıkıyorsun peki
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. keşke sen benim önümde olsaydın
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat