anal bir seks değil iğrençliktir. cinselliin içine sokulmaması gerekir. cinselliğin amacı sağlıktır. sağlıksız şeyler cinsellik kategorisine giremez
9
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Delikanlılık dönemimde bakire ve merak eden kız arkadaşlarım ile sayısını hatırlayamadığım kadar çok anal seks yaptım olgunluk dönemimde vaginal seks devam ediyorum bir süre sonra viginal seks yaşayan ve orgazm öğretisini öğrenen bir bayan bir daha asla anal seks yapmaz çünkü bir zevkinin olmadığını anlamıştır eskiden defalarca anal yapmış ama evlendikten sonra hiç yapmamış merak eden kocası için bir kez bile anal yapmayan bayan tanıyorum
Vajinali terçih ediyorum özellikle büyüklükten dolayı ve daha zevkli olduğu için ki yeri de orası ha girse denemek isterdim anal zevk i nasıl olduğunu ama büyük olduğu için vajinaya girerken zorluk yaşıyorum
Anal seksi hakaret ve şiddet olarak görüyorum. Vajinal seks diyorum. Anal seks ayrıca dinen haramdır ve sağlık açısından da iyi değil
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ciddi ciddi söylüyorum anal seks kadar iğrenç bir şey yok insanı çok aşağılayan bir durum. Kadınlar bundan nasıl zevk alıyor anlam veremiyorum. Ben şiddet ile karşıyırım. Vajinal seks en ideali.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınların vajinası varken anal nedir ya anal güzelse erkekler yaptırsın kendine haram lan haram ve kadına zevk vermez
Cinsel ilişkim olmadı ama birlikte olduğun insanla bunları konuşurum ne isteyip istemediği benim ne isteyip istemediğim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sağlık açısından zararlı olabileceğinden anal seks yapmıyoruz, vajinal her zaman iyidir. Anal yol boşaltım sistemi için var cinsel faaliyetler için değil.