- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmaz ama boşalabilir evet ama bu utanma duygusu olarak algılanmamalı sadece partnerinin erkeği doyuramadığı hissi oluşacağı için erkek üzülür ve kompleks yapabilir. Tüm bunların sebebi ise partnerlerin arasındaki psikolojik bazı sebepler. Bende de var geç boşalma problemi oluyor fakat herkeste değil :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba gadası 🙃
Kadınlar erken boşalan erkekleri pek sevmez. Ne kadar yakışıklı ve cinsel organı büyük olsada ilişki anında kadın erkeğinin çok uzun süre boyunca içinde kalmasını ister. O yüzden geç boşalmak erkek için bulunmaz bir nimettir.13 Yorumla- +1 yıl
Yapmış olduğum yorum ve ek olarakda şunu eklemek istiyorum. Bu durum aşılabilecek bir şey. Partneri bu şekilde sıkıntıya sokmak erken boşalmanın da ilerisine geçerek ereksiyon problemlerine sebebiyet verir.
Anlayış ve sabırla zaten zamanla çiftler birbirine uyum sağlar. İlk boşalmadan sonra birazcık bekleyip sekse devam etmek zor değil. Ayrıca bu “rahatsızlık” boyutunda ise hastaneye gidilir ve tedavi olunur. Bence bu linç ve utanç kültürünün altında yatan şey toplum. Yetişirilme ve empati yoksunluğu. - +1 yıl
@BiBusesin erkek olmak Zor iş
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Geç boşanıyorsa evliliğini sürdürmek için çabalamış demektir.
02 Yorumla
+1 yılUtanmasını gerektirecek bir durum yok ki burada.. Aksine geç boşalmak sorun değildir.. :D Daha ne ister hatta erkek de kadın da.. Keyifli günler..
#smellsmoke21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.. 🌼
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılboşanıyor muyuz , boşalıyor muyuz ona bir karar verelim?
geç yani ejakülasyon sorunu evet erken gibi buda bir sorun .
partnerde ıslaklıgın azalması pozısyon ıtıbarı ıle konsantrasyonu bozmakla birlikte sıkıntı yaratabılır.
bununda seker tansıyon ve bılhassa ılac (kardiyak-psikiyatrik) ilaç kullanımı ile oluşabilir.
en güzeli denk getırıp karsılıklı olmasıdır fakat ulke erkencidir bizim .00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum. Zaten ilk seans ne olursa olsun max 10 sürer.
Ondan sonra ki zaman da ise bu süre biraz daha uzar. Ama boşalmamak utanmaya neden olmaz.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Utanıyorlar evet. Bunu iktidarsızlık gibi görüyorlar. Yıllarca toplum içinde entegre edilmiş bir şey. Bilinç altlarına yerleştirilmiş “erkeklik” kavramının sonuçları.
38 Yorumla- +1 yıl
Yanlış okumuşsunuz soruyu :D
- +1 yıl
Erkek geç boşandığı için utanır mı? :D Soruya bakar mısınız geç demiş ve yazım hatası da var hadi diyelim. Ama erken veya geç utanılacak bişey değil bana göre. Tedavi yoluna gidilmeli.
- +1 yıl
Siz erken boşalma olarak anlamışsınız ama soruyu. Soruda geç boşaldığı için utanır mı yazmaya çalışmış büyük ihtimalle :D
- +1 yıl
Peki sizin dediğiniz gibi olsun o halde :D
- +1 yıl
haklısın iktidarsızlık korkusu var
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır sekste bir çok neden erken veya geç boşalmaya neden olur bu nedenle utanmak abestir.. Geç boşalmasının en etkin sebebi tutkusuz olmak, erken boşal. anin ise çok tutkulu ve ac olmaktır..
00 YorumlaÖzür dilerim de geç boşalan neden utansın erken boşalan utanır bence yani Bir erkek bir kadını tatmin etmesi için geç boşalması gerekir Sevişmeden sonra tabii ki 😉
00 Yorumla
+1 yılYoo neden utansın ki aksine hoşuma gider bazen erkek erken boşalır bazede kadın değişir ama uzun süre seks yapmak kadına acı verebilir sonuçta içine giren şey oldukça önemli
00 YorumlaUtanmamda birkac Partnerim hadi hadi boşal diye tetiklemeye çalışıyorlardı, bende zevkini çıkar bırak beni sen boşalmaya devam et derdim:))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok geç ise yine utanmaz değer verdiği biriyle ilişkiye giriyorsa kendisini izah edemediği için utanabilir
00 Yorumla yo utanmam amma kadinlar rahatsiz oluyor illa bu eskortlar icin kabus isterler 10 dakkada isi hall edib parayi gotursunler
01 Yorumla
+1 yılBence neden utansın kadınların istediği de bu değil mi zaten ben geç boşalmak ve sürekli hazırda olmak için ilaç kullanıyorum ve gayette işe yarıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Erkek geç boşalmalı iki git gele kadını tatmin edemez. Bazen git gellerde partnerim boşalsın diye sıka sıka bir hal oluyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Geç boşanmayı bilmem de geç boşaldığım için utanmam. Aksine bu iyi bir şey bence. Kadınını sonuna kadar doyurabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılmadalya takıp bütün gün dolaşır nerdeyse ne utanması
00 Yorumla
+1 yılYooo neden utanıyım? Çoğu erkeğin sahip olamadığı bir özellik bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek geç boşandığı için sevinç naraları atar. Utanır mı pek sanmam 🤣
00 Yorumla Hayır vucudunda süzüldüğünğ görmek daha cok tahrık edıyor
00 Yorumla
+1 yılGurur duyarım ben bu durumdan, hatta övgüler alırım
00 YorumlaSertleşmediği için geç oluyorsa problem. Diğer türlü problem yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yıl1 ile 2 erken olması erkek icin saglıklı 3 ile 4 posta gec kadın icin saglıklıdır.
00 Yorumla Nolcak be siz de erken boşalsak suç geç boşalsak suç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle boşaldığımı boşandığımı onda bir anlaşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani erken boşansa daha iyi olacak neticede aynı kadın ile olmaz demi :-)) en güzel boşalma birlikte. geç boşalsa kadın eğer orgazm olmuş ise sıkıcıgeliyor
00 Yorumla
+1 yılUtamıyordum ama karşı tarafi olumsuz yonde etkiliyordu
00 Yorumla
+1 yılErkeklerde utanma olduğunu sanmıyorum
60 Yorumla
+1 yılBen istesem. de erken boşalamiyorum. Gecen bi bayan, maden mi cikarican. yeter artik dedi :)) kotu bisey olsa gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet bi türlü boşanamadım utanıyorum :D
10 Yorumla
+1 yılNiye utansın aksine övünmesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşaldıgı İcin utanır genelde
00 Yorumla yani kusur olarak gördüğü için olabilir.
00 Yorumla
+1 yılO erkeğin zeka seviyesine sokayım.
00 Yorumla
+1 yılRezil kepaze olur 😉😂
00 Yorumla
+1 yılBoşanmaktan utanmaz, boşalmaktan da utanmaz :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır kadın için daha haz verici
00 Yorumla Asıl Erken boşalma olduğunda utanır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Hayır utanılacak bir durum değil bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. zor oluyor kadın yoruluyor
00 Yorumla
+1 yılBazen ne yaparsa yapsın gelmiyor 🤦♂️
00 Yorumlain ya geç boşalıyorsa :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhakim geç boşamıştır :P
00 Yorumla
+1 yılBence erken boşaldığı için utanır.
00 Yorumla
+1 yılBoşalamayanlar var onu da bi düşün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşanmak, utanç meselesi değil mi?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Boşanmaktan da boşalmaktan da utanmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılboşalma ise kelime evet öyle yapanlar olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Yoo erken ya da geç değilki benimki normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam tersi erken boşaldığı için mahcup olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gibi penisinden utanmasından iyidir bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen boşansın mı :))))
00 YorumlaTam tersi sevilir gurur duyar
00 Yorumla
+1 yılEvet ben bazen bırakıyorum bu yüzden
00 YorumlaUtançtan duvarları yumruklarım
00 YorumlaUtanırlar
20 Yorumla
+1 yılHayır kendiyle gururlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanma mı boşalma mı?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. yok ya ne utanması
00 YorumlaAksine
00 Yorumla
+1 yılYoo daha iyi aslında.
00 Yorumla
+1 yılHayır niye utansinki mutlu olurum daha aksine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılYani utanabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne